ערן
קודם כל אני מתנצל בפני כל הצנחנים שהשתתפו בצניחה מורדי ,ערד,אלון,הולץ,בלצר,יונתן,גלעד,ליטוין,אוהד,אורן,רועי,צביקה,רחמים,וגוט שבאמת לא אמרתי להם תודה ענקית על כך שעשינו את זה ובגדול בעודי יושב כאן עדין עם החיוך מרוח על פני עשרים וארבע שעות אחרי אני שוקל איך להגיב להודעתך מצד אחד בין החבר'ה היתי מתחיל ככה "נוווווו מה עכשיו?!!!" ומתחיל איזו קרב של הודעות ארסיות(ולא ערסיות) מי תרם יותר מי תרם פחות מי דחף יותר מי ומי ומי... מצד שני כבר אמר מישהו מהאיגוד פעם משהו בסגנון "תפסיק להפריע לאלה שבאמת עושים" אבל יחד עם זאת ולמרות הכל החיוך עדין על פני מרוח כשנכנסת לתפקיד החדש בהנהלה שררת הצהרה בענין העתיד של הצניחה בארץ דיברת שם על היום בו חברות באיגוד תיהיה זכות ולא חובה ואני מחכה ליום המיוחל בכדי להלחם על זכותי להיות חבר באיגוד הצניחה בנתיים אין חדש תחת השמש או שיש אבל אנחנו לא יודעים החברים צמאים לבדל מידע אין לי שום כוונה לחזור אחורה ולהתחיל להתנגח עם מי מחברי הנהלת האיגוד על ענין זה או אחר בנתים אשמע בעצתך ואנסה לקדם את הרעיונות שלי ויש לי כבר רעיון חדש/ישן שאני רוצה להוציא לפועל בעזרת האיגוד פרטים בימים הקרובים עדי