כל המידע על...

חנוך617

New member
כל המידע על...

פאות הקאסטם. יש פאות לפי מידה ויש בקופסא. שוה להשקיע ולקנות לפי מידה. יש עם שביל לבן ויש שחור. הצבע דוהה. אך זה משתלם. מה דעתכם?

Rצינית

New member
את הפאה תשאיר בקופסא..

בס"ד <אמרת קסטאם מהקופסא מה דעתנו.עניתי ..> חה..אני אלך עם קסטם + שהל<איך כותבים את זה??-הבגד ללא שרוולים שהפך למודרני בקרב אחינו..>

חנוך617

New member
גזענית. אני

אשכנזי יותר ממך אבל נודף ממך ריח נורא של גזענות. נראה לי שהמוצא שלך זה המעלה היחידה שלך לפי שיטתך. לכן את מתגאה בזה ורק בזה.

Rצינית

New member
אני לא!!.זו היית תגובה..

בס"ד אבסורדית לשאלתך האבסורדית.. נו באמת אם אתה יודע שאני אשכנזיה..למה הינך שואל עמה אלך??כאלו לא ברור לך אם אתה אשכנזי??

חנוך617

New member
כנראה שאינך

יודעת שיש אשכנזיות רבות שהולכות עם כיסוי. אז תדעי.

שיSY

New member
אצלינו...

בציבור ב"ה לא לובשים כזה דבר!! לדעת רבותי זה איסור חמור.

Rצינית

New member
אשרכם!

בס"ד אבל אם כבר אז כבר.. אתם מכירים את כל אלו שקיבלו על עצמן ללכת עם כיסוי וחושבות/ים לחנך ולשלוף פאות מראשן של נשים,כאלו מה מפיקות ממעשה זה, את ההפך מקבלתם.. אבל נו מכל כלל יש יוצא מהכלל-יש קיצונים.

Rצינית

New member
אשרהם שהם שומעים לרבותהם..

בס"ד ואשרינו שאנו שומעים לרבותינו.. לא על עצם הכיסוי. תגיד למה כל תגובה שלי , מצריכה תרגום על תרגום??אצל מי נראה לך הבעיה?

שיSY

New member
אני...

מהציבור הספרדי, ובטח שיש פיסקי הלכה כאלו. למה במסר? אין לי אפשרות...

חנוך617

New member
טוב. בטח מישהו

כאן יעביר את הבקשה לגורמים הנוגעים בדבר ומחר כל בני ברק תהיה מפוצצת בהודעות...

קרןk

New member
חנוך?!

בס"ד מה השאלה הזו? זכית בפייס, וכעת אתה מתכונן לפרגן לאישתך פאה חדשה, ע"י עשיית טרום בירורים מסיביים?!
!!! לדעתי, אם כבר קאסטם - SO לא מקופסא, אלא תפורה + פס סקיין. ושלא תיהיה מקוצצת יתר על המידה, כאילו עשו לה ראשית הגז. היות ואז היא מאבדת מאפקט הנפילה שלה, ונראת כמו פאה קָאשׁטֶם.. על כל פנים, בינתיים, אין כמו הקאסטם שלי.:)

חנוך617

New member
א. לאשתי יש

כבר קאסטם לפי מידה. אל תקנאי. ב. ביגקיי, היא רווקה וזה העוצמה בתשובתה. היום יש לה קאסטם טיבעי. ענתה טוב.

קרןk

New member
אה, ועוד משהו לאינטליגנציה הכללית..

בס"ד אישתך הולכת עם פאה/כובע/מטפחת או כיסוי ראש אחר? (הקף ת'תשובה הנכונה..)

אני מתפלל

שאוכל להכנס לדיון בנושא הזה בקרוב... מה שכן אצלי זה לא נושא לדיון אני מקווה שהיא תיהיה מספיק חכמה בלי התערבות שלי בנושא! מה שכן רק פאה!

חנוך617

New member
הקפתי בעיגול.

למי שלא רואה מה הקפתי, אכתוב: פאה. פפסי במבה, אולי תשלח לי פרטים במסר?

למעלה