כל הכבוד לצה"ל !

שחר .ו

New member
כל הכבוד לצה"ל !

שלא ביצע צעד פופוליסטי והעניק לבכייני את השחרור המיוחל למרות שלא היה זקוק לו במיוחד. אירופה תחכה לבניון עוד 3 חודשים, לא קרה כלום.

one1

New member
האירוניה

אני חושש שדווקא אי-השיחרור הוא צעד פופוליסטי...

שחר .ו

New member
לא מסכים- לפחות כלפי התקשורת..

שרמזה לצה"ל לשחררו בכל הזדמנות.

one1

New member
עכשיו הבנתי.

מכיוון שהתקשורת לחצה לשחרר אותו- אז יש למנוע ממנו שחרור. ברור.

שחר .ו

New member
ממש זאת לא הסיבה.

אין שום הצדקה שחייל שממילא לא עשה כמעט שירות בגלל היותו "ספורטאי מצטיין" ישתחרר שלושה חודשים או שישה (אני לא זוכר בדיוק) מוקדם מהרגיל כדי שיעשה עוד מיליונים באירופה. צדק גם אם הוא לא ממש נעשה, צריך לפחות להראות.

כן, אבל זה תורם לנבחרת...

אם הוא יישחק באירופה הוא קרוב לוודאי יהיה יותר טוב וזה יתרום לנבחרת ישראל בכדורגל, ובכך גם יתרום לייצוגיות של ישראל בעולם.

שחר .ו

New member
גם על זה אפשר להתווכח אבל זה לא

העניין בכלל..מישהו מעלה על הדעת שאם קבוצה אירופית כ"כ רוצה את בניון היא לא תחכה לו 3 חודשים?

one1

New member
בשביל מה לעזאזל לחכות ?

הרי גם ככה הוא בקושי משרת, כפי שאתה אמרת.

שחר .ו

New member
אז למה שלא ייעשה צבא בכלל?

תסביר לי. למה חברים של בניון שיכולים לדפוק בוחטות בחברות היי טק ירוצו על ג´בלאות ובניון ירוץ על הדשא של מיורקה וגם יוזמן לשחק בנבחרת ישראל שלא מאפשרת לשתף שחקנים שלא שירתו בצבא...? שהבחור ימלא את חובתו המינימלית לצבא ואז שיילך לשחק איפה שבא לו מצידי.

זה עניין של בירוקרטיה...

החייל ממלא טופס בקשה לקיצור שירות, אם יש קייז אז הבקו"ם מאשר, אם אין אז לא... כנראה שעבודה בחו"ל זה לא קייז.

שחר .ו

New member
חוץ מזה שזה עלול להוות תקדים מסוכן

תאר לך שבעקבות שחרורו של בניון יוגשו מאות פניות לשחרור מוקדם מהצבא בעקבות הצעות עבודה מחו"ל? איך הצבא האומלל אמור להתמודד עם זה?

מסתבר שיעקב שחר הגיע גם עד הבקו"ם..

לא אשלול מצב בו מפקד הבקו"ם החליט את מה שהחליט בגלל רצונו שבניון יישאר עוד עונה במכבי חיפה.

alon@aizen

New member
ברור שזה חלק מהשיקול!

האמת שזה גם לגיטימי.. אם אבא שלי לדוגמא היה הרמטכ"ל אני בטוח שהייתי צועק עליו כל היום שיגרום לכך שישחררו את בניון.. זה לא שבניון היה פעם בצבא בכלל , הוא סתם מגויס מרחוק

alon@aizen

New member
זה בהחלט צעד טוב להתערבות שלנו..

אתה תראה טוב טוב שהוא לא עוזב לשום מקום באמצע העונה אלא רק בסוף העונה... אלא אם כן חיפה יהיו בתחתית והוא כמו בכיין אמיתי יברח

למעלה