כל הכבוד לפ"ת על ...

norco604

New member
כל הכבוד לפ"ת על ...

הסקיטפארק ,באמת כל הכבוד רק חבל שיש שמה פיקניק של משפחות, אני לא מצליח להבין את ההורים שמעדיפים שהילד שלהם בן השנתיים יתרוצץ בין סקייטרים או רוכבי אופנים(וכמעט כולם לא מנוסים),ששני מטר(ליד קיר הטיפוס וגם ממול יש פארק לילדים פשוט מושלם.למה אין כניסה לאופנים אבל לילד בן שנתיים מותר!!! אני אישית ראיתי ילד שנוסע על בינבה בחסות אימו שהייתה לידו ו"שמרה עליו"(דיברה עם חברה שלה על ספסל במרחק 20 מטר לפחות)שסקיטבורד כמעט פצע אותו,זה הסתיים בבכי אומנם אבל ההורים צעקו על הבחור עם הסקיטבוד ואף אימו עליו פיזית(אם אתם מבינים).למה בכלל הילד נכנס לשם עם הבינבה הזאת!!!!ולמה לכל הרוחות הבחור עם הסקטבורד שנוסע במקום שמיועד רק לזה כביכול, שורץ ילדים,הורים שקוראים עיתון באמצע הפארק,ילדים בני שנתיים שהוריהם מרימים אותם לרמפה למעלה כדי שיראו יותר טוב!!!! ובכלל,למה אסור לאופנים להיכנס? בכל העולם כל סקיטפארק הוא מן הסתם גם בייקפארק,אז למה בישראל או בכלל בפ"ת זה שונה? מה הם מצפים מכל הילדים עם האופנים,שיעברו לרולר או סקייטבורד?לא מובן לחלוטין. אז בלי ציניות באמת כל הכבוד לפ"ת על הסקייטפארק,עד שסוף סוף התגשם החלום של רוכבי האופנים(לפחות היותר מקצועים)באו ההורים והעירייה ואסרו עלינו לרכב שם.איפה הם רוצים שנרכב בחצר של הבית. ומכל הלב תאמינו לי שזה מצער אותי בתור תושב פ"ת להגיע לסקייטפארק ולמצוא את עצמי מתווכח עם הורים לא אחראים שאין להם מושג ביחסי אנוש וכול מה שיש להם זה כוח הידיים. לילה טוב לכולם

פ י נ ק ל

New member
האם את העצבים הללו הוצאת גם במכתב לעיריה?

האם את העצבים הללו הוצאת גם במכתב לעיריה? אתה צודק לחלוטין, בפארק גילת בת"א (סקייטפארק מכובד!) תמיד יש שומר. התפקיד שלו הוא למנוע דווקא מאופניים להכנס לאזור הרמפות. לאופניים יש את האזור לשהם בצד. כלומר שם ממש מקפידים על הבטיחות, מודעים לעובדה שרוב האנשים שם הם בעצם הני נוער, קטינים וצריך מבוגר אחראי במתחם. שם לא יכנס למתחם ילד על בינבה (ומן הסתם אם היה, השומר היה אומר מילה).

norco604

New member
אחי,אם אני יפנה לעירייה..

אז גם את המעט שאנחנו כן יכולים לנסוע שם לא נוכל. פשוט אני לא מבין איפה ההגיון של ההורים האלו!!! אני נשבע לך אתמול הייתי שם,היה שם אבא עם שני ילדים,עזוב שהאבא התיישב על הרייל שבנו שםבאמצע הפארק וקרא עיתון,היו איתו שני ילדים אחד בן 13 ככה נראה לפחות,והשני בן לא יותר מ 4!!! אני נשבע לך הבן הגדול כמעט דרס את אחיו,והאבא,הוא בכלל עסוק בעיתון לא מעניין אותו כלום. אבל אם אני או כל אחד אחר היה פוגע בילד שלו הייתה כמה מהומה רבתי על דבר שהיה יכול להמנע אלמלא האבא החסר אחריות הזה!!! אחי,אפילו השומר בגלית(שאגב אני מכיר אותו מצוין והוא בחור זהב)דיבר בשבילינו (רוכבי האופנים)עם העיריה ואפילו מכניס אותנו מידי פעם שהמקום כמעט ריק,אפילו הוא לא מבין למה לאופנים אסור להכנס. תאמין לי שאני מכיר כמה סקייטרים ומעולם לא הייתה לנו בעיה לרכב באותו סקייטפארק(דוגמא טובה זה המיני סקייטפארק בקרית אונו)כי כנראה אופנים סקיטבורד וכל השאר לפחות מלמדים אותך מה היא אחריות לעומת הורים שנותנים לילדהיים להתרוצץ חופשי בין גלגלים של אופנים ,רוןלר,סקייט וכו,ועוד באים אלינו בטענות או בצורה מאיימת פיזית,בושה להורים האלו!! עצוב. יום טוב לכולם.

norco604

New member
אז אם כך זה..

אחותי :) אם אני מבין נכון את מקהילת הרולר??

Sassy Me

New member
norco604 צודק בהחלט!!!

גם לגבי כך שישנם הורים חסרי אחריות וגם לגבי זה שבכל מקום בעולם מקובל שרוכבי אופניים וסקייטרים ביחד בסקייט-פארק אני לא רואה שום סיבה שלא תיהיה כניסה לרוכבי אופניים...

פ י נ ק ל

New member
גם אני לא

אבל יש שומר קבוע במקום שלא מתעסק רק עם האופניים. מה שכן, שם יש באמת על מה לשמור, קשה לי אישית לקרוא למה שיש בפ"ת סקייט-פארק. אולי בגלל שאני בעצמי לא מתעסקת באגרסיב ולא מפנימה כמה כן יש.

מישהו חשב לכתוב לעירייה על כך?

כל כך הרבה זמן חיכינו שייבנה בפ"ת סקייטפארק, ומה בסוף?!?! "לרוכבי אופניים הכניסה אסורה"! למה?? שמישהו אולי יסביר למה זה?? מאיזה סיבה לאופניים אין כניסה?!? ולמה לעזאזל כשרוכב אופניים כן נכנס מעירים לו (מעירים זו מילה עדינה) וכשילד בן 4 נכנס זה בסדר?? נשמע לכם נורמלי שיכתבו בשלט שם "הכניסה מתחת לגיל 10 אסורה, אלא אם כן בליווי מבוגר מעל גיל 18"? מה זה מעלית!?!? זה סקייטפארק!!! מה לילד בן 4 ואפילו בן 7 יש לעשות שם?? חוץ מכמובן להפריע ולרוץ לבכות לאמא ואבא שקיבלו מכה מאיזה רוכב שלא שם לב ובסך הכל קפץ מהרמפה (מה שאמורים לעשות בסקייטפארק נורמלי). שמישהו יעשה עם זה משהו, יפנה לעירייה או לא יודעת מה, אני הראשונה שמתייצבת!

למעלה