כל הכבוד על היוזמה

Echelon

New member
כל הכבוד על היוזמה

סדרה שאני מאוד מאוד אוהב, אם כי כרגע העונה השלישית לא ממש מרוממת את רוחי. מצד שני, גם את ההתחלה של העונה השניה לא יותר מדי אהבתי. העניין הוא שבעונה הראשונה לכל פרק הייתה משמעות, לכל מילה היה דגש וכל הסיפור היה מדהים. עכשיו יש להם הרבה יציאות טובות אבל חלק מהפרקים לא כאלה מעניינים מבחינתי. מה גם שאני לא כל כך אוהב את הכיוון שהסדרה לקחה, אבל זה כנראה רק אני.

zoetrope

New member
היי ../images/Emo13.gif

טוב לראות אותך פה. הפרק הראשון היה מייגע למדי, למרות שהשני כבר סימן עלייה מבחינתי. לא שלמה אבל עדיין. אין על העונה הראשונה. בשנייה היו כמה יציאות מעולות דווקא, לדעתי. אבל היי, מכפילים את הכמות. סטטיסטית קשה לפגוע כל פעם. אני די הופתעתי והתלהבתי מהטוויסט שעונה 3 הביאה עימה, פשוט כי זה gutsy, למרות שאני עדיין מחכה לכתיבה שהתמכרתי אליה שתפגין קצת יותר נוכחות. ואגב, אם תסור לקומונה שהנביטה את הפורום הזה ותכתוב שם משהו, תגלה שהוכן לך שטיח אדום למרות שמעולם לא דרכת עליו

Echelon

New member
חחחח תודה, רק הבהרה קטנה..

אתה מתכוון להודעה בקומונה שמפנה לפורום? כי דרכה הגעתי לפה, אז תודה רבה ;). בכל אופן, העונה הראשונה מבחינתי היא יצירת מופת, ובשניה יש כמה חלקים טובים מאוד, כשהטוב ביותר הוא שלושת פרקי פגסוס. ודרך אגב, חזרתי מהמסע לפולין היום, והסיום של הפרק השני די גרם לי... לחשוב.

zoetrope

New member
כן הא?

הסיום של הפרק השני. הם לא מפחדים מפרות קדושות. הם הצליחו לדחוף שתיים אפילו!
גם שואה וגם מחבלים מתאבדים! ועוד המחבלים אמורים להיות הצד שאנו מזדהים איתו. בראבו אני אומר. על התעוזה הפרוזאית. סוף
לך לקומונה 21970, תכתוב שם הודעה, ואז תבין למה הכוונה

Number 6

New member
זה לא רק אתה

לאמריקאים זה יותר מדי פוליטי וכבד, ואפילו מזכיר את עיראק...שים לב לדיון בהתכתבות הזאת: http://www.sadgeezer.com/html/modules.php?op=modload&name=phpBB2&file=viewtopic&t=5535 (בעצם גם לנו היהודים החלו כל מיני קונוטציות בראש כבר מהפרק הראשון של ה-resistance...)

למעלה