כל הכבוד!

sim26

New member
כל הכבוד!

הפלוגה של הבן היתה מעורבת במעצר החוטפים היום (בשומרון). כמעט שמעתי קצת גאווה בקולו... נחמד אחרי הרבה אכזבות צה"ליות ושיעמום מתמשך.

oshiko

New member
../images/Emo45.gif כבוד לבן ולפלוגה

לחשוב מה שכמעט קרה שם ...

יישר כוח לבן וחבריו

ולמרות הכל אחרי האירוע המשיכו אזרחים לעמוד בטרמפיאדות.

עציון

New member
ונצדיע למ"פ שגילה מנהיגות

ועשה תפקידו כמו שצריך. (עוד ידובר). אז כיפאק לנח"לאים.

../images/Emo46.gifדווקא אחת הבנות המעורבות....

לא חשבה שזה בזכות הילדים שלנו וגם אמה גילתה "תבונה" יוצאת דופן בשידור בטלביזיה.

תגיד טנצר ,הבן שלך/שלי עושים משהו?

כולה הלכו לשחק בחיילים. ולעצם העניין : לא אשפוט אותה כי הייתה מעורבת במשהו מאוד לא נעים, אבל לא תמיד היחס לחיילים בשטחים מן המשופרים בלשון המעטה.

מה פתאום עושים...כל היום, בטן גב

ועל היחס לחיילים את מספרת לי? אמנם קשיש, אבל זכיתי להעביר את מיטב שנותי כמילואחמניק בלשמור על החבר'ה בשטחים בעוד הם פוגעים ומעליבים.

כל הכבוד לחיילים!

רק קצת מכעיס אותי לחשוב שהבנים שלנו מסכנים עצמם בשל התנהגות לא אחראית של בנות צעירות .

עציון

New member
אמא של נמ, תשמעי משהו

לפני שבוע ניכנס איזה בוק לשכם כי רצה לסלבט עצמו עם נרגילה. כוחות צה"ל קיבלו הודעה כי אזרח ישראלי נחטף. לא אכתוב כמה עמדו על רגליהם. מי נישלף מביתו בשבת.מה הוזנק השמימה ועוד. עד שהתברר שאיזה תייר אמריקאי וכו... לעומת זאת, ובלי להצדיק את מעשי הבנות, צה"ל מחוייב לביטחון האזרחים ביו"ש כמו בעוטף עזה.בצפון הארץ כמו למרכז הארץ. להזכירך, מספר חיילים נחטפו ונרצחו בתוך תחומי המדינה. צה"ל אוסר על חיילים לקחת טרמפים בתוךךךךך הארץ. הודות למ"פ הנחלאווי זכו הבנות בחיים. נ.ב. וזה שאחרי כמה שעות שוב עמדו באותה טרמפיאדה זה הזכיר לי את אותם נהגים ששעה שעתיים אחר אסון הרכבת חזרו לחצות באור אדום את המסילה. כן. ככה אנחנו ניראים.

אתה נורא צודק ואולי אפילו צריך יותר

להשגיח. אבל למה צריך לנסע בטרמפים באיזורים כאלה. אתה היית נותן לבתך? בני בנים ולא נוסעים בטרמפים, אז מהיכן התעוזה הזאת? שלי זה לא יקרה?

עציון

New member
הוא זה שאמרתי: לא מצדיק את הבנות.

אפרופו טרמפים בשטחים. לפני זמן מה עצרו בני זוג למתן טרמפ לשני צעירים. אחרי נסיעה של כמה מטרים אחד מהם פוצץ עצמו ובני הזוג נהרגו.(ליד קדומים). טרמפים בשטחים? רק בתחנות שם יש שמירה.

שויו

New member
כל הכבוד ותודה וברכה לחיילינו

שעושים עבודת קודשש שם וכאן ובכל מקום. ובאמת, והלב שלי דואב על כך, לא תמיד זוכים לייחס אוהב ומפרגן לו הם זכאים. ולפעמים הם דוקא מוצאים עצמם נפגעים ע"י אלו שעליהם הם מגוננים. קשה להבין. סליחה.

mars4

New member
כל הכבוד . מוריד את הכובע

שמח שנגמר ללא נפגעים.

למעלה