כל הכבוד לקאסי

כל הכבוד לקאסי ../images/Emo127.gif

היום היא הוכיחה לי שהיא בן אדם טוב, כשהיא לא נגררה אחרי כולם לרכלנות על רייצל ואמרה את המשפט המנצח: "מה אכפת לך מכל הרכילות, אני באתי לכאן כדי לעבוד על עצמי, וזה מה שחשוב."

t a m i 2 5

New member
כן חמודה....

היא התמודדה עם זה הכי טוב... אולי היא באמת יותר מידי בהיי אבל היא עדיין עדיפה על הרבה בנות שם... בבסיס שלה היא אדם טוב קשה להגיד את זה על שאר הבנות אהממ אהממ סאמר רנה דניס.... אבל העובדה היא שהיא לא עיוורת והיא מודעת לבנות סביבה היא יודעת מה אופיין האמיתי ולא מנסה לראות תמיד רק את הטוב... תראו מה שאמרה על סאמר שהיא מתחילה רכילות ואחר כך מפסיקה ומחכה שכולן יבואו אליה כי היא מרגישה חשובה... זה לא משפט של מישהי שרואה רק את הטוב בחיים...היא מודעת לדברים...היא חמודה מאוד היא היחידה שם שאני רוצה שבאמת תצליח ותשקם את חייה לגבי סאמר... אחרי שכולנו "זכינו" לראות את אופיה האמיתי בשבועיים האחרונים יש מישהו שמתפלא שהיא גנבה לחברה שלה את בעלה? לא יודעת...אני לא מתפלאה... מכירה טיפוסים כאלה אני מתרחקת מהם כמו מאש...

פיפיטה

New member
ש לה חוכמת רחוב

היא קולטת את הבנות ומחליטה איך להתנהג. ונראה לי שהיא החליטה מההתחלה להשתנות לנצל כל רגע כדי ללמוד. נראה לי שהיא המקרה הכי קשה בבית והלוואי שתפיק את המיטב ותצליח.

MommyHug

New member
היא גנבה לחברה שלה את בעלה?

אז למה הרושם שמעולם לא הייתה בערכת יחסים זוגית?

t a m i 2 5

New member
היא הייתה במערכות יחסים לא בריאות..

היא אמרה שבעיקר היא השיגה סקס בקשרים ולא מצאה דרך להשיג מישהו שלא רוצה רק את זה... זאת הדרך שהיא גנבה גם את הבחור ההוא באמצעות סקס... היא תדקור כל אחד אם זה לטובתה...בלי קשר לגברים...

MommyHug

New member
כן, זו גם ההרגשה שיש לי לגביה

היא לא מוכנה לתת מעצמה, להפך רק לקחת מה שהיא יכולה גם בעורמה וגם בדרכים לא מקובלות זו רק הרגשה שלי ויכול להיות שאני טועה וזה רק מצטייר כך... (אני מקווה)

זאת לא רק הרגשה שלך

לדעתי צריך להעיף אותה מהבית, ולא בגלל שהיא הציצה בקלטות דביליות, אלה בגלל שהיא כל הזמן מחפשת תירוצים לסכסך בין הבנות. הכוח שלה נובע מלעשות רע. או שיעבדו איתה על זה, או שיעיפו אותה. היא השפעה רעה על הבנות ולא עוזרת להן לגדול. בתור ותיקה בבית היא הייתה צריכה להגיע לעמדה של מישהי שמביטים בה בעיניים מעריצות כמו שכל החדשות מביטות בטואנדה, אבל שימו לב איך זה לא קרה.

קאסי ../images/Emo99.gif

אני מתה עליהההה , מאוהבת באישה הזאת לפעמים קשה לי להאמין שהיה לה עבר כזה ושהיא היתה אלכוהולסיטית.. היא כזאת מלאכית והשתנתה לטובה. אני כל כך נהנית ממנה בסדרה היא היחידה שנשארה שפוייה שם.

broken child

New member
קאסי. באמת מדהימה ../images/Emo23.gif.

אני כל כך אוהבת אותה, היא נכנסה לי ללב מהשנייה הראשונה.

למעלה