כל הכבוד

Free Shadow

New member
כל הכבוד

אני חייב לציין לשבח אותכם, אני שחקן ותיק מבין ראשוני שחקני הD&D, וה AD&D, בארץ בכלל (עוד מהימים שקראו לזה T&T - TUNNELS AND TROLLS) ובין היתר עסקתי תקופה ביבוא מוצרים משלימים, כמו קוביות מדהימות מקריסטל זכוכית או גביש אמיתי עם מספרי כסף חרוטים עליהם, וכן ספרים של רומח הדרקון באנגלית, וחשבתי לתומי כי כניסת משחקים המחשב, מרובי המשתתפים, עם מנוע גרפי חזק, חיסלו לחלוטין את עולם הD&D, ובעצב שקעתי לי בעבודה בתחום היי טק, מבלי לעקוב אחר התחום, לפני מספר ימים, במסגרת מילואים, עקב ההודנה, מצאתי את עצמי ואת יתר חברי למוצב משועמים להחריד, ומתוך הרגל מגונה, אני נושא עמי סט קוביות (גביש סגול...)- כאשר לעיתים אני מפתיע שחקני שש-בש וזרוק להם איזה 1ק12 או 1ק20 ומנצח את המשחק ברמאות...והנה אני זקן ובא בימים יושב לי עם איזה עולל בין 18 וחצי על משחק שש-בש, ובעודי שולף בהתרוממות רוח, 1ק4 הייתי צריך 1 או 2 להכנס חזרה למשחק... העולל מביט בי במבט נדהם שואל מהיכן לכל הרוחות השגתי כזאת קוביה, ואם אני לא חושב שזה חילול השם וביזוי המחשק להוריד את הקוביה הזאת על משחק שש-בש עלוב !, נו מה יכולתי כבר לעשות ? לסתי נשמטה בתדהמה, ולאחר כבוד נשלפו כל סט הקוביות הכולל גם 1ק100 מדהימה, בתוך מספר דקות העולל בן ה18 ומספר חבריו, הדהימני בשנית כאשר התגלה בחזקת אחד מהם ספר בקרוי player handbook 3ED, מדהים ביופיו, ואנוכי חשתי כמשה החוזר על העם עם 10 הדיברות, כאשר אני, החזקתי לפי 20 שנה את הספר הראשון האדום של D&D... כמובן שתוך מספר דקות הוחלט שמפאת גילי המתקדם, אני אשמש כ DM ומנחה, (הכלל הראשון של הDMs - "היה הוגן", עדין תקף ?), הרפקתה יצא לדרך, באמצע מוצב המשקיף על המוקטעה של עראפת (אוקי אני מציב אתגר בנושא הזה, מי שיצליח למצוא מפלצת שמזכירה אותו יקבל פרס...), ישבו להם לא פחות ולא יותר מאשר שני פלדינים, נינג'ה, מכשף-אלף, מכשף רב עוצמה בשם פיסטנדנטילוס (מי מכיר ?) אשר משמש כקצין מודיעין בדרגת סרן, לוחמת אמזונה מוקללת (היא אשת זאב ומ"כ) ואחרון חביב, DM זקן ובא בימים, אשר משפט שורש עמוק לא ינותץ...הוצדק ! ישבו במשך חמישי, שישי שבת, ושיחקו ושיחקו ושיחקו ! וגם כאשר נורו יריות על המוצב...הדבר הוכנס לסיפור והמחבלים הפכו מיידית לעדר של הובוגובלינים, אחמד יסין הפך לבוהה (BEHOLDER), אז כפי שאמרתי בראשית הסיפור ישר כוח !!! כל הכבוד!!!

ננסק

New member
לנו ישר כוח?

-לך- ישר כוח! נשמע שהלך לך שם בלגנים. אומנם ניסיתי להקים שלוש קבוצות שונות במהלך הסדיר שלי, אבל אף פעם לא הצלחתי להביא אותן למצב של מחבלים כהובגובלינים.

למעלה