כל הכבוד ל B a n j o

ANGEL N

New member
כל הכבוד ל B a n j o

B a n j o השתתף היום בכספת והוא היה מצויין. ת´אמת אני קצת פספסתי את הסיבוב שלך, הגעתי ממש בסוף, אבל אחי כל הכבוד ראיתי שפתרת את כל 10 השאלות בהתחלה לבד!!! זה שהתחרה מולך היה פשוט יותר מידי... בכל מקרה גבר יצאת תותח רציני!!! אל תתבאס יותר מידי :)

זה היה באנגו לא אתה???

אני נורא גאה במי שזה לא היה!!! זכרתי וראיתי! הוא היה השני עידן שמו לא?! וזכה ב47 אלף!!! אדיר
שווה ביותר בלי עזרה של אבא וחבר הכי טוב... :)

14מתן

New member
מה ?! לא ידעתי שיש !

מזל טוב ! אינ יודע אצל מי אפשר לעשות עכשיו מפגש פורום

idanyd

New member
אני אני אני

קודם כל, תודה רבה. דבר שני - בתור היחיד שענה להודעה הראשונה שלי, הייתי חושב שלפחות תדע שמדובר בי, לא ב"עידן הגדול" (AKA Banjo). אבל שוב, תודה ואל תדאג, אני לא מבואס. יש לי אנשים שיפתחו לי שרשורי "כל הכבוד", אז ממה יש להתבאס?

ANGEL N

New member
תיקון: כל הכבוד ל- idanyd ../images/Emo6.gif

ושוב אנחנו גאים בך ובשבילנו אתה מס´1.

../images/Emo9.gif ידעתי שזה לא באנג´ו...

ראיתי את זה עם שתי ילדות בנות 10 והם אמרו שאתה חכם אז קבל מחמאה ממני ו2 ילדות קטנות:) בכול מקרה כל הכבוד! הרבה כסף לבזבז...

B a n j o

New member
../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

זה לא היה אני... זה היה idanyd (כלומר AKA עידן הקטן
) כבר הגבתי לך על זה בפורום אחר עידן אבל קבל ח"ח על האייקיו ! אבל איך איך איך איך איך איך איך איך איך לא ידעת מה זה דג אילתית !??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?????? סלמון בן-אדם, סלמון !!!! ס - ל - מ - ו - ן !!!!! אבל לא נורא, השני די הז*יין אח"כ

i love tara

New member
כל הכבוד../images/Emo6.gif

הוא היה ממש טוב לא היה חסר הרבה והוא היה מגיע לגמר..

למעלה