כל הכבוד ל-יס

riktal

New member
כל הכבוד ל-יס

ראיתי עכשיו פרומו לסדרה ROYAL PAINS (אין לי מושג איך הם עומדים לקרוא לה בעברית, משהו עם רופא) ובזה לדעתי מסתכמות כל הסדרות של USA NETWORK - מה שאומר שיס מחזיקה עכשיו בכל הסדרות שלהם. כל הכבוד ותודה רבה יס
!!!!!!!!!!

assafTV

New member
רופא להשכיר

וכן, מאד מחבבים אצלנו, ובצדק, את הסדרות של USA אם כי כמובן רכישת הסדרות נעשית מול האולפן המפיק את הסדרה ולא מהרשת עצמה (צווארון לבן למשל שייכת לאולפני פוקס. בניחוש חוקר, שומרת סוד ורופא להשכיר שייכות לאולפני NBC-יוניברסל ששייכים לאותה קבוצה אליה משתייכת רשת USA).

snier1991

New member
הרשתות באמת לא משחקות תפקיד?

אני יודע שלא רוכשים אותן ישירות מהרשת המשדרת אבל תמיד נראה לי שיש לזה השפעה. ובגלל זה HBO,TNT מזוהות לי עם יס בעוד FX ושואוטיים(בעבר דרך אגב זו הייתה הרשת שהכי זוהתה לי עם יס, כאשר בערך כל הסגרות היסטורית שודרו ביס) מזוהות לי עם הוט

assafTV

New member
HBO היא היחידה שמוכרת בעצמה את הסדרות שלה

בעבר היא היתה מוכרת את הסדרות שלה דרך אולפני וורנר (שתי החברות שייכות לאותם בעלים) אבל לפני כמה שנים בוצעה הפרדה ו-HBO מוכרים את הסדרות שלהם עצמאית. אצל שואוטיים זה הפוך - פעם הם היו מפיצים עצמאית את הסדרות שלהם ואילו כיום הם עושים זאת דרך החברה האחות CBS.

assafTV

New member
ואגב

למעט קליפורניקיישן והאחות ג'קי כל סדרות שואוטיים משודרות ביס (טיודור, דקסטר, טרה).

snier1991

New member
לשואוטיים היו רק שלוש סדרות חדשות בשנים

האחרונות? הנחתי שהיו יותר וחוץ מטרה כולן פשוט הגיעו להוט.

assafTV

New member
טכנית היא של ITV

שואוטיים רצו להפיק גרסה אמריקאית לסדרה אבל בסוף פשוט החליטו לשדר אותה as is כי (לדבריהם) הם לא הצליחו למצוא מישהי אמריקאית כמו בילי פייפר.

TDM4

New member
יעלה פרומו לסדרה בדרמה ?

העונה החדשה מתחילה ב-1.6 לא ? לא היה אמור כבר להיות פרומו ?

liranru

New member
יש פרומו

הוא מופיע רק מהשעה 22:00 בלילה כי הוא מדורג PG-18 כמו הסדרה

assafTV

New member
R18

PG זה Parental Guidness כלומר הצפייה מותרת בליווי הורים החל מהגיל המצויין (בסרטים זה PG-13 למשל). R זה Restricted כלומר מוגבל אך ורק לצופים מהגיל המצויין בהגבלה ומעלה. צופים מתחת לגיל הזה לא רשאים לצפות גם בלליווי הורים (בקולנוע בארה"ב R כן מאפשר צפייה מתחת לגיל האסור בליווי הורה או מבוגר מעל הגיל המוגבל. דירוג NC-17 בארה"ב בקולנוע אומר שגם עם ליווי מבוגר כל מי שמתחת לגיל 17 לא יכול לצפות בסרט. דירוג כזה הוא בדר"כ נשיקת מוות לסרט כי בתי קולנוע פשוט מסרבים להקרינו).

assafTV

New member
שלישי, 8/6 ב-21:15, סטארס דרמהHD

באותו יום ב-22:00 עולה צווארון לבן באקשןHD ואחריה ב-22:45 העוקץ 2

מה יא

New member
חח זה כזה מוזר../images/Emo96.gif

מישהו יכול להסביר לי למה בפרומו מישהו אומר "איזה חמוד" בעברית?

למעלה