כל המקומות

כל המקומות

שעת ערב אחרי ים נהדר רוח נעימה ושמש חמימה שליטפו כל פיסת גוף מול המחשב כשברקע שירו של עלי מוהר בביצועו המדהים של שייקה לוי כל המקומות ואם זו לא מידי חוצפה, משתפת אתכם בחווייה כל המקומות/ עלי מוהר; חנן יובל (מבצע שייקה לוי) כל המקומות שראיתי נשארים איתי לתמיד לא איכפת לי איפה טעיתי כי פני אל טעויות העתיד, לא איכפת לי איפה טעיתי העיקר שעוד אטעה בעתיד תנו לי לשיר, תנו לי לראות תנו לי להרגיש – אני חי כל הנערים שהייתי מתוכי שרים איתי את שיריי תנו לי לשיר, תנו לי לראות תנו לי להרגיש – אני חי כל הנערים שהייתי עוד חיים בי ויחיו עד בלי די דרך מחפשת בעמק, דרך מטפסת בהר, נפש מתפללת בדרך שהסוף יהיה מתוק ונמהר נפש מתפללת בדרך שהסוף יהיה מתוק ונמהר תנו לי לצחוק, תנו לי לבכות, אין שופט ואין נאשם יש רק עננים בשמים רק השד יודע למה הם שם תנו לי לצחוק, תנו לי לבכות, אין שופט ואין נאשם יש רק סימנים על המים ורשם אותם שם מי שרשם… לא איכפת לי איפה טעיתי העיקר שעוד אטעה בעתיד תנו לי לשיר, תנו לי לראות, תנו לי להרגיש – אני חי כל הנערים שהייתי מתוכי שרים איתי את שירי, תנו לי לשיר, תנו לי לראות, תנו לי להרגיש – אני חי כל הנערים שהייתי עוד חיים בי ויחיו עד בלי די.

אישה פשוטה - נוגע, גם אני היתי בים

מתאים לשלוה המופלאה והאינסופיות השקטה של הגלים, מדיטציה בים, נקיון והזדככות. ברוכה הבאה

אוי הים כל כך כיף להיות שם עם

רעש הגלים ( והמטקות) להפליג עם המחשבות (או להתנקות מהן) לראות קדימה רחוק (אל העתיד הלא נודע) להריח את הים וראות את הכחול הזה עד.......... שמגיע איזה אידיוט ואומר: "תגידי יש לך אש"? "תגידי יש לך סיגריה"? "תגידי מה השעה"? "תגידי את לא מפחדת להשרף"? "תגידי מה את קוראת שם"? "תגידי מה את שומעת שם"? "תגידי למה את לבד"? "תגידי לא אמרו לך שיש בחורים מסוכנים כאן"? "תגידי את לא חות של.."? "תגידי את את בחופש מהבית ספר"? "תגידי לא מחם לך"? "תגידי........ ואז אני אומרת לעצמי: למה באתי לכאן היום? חיפשתי את המקום השקט הזה להיות לבד הבאתי ווקמן שלא אשמע וספר ומשקפיים כהים כדיי שלא אראה אבל את האידיוטים האלה אי אפשר לפספס.... ואם

עוף כנף

New member
בית ספר ??????????../images/Emo13.gif

הי, לא מפריע לי שישאלו אותי היום אם אני בחופשה מבית ספר....

amigor

New member
אלונה מדיטציה../images/Emo42.gif זה לא נעים../images/Emo70.gif

מדיטציה בים, טוב בין הערביים ביום
טובה השתכשכות במים בגיפוף, נוגע לא נוגע ברטט בליטוף הגב הדדי, כמו מסג´ עד לצמאון המיוחל, להרגע עוד רגע קט להמתין אם אפשר,.... לא נעים בפרהסיה...נכון! ולחזור על אותו פזמון כך מתחת למתז המים בז´קוזי לנגוס בעדינות כל גבעה רמה כמיתר דרוך העומד להתפקע ומייחל לגואל.....
מישהוא דופק בדלת ביתי ביי אני רץ עמי

אישה פשוטה

ברוכה הבאה
לא אינך חצופה דלתנו פתוחה והשיר? נהדר "תנו לי לראות תנו לי להרגיש" תנו לי לחיות

עוף כנף

New member
כל המקומות...

קוראת אתכם בעבודה, אל מול מסך המחשה, לאורו המהבהב של הפלורסנט, ישובה זקופה על כסא משרדי, קירות המשרד, שכבר מזמן צעקו לשכבת צבע, עוטפים אותי, רשת הרדיו, שמתנגנת לה דרך רמקול המחשב, מתגמגמת לה, ובתוך כל הפסטורליה האדירה הזאת, עם צעקות אנשים ברקע, צלצולי טלפון מרגיזים, קוראת אתכם, וכל כך רוצה להיות שם, אנשים, בכל המקומות האחרים.....

עוף כנף מתוקה ../images/Emo140.gifאת לא לבד

אני קצת מתבישת לאמר (לא אין ) אבל חוץ מפעמים שהייתי באילת לפני שהכרתי את ה(אידיוט) ועוד פעם אחת אחריי לא נסעתי לשום מקום אחר חוץ מלעבודה וכמה ספארי וכאלה עם הילדים, ולמה ? כי אין זמן כי אין כסף ולא תמיד יש עם מי מה לעשות? לא לבכות כמובן גם זה יבוא הריי צריך סבלנות בכל דבר בחיים לא ?! אל תקחי ללב תמיד סתכלי על הטוב... לך יש עבודה

עוף כנף

New member
וזה מה שנקרא....

וזה מה שנקרא.... חשיבה חיובית..... (ודרך אגב, אם אני אתכם, סימן שכמות העבודה...)

../images/Emo6.gif למה לא אמרת לי את זה לפני

כמה שנים....? אהבתי
ושלא ישמעו שאין לך מה לעשות אה?! שששששששששש

למעלה