אין ספק זאת פעילות אפקטיבית
לאחר שביליתי בסוכה מרביעי אחה"צ עד חמישי בבוקר, אני חייב לציין כי מדובר במשהוא אפקטיבי במיוחד. בהפגנות באותו מקום נותים להתייחס אלינו בזלזול מה, אבל הסוכה על אף שהיא מאוישת בכמות קטנה יחסית של אנשים מתייחסים יותר. הנהגים שעוברים מאיטים וקוראים את השלטים ושמים לב, וכשהפקק לרמזור מתארך כולם עם הפנים לעבר הסוכה. יש כאלו שמסכימים יותר ויש כאלו שמסכימים פחות אבל מה שבטוח כולם שומעים מה יש לנו להגיב ואולי חשוב יותר שמים לב שהשמאל הישראלי חיי קיים ופועל. וכל זאת בנפרד מכמות האנשים שאפשר לדבר עימם, גם בשלוש לפנות בוקר מסתובבים שם אנשים ויצא לי לדבר עימם ולהסביר להם קצת מה אני חושב על מדיניות הממשלה מבחינה מדינית וכלכלית וקצת על גדר הפרדה ופינוי ישובים, ואנשים מוכנים להקשיב. יצא לי לדבר עם שב"כניק נחמד על האפקטיביות של חומת מגן, שכנראה כבר הבין שמי שנמצא במקום זמן רב כבר מזהה אותם. וכמובן צריך להגיד כל הכבוד לש"שים המאיישים את המקום ובפרט לאורי גרופל שלא רק יזם את העסק אלא גם אייש את המקום בלילות בחוסר שינה באדיקות. וכן גם ראוי לציין את אנשי קול אזרחיה שהרי הסוכה היא משותפת לנו ולהם בפרט את שרון שהפגינה נוכחות, וכן כמובן את אייל(שדאג לפאר באוזני את פעולת קול אזרחיה) DRYICE