כל הכבוד

כל הכבוד

אנשים...! כל הכבוד לכולם.... אני ממש ממש שמח על תרומותיכם לנוער מרצ אל תיהיו מדוכאים....אמנם זה ניראה יחסית רע אבל.....אף פעם זה לא טוב ליהיות פסימים חוץ מזה, אם מצנע לא ילך לממשלת אחדות(ואני מאוד מקווה שלא) יחזרו קולות לשמאל בכנסת הבאה כי כולנו וכל העם נראה את מעשי הימין וגם אם יוסי שריד יוחלף זה גם יהיה יותר טוב לתדמית מרצ הקיצר....בתנאים מסויימים בכנסת הבאה ניהיה חזקים הרבה יותר(אם לא בשלטון)

Deathatred

New member
תרדו מיוסי שריד, הוא לא אשם

מדובר באחד הפוליטיקאים ההגונים והישרים שיש ואחד מהפוליטיקאים היחידים (גם במרצ) שיודע להודות בטעויות שלו. אני עד היום זוכר לו לחיוב שהוא הפוליטיקאי השמאלני היחידי שהעז להודות שמחנה השמאל עשה טעות שהתעלם מההסתה שהתרחשה ברשות לכל אורך שנות אוסלו (וכאן מילה טובה גם לח"כ רן כהן שהביע מחאה וביקורת חריפה כנגד ההסתה ברשות הפלשתינית אך משום מה הנושא הושתק/הורד-לשוליים ע"י מרצ). הוא היה שר חינוך מעולה ובהרבה מעשים הפגין דוגמה אישית. חבל שיוסי עוזב, כי הפסד נבע יותר לדעתי מזהבה גלאון ויוסי ביילין מאשר שריד. למרות זאת, הכישלון הוא לא של הקאדר (מדובר בקאדר איכותי) אלא של הדרך המדינית-בטחונית.

eviv

New member
מסכים...

הוא היה השמאל הקיצוני ביותר בעבודה במשך הזמן שהיה שותף שלהם ואחר כל היה הימני ביותר שהיה במרצ מהבחינה האידיולוגית שריד היה בסדר גמור והחיסרון היחידי שראיתי בו זה את ההכרה במרצ שהיא "אליטה אשכנזית" אני חושב שהיתה טעות פטאלית של המפלגה שלא הלכה לאיזה משרד תדמית שהיה משפר לה את התדמית אני מכבד את שריד כאדם צנוע והרבה יותר קל לי ללכת אחרי אדם שגר בבית של 90 מ"ר מאשר אדם הגר ב"אחוזה" לא מבחינת הכסף אלה מבחינת הצניעות אני חושב שזה נכון שזה שמרצ השתיקה את הנושא המדיני גרם לאנשים לחשוב שהיא קיצונית יותר ממה שהיא וזה הוזכר היטב בזה שאנחנו "חברים" של עראפת אני חושב שאם מרצ היתה יותר מתקפה את עראפת הינו זוכים להפסק השקרים הללו בגין חברותינו עם עראפת

Princess Grace

New member
תעזבו אותו....

הבנאדם היחיד שהודה (גם אם לא בצדק) בכישלונה של מפלגתו (מה שגם מצנע היה צריך לעשות וגם שרון היה צריך לעשות.) אני מאוד מצטערת להגיד את זה ולא האמנתי בזה עד עכשיו, אבל כנראה רק לאחר מלחמה, שבה תפתח ישראל (בראשות שרון, וממשלתו הצרה, הימנית) העם ישוב לחושיו, ויבחר בדרך המפוכחת והנכונה של השמאל.

eviv

New member
צודקת

חלילה לא תקפתי את שריד אלה העברתי ביקורת על המפלגה שהוא עמד בראשה אני גם חושב שאחרי הנפילה של הממשלה הנוכחית העם יראה שאסור לו לירות ברגלו השנייה

למעלה