כל הכבוד לשרית חדד!!!

ליאתי ע

New member
כל הכבוד לשרית חדד!!!

סוף סוף יש אישה שגאה ועושה את זה בגאווה היא חשפה את עצמה מול המצלמות והעיתון ויצאה מהארון. כל הכבוד לה. דרך אגב הסיפור המלא יהיה בסוף שבוע הזה של מעריב אבל לא היה לי סבלנות לא לספר לכן על זה.

קרן^

New member
כן, ידענו שהיא לסבית ../images/Emo34.gif כל

הכבוד לה...... !!! חברה שלי אמרה לי לפני חודש שמישהי מפורסמת הולכת לצאת מהארון, ולא ידעו מי זו אז אמרתי לה אולי שרית חדד, כי היא לסבית. אז מזל טוב לשרית הלסבית הגאה
ערב מצויין לכולנו
קרן

קרן^

New member
פז*? ../images/Emo12.gif

= מה? מה זה אומר יפה שלי? מתגעגעת אלייך, תחזרי כבר...
מותק ! ! ! קרן

בוביט

New member
אממ..

טוב הרבה זמן שמעתי שהיא לסבית ... אבל עד שאני אקרא אני לא אמין.. ואיפה בדיוק שמעת על זה שהיא יצאה מהארון???

פלג^ר

New member
אם שרית חדד הצהירה שהיא לסבית אז

אני יוצאת בחוצות הארץ ומצהירה שאני הסופר לסבית.שרית לא לסבית!%

קרן^

New member
מוניק, שימי נעליים...

כי שרית חדד באמת באמת לסבית! ידוע עוד לפני. ויש לי מקורות... אוהבת. קרן.

plus

New member
ברוש... מתי תורך? ../images/Emo34.gif

ובוקר טוב!!!!
לירון

בר (בת)

New member
לירונו´ש... ../images/Emo23.gif אני כבר.... ../images/Emo26.gif

מחוץ.. הארון.. ממש לא אכפת לי מה אנשים יחשבו... טוב לי.. אני חיה בסבבה.. עכשיו תורך אני חושבת.. אוהבת בר!

plus

New member
את חיה נכון, בר-בר. ../images/Emo45.gif

לי ייקח עוד קצת זמן. יש עוד כמה שלבים בדרך...

בר (בת)

New member
אני חיה...

את ניראה לי צריכה ללמוד ממני.. לא לדפוק חשבון לאנשים.. ומה שאנשים יחשבו עלי... על ה.... שלי חולה עלייך..

plus

New member
אני עקרונית נגד..

דפיקת חשבון!!! כמעט קיצונית...
אבל בנושא הספציפי הזה
אני (אפילו אני..) בקשיים עדיין. אבל בקטנה, אני בדרך הנכונה אני מאמינה... תגידי, בר-בר, מאיפה את נדבקת ב-3 נקודות...? אני מכורה: ...

plus

New member
למה נכנעתי בר-בר..?

אני יכולה להמשיך שעות ועמודים, פשוט עוד נצטרך לפתוח פורום המתפלספות בע"מ... (סיפור חיי..) בכל מקרה, אם יש פואנטה עיקרית היא זו: החיים יפים והעולם יפה!!! חייך והוא יחייך חזרה - זה נכון. פשוט צריך לדעת לאמץ את הגישה האופטימית ולקחת הכל בקלות. הכל BAKTANA, לא ככה יקירתי? וזה גם מתאים לנושא ה-
רק שכל דבר בזמנו. קודם בנאדם צריך להיות שלם עם עצמו לגמרי לפני שהוא חולק את עצמו עם אחרים. ולי אישית יש זמן... כמו לכולנו. וזהו בינתיים מותקקקקקקקקקקק!

למעלה