כל הכבוד לש"שים.

כל הכבוד לש"שים.

סוכת המחאה כנגד הכיבוש (מול הקריה) ממש בולטת ומושכת את העין. זה ממש חשוב מה שאתם עושים, ואני מניחה שכולנו מקווים שהיוזמה תמשיך גם לשבועות הבאים, לתפארת מדינת ישראל.

lionalx

New member
ח"ח

ואני מניחה שכולנו מקווים שלא ירד גשם כל עוד הם שם.. "שש טוב - שש חיי"

smile2life

New member
הש"שים הם עמוד האש שמוביל את המחנה

באמת אחלה של רעיון. אפילו אני, שעובר הרבה במשרד הבטחון ברח´ קפלן עצרתי ונתתי חיזוק חיובי
. אני מקווה שחכים באים לבקר ולחזק את ידיכם, פעילים גם, ישראל כהן, רוח חג המולד, יהודה המכבי. רק תעשו לי טובה ותיזהרו ב
שאתם שמים ב
ובכלל כדאי שתעברו ל
גם בשביל לשתות
. אני בטוח שהרבה יותר נוח במאהל מאשר בקומונה הצפופה משהו בקיצור תעבירו לילות עם ה-
ואל תניחו לאנשי השינאה להוריד לכם את המורל. אני אקפוץ לבקר בהזדמנות הראשונה. דרך אגב עד מתי אתם שם? יהללוכם מלאכים, מני

Neta558

New member
תודה...

בשם כל הש"שים, תודה. אתם מוזמנים עדיין להגיע, לבקר, להשתתף ולהאכיל אותנו! בינתיים אנחנו שם עד יום שישי בצהרים. (עם קפיצות קלות למרכז לכתוב לכם הודעות כגון זאת). הערה חשובה - גם לאחר סיום אוהל המחאה ניתן יהיה להמשיך ולהאכיל את הש"שים!

smile2life

New member
כמה אפשר לצפור לכם?

עוברים עם הרכב ליד, בבוקר: צופרים צופרים ואתם לא טורחים אפילו להסתכל. בקצב הזה אתם תצטרכו להאכיל אותי

הייתי, ראיתי, התווכחתי

הייתי באוהל המחאה שלכם (סוכה חמודה למדי, אגב... ניצול ציני של חברות דתיות לייצור סוכות - והיא אפילו לא כשרה...:), ישבתי, התווכחתי (אוקי, סליחה. זה היה דיון) היה נחמד. חוויה מומלצת - למי שמתכוון באמת לדון, מתוך כוונה להקשיב ולא בא וצועק, או בא ומקלל, או עושה תנועות מגונות. אין לי בעיה עם אוהלי מחאה, כמובן, הייתה לי יותר בעיה עם הימנים שעברו וקיללו מאשר עם האוהל עצמו (רמז לכל ימני! לכו לאוהל, שבו להתווכח/לדון... ישמחו לקבל אתכם, אם תהיו נחמדים (או תביאו אוכל) ואולי תשנו את דעת השמלאנים! רק שמרו על כללי הדיון, הנימוס וההקשבה... זה פשוט מגעיל לראות אנשים עוברים ועושים תנועות גסות. זה לא ימין, לימין יש דעות!) אבל שאלה לש"ש/לנוער... מממ... אתם לא חושבים שזה רק גורם לאנשים לשנוא אתכם יותר מאשר עוזר במחאה שלכם?

ההערכה שלי אליך רק גוברת עם הזמן.

טוב לדעת שנשארו ימנים שפויים בארץ הזאת, שמביעים את דעתם בנימוס. עלה והצלח. וכך גם הש"שים. ומי ייתן וירבו פעולות חיוביות שכאלו.

DRYICE

New member
אין ספק זאת פעילות אפקטיבית

לאחר שביליתי בסוכה מרביעי אחה"צ עד חמישי בבוקר, אני חייב לציין כי מדובר במשהוא אפקטיבי במיוחד. בהפגנות באותו מקום נותים להתייחס אלינו בזלזול מה, אבל הסוכה על אף שהיא מאוישת בכמות קטנה יחסית של אנשים מתייחסים יותר. הנהגים שעוברים מאיטים וקוראים את השלטים ושמים לב, וכשהפקק לרמזור מתארך כולם עם הפנים לעבר הסוכה. יש כאלו שמסכימים יותר ויש כאלו שמסכימים פחות אבל מה שבטוח כולם שומעים מה יש לנו להגיב ואולי חשוב יותר שמים לב שהשמאל הישראלי חיי קיים ופועל. וכל זאת בנפרד מכמות האנשים שאפשר לדבר עימם, גם בשלוש לפנות בוקר מסתובבים שם אנשים ויצא לי לדבר עימם ולהסביר להם קצת מה אני חושב על מדיניות הממשלה מבחינה מדינית וכלכלית וקצת על גדר הפרדה ופינוי ישובים, ואנשים מוכנים להקשיב. יצא לי לדבר עם שב"כניק נחמד על האפקטיביות של חומת מגן, שכנראה כבר הבין שמי שנמצא במקום זמן רב כבר מזהה אותם. וכמובן צריך להגיד כל הכבוד לש"שים המאיישים את המקום ובפרט לאורי גרופל שלא רק יזם את העסק אלא גם אייש את המקום בלילות בחוסר שינה באדיקות. וכן גם ראוי לציין את אנשי קול אזרחיה שהרי הסוכה היא משותפת לנו ולהם בפרט את שרון שהפגינה נוכחות, וכן כמובן את אייל(שדאג לפאר באוזני את פעולת קול אזרחיה) DRYICE

למעלה