כל הכבוד

zahivo

New member
כל הכבוד

לכל משתתפי ה
כל הכבוד היה מדהים לכל מי שיש צילום של המבנה (כמעט כולם) נא לעלות לפורום. שהיה מדהים אמרתי?

מבנה מגן דוד לזכר הרוגי תאונת המטוס

יום גדול לאיגוד הצניחה הישראלי ולמועדון פארדייב. רעיון ויוזמה: עדי אטקין הדרכת צנחנים: מורדי אלימלך משתתפים במבנה: מורדי, עדי אטקין, עידו הולץ, אלון לירן, ערד בן דוד, לירון בלצר, יהונתן רן, אוהד ניר, אורן תמיר, רועי בג, גלעד יצחק, עומרי ליטווין. וידאו: רחמים מרציאנו, צביקה מעוז וידאו וסטילס: רני גוט

dark48

New member
קוראים לי אורון

צנחן בתחיל
ת דרכי......לשנה הבאה הלוואי שאני אצלם מהאוויר

Icarus Canopies

New member
יפה מאוד!

אחלה מבנה!! אטקין, אני מצדיע לך על היוזמה והארגון ולכל מי שלקח חלק בזה, שיחקתם אותה. אני מאחל לכם שזה אכן יהפך למסורת... UV

adietkin

New member
היה משו משו

מזג אויר בהזמנה רקע של שמיים לבנים (עננות גבוה)נתן לקהל על הקרקע את ההזדמנות לחזות במשהו מיוחד מספיק היה לשמוע את התגובות של הקהל למטה לאחר הנחיתה בכדי להבין שבאמת זה נראה נהדר ואח"כ כולם מתרוצצים כמו עכברים מורעלים עם המצלמות וידאו בכדי להעתיק את כל הזויות צילום האפשריות
(מי שאין לו עותק על קלטת DV שיקום) כמו שפרסמתי בהודעה הראשונה אני מקווה שנהפוך את זה למסורת ביום הטקס ונוכל לצרף עוד צנחנים לצניחות כאלה אנחנו נמשיך לצנוח במבנים במהלך השנה לחנוך צנחנים צעירים במבנים יותר גדולים אז קדימה לקחת מידות ולרוץ להזמין חליפות RW השנה הוכחנו כי זה משתלם מצ"ב תכנון הצניחה והיציאה לצניחה שנה הבאה יהיה משהו גדול יותר

yyogev

New member
אכן כל הכבוד - הגעתם גם לטלויזיה

צילום קצר (כ-15 שניות) עם קריינות הופיע בחדשות ערוץ 2, כקדימון לתחזית. מעבר לכך - שיחקת אותה עדי ! מהקרקע זה נראה פשוט מושלם. בברכת שמים כחולים ומבנים גדולים (ולהפך) ירון יוגב (שהשבת ניסה באופן חגיגי וחד-פעמי FreeFly - כולם היו עסוקים תחרות ובמבנה הנ"ל...)

ERHAMU

New member
מר אטקין היקר

תאמין לי לא יזיק לך לזרוק איזו מילה טובה מדי פעם בין כל שלל ההודעות הערסיות שאתה נוהג להשחיל מפעם לפעם כנגד כל דבר שזז ובעיקר כנגד האיגוד. אז רק להזכירך לולא אותו איגוד וכל אותם חברים בו שהשקיעו עשרות שעות מזמנם היקר {לפחות כמו שלך} ,האירוע של אתמול לא היה מתקיים ,אמנם ישנן מסקנות להסיק אך זו טיבה של כל פעילות- לרצות להשתכלל ולהשתפר כל הזמן , אך לא היינו יודעים זאת אילו לא היינו עושים. דע לך שרק בארוע זה אותו "איגוד" מימן למשתתפים סכום שאינו רחוק בהרבה מכל התשלום השנתי שלהם {צניחות מסובסדות,אוכל,גביעים,חולצות,בטוח,מסך טלויזיה ענק,הגברה ועוד} האמת לא היה מאושר ממני לראות אתכם נוחתים בשלום מהמפגן המדהים שהצגתם זו היתה הצגה אמיתית , וראיתי אותך עם חיוך ירח מאוזן לאוזן מאושר עד הגג מהכבוד שנפל בחלקך ומהקהל המריע,ועניין אותי לדעת אם רק חשבת לרגע מי עזר לך להגיע לרגע שיא זה. כל בקשתי אליך היא שתפנה את כישוריך ביצירת רעיונות חיובים מעין אלה ותדע לפרגן לאלה שעושים למענך למען כל חבריך הצנחנים ולמען הספורט הזה מעל ומעבר, במסגרת כל המגבלות הקשות שאותם אתה מכיר. בכל מקרה שחקת אותה עם אחלה רעיון שיצא באחלא בצוע וכל הכבוד לכולנו. ערן

adietkin

New member
ערן

קודם כל אני מתנצל בפני כל הצנחנים שהשתתפו בצניחה מורדי ,ערד,אלון,הולץ,בלצר,יונתן,גלעד,ליטוין,אוהד,אורן,רועי,צביקה,רחמים,וגוט שבאמת לא אמרתי להם תודה ענקית על כך שעשינו את זה ובגדול בעודי יושב כאן עדין עם החיוך מרוח על פני עשרים וארבע שעות אחרי אני שוקל איך להגיב להודעתך מצד אחד בין החבר'ה היתי מתחיל ככה "נוווווו מה עכשיו?!!!" ומתחיל איזו קרב של הודעות ארסיות(ולא ערסיות) מי תרם יותר מי תרם פחות מי דחף יותר מי ומי ומי... מצד שני כבר אמר מישהו מהאיגוד פעם משהו בסגנון "תפסיק להפריע לאלה שבאמת עושים" אבל יחד עם זאת ולמרות הכל החיוך עדין על פני מרוח כשנכנסת לתפקיד החדש בהנהלה שררת הצהרה בענין העתיד של הצניחה בארץ דיברת שם על היום בו חברות באיגוד תיהיה זכות ולא חובה ואני מחכה ליום המיוחל בכדי להלחם על זכותי להיות חבר באיגוד הצניחה בנתיים אין חדש תחת השמש או שיש אבל אנחנו לא יודעים החברים צמאים לבדל מידע אין לי שום כוונה לחזור אחורה ולהתחיל להתנגח עם מי מחברי הנהלת האיגוד על ענין זה או אחר בנתים אשמע בעצתך ואנסה לקדם את הרעיונות שלי ויש לי כבר רעיון חדש/ישן שאני רוצה להוציא לפועל בעזרת האיגוד פרטים בימים הקרובים עדי

../images/Emo41.gifעדי

פעם אחת .....אולי... פעם... אחת... תגיד חבר'ה כל הכבוד ותודה, במקום להתעסק עם חברות באיגוד זכות או חובה. את "החיוך המרוח על פניך עשרים וארבע שעות אחרי" קיבלת בזכות האיגוד שדאג,דואג וידאג להרים את הספורט הזה גבוה ככל האפשר. אולי לרדת מהעץ הגבוה עליו טיפסת היא חובה ולא זכות. אני מקווה שתקבל זאת בהבנה ולא "נתנגח". שמיים כחולים ולעוד הרבה אירועים מוצלחים כאלו. אופיר

adietkin

New member
בזכות האיגוד???

סתם בשביל להעמיד דברים על דיוקם החיוך זה 100% מהצלחת הצניחה ולא מהאיגוד אבל אם תגיד לי שהאיגוד חייך גם הוא מהצלחת הביצוע ולאות הוקרה על המבצע המיוחד יממן לצנחנים את המפגן הזה אני באמת אחייך ואפילו אגיד --- תודה לאיגוד--- מה אתה אומר הגזבר?
(עדין מחייך)

ERHAMU

New member
האמת

בתור הגזבר עלי לומר לך שהחלטתי להקשיב לכל אותם רבים וטובים שטענו שאתה בכלל לא שווה ....... תגובה .

e mordi

New member
די בבקשה

תודה לאיגוד תודה לעדי תודה למתחרים תודה למועדון תודה לכל הצנחנים תודה לטנדמיסטים תודה למכבי ואם שכחתי מישהו אז סליחה ותודה.

כל דבר

אצלך כל דבר מתקשר לכסף.אולי במקום לצעוק כסף כסף תתחיל לתת יד בדחיפת הענף קדימה (כמו שהגדלת לעשות בתכנון הצניחה ) צר לי על היותך כזה חומרי עדי. הצלחת הצניחה ותשואות הקהל עדי לא היו מתקיימות אילולא הפיק האיגוד את האירוע,אילולא הקדיש האיגוד מחשבה כמה שנים קודם והחליט להנציח את חברנו באליפות ישראל בצניחה חופשית.ואני עוד יכול למנות עוד ועוד דברים עדי,שאלולוא האיגוד כנראה שהיית צונח היום מהמיטה לנעלי הבית. ולגבי ה "גזבר" ??!! אם היית מגיע לישיבת האיגוד השנתית היית מגלה שהגזבר היום הוא ערן חמו ,כן עדי ערן חמו. אני מקווה שיום אחד תוציא את הראש מן החול ותתחיל לתת כתף במקום ליבב. שמיים כחולים אבל כחולים עדי אופיר

ערן, זה קצת צורם

התחיל כאן שרשור יפה מאוד על נושא הצניחה המופלא של מגן הדויד. ושוב אומר כל הכבוד למי שעשה לבנית המבנה הזה. למרות זאת, בצורה מאוד זולה הכנסת את האיגוד להצלחת המבנה, "תאמין לי לא יזיק לך לזרוק איזו מילה טובה מדי פעם" וגם "אז רק להזכירך לולא אותו איגוד וכל אותם חברים בו שהשקיעו עשרות שעות מזמנם היקר {לפחות כמו שלך} ,האירוע של אתמול לא היה מתקיים". מה שאני רוצה להגיד הוא שהאיגוד ועשייתו במקום אחד וניסיון לקחת קרדיט לאיגוד על הצלחת המבנה הוא נושא אחר (לא אמרת זאת במפורש אך ניתן להסיק מדבריך כי מאחר והמבנה היה ביום האירוע, הוא גם עבודת האיגוד). אולי הראיה שלי היא חד צידית, אבל עד כמה שידוע לי הרעיון, הדחיפה ליצירת המבנה והקרדיט הכי גדול מגיע דווקא לעדי אטקין.

למעלה