כל הכבוד לפרויז

JUN JUN

New member
להעלות לדיון

חבר פרלמנט יקר,לפני שאתה מרמז לאורחים חדשים לחפש את מקומם בפורום אחר רצוי שתעלה את הדברים למועצה לא להחליט על דת עצמך

כך אינתום אלל יהוווווד, אה?

אינתום לקחתם לנו האדמות שיל הסבא שלי בוה, וו עכשף אינתום מידוורים ערפים וו הדת שילנו בוה בפלסטין שילנו . וו אנתי רוסה שי נחנו נילך בטרנספר? מן הברלמנט שילכם? יש לנו חברי כינסת ערפים. אנתום יודעת ? אה?
הה?

לכבוד חברי פרלמנט

קודם כול מה החלטה? מי נבחר [ למנהל ] הפרלמנט בסוף לא ברור עדין? שנית אדון מוחמד תשמע אנחנו לא לקחנו שום אדמות של סבא שלך לידיעתך אנחנו באנו מאירן לארץ אבותינו לפני 2000 שנה שלישית על תאשים אותנו בכלום אלה תאשים את את אלה ששונאים בןאדם באשר הוא אין לנו שום שנאה כלפי שום עדה ושום דת אוהבים אוהבים כל יצירות של אלה גדול[ אלוהים אחד של כולנו] אתה מוזמן בפורום הזה כחבר למנין מה דעתכם חברי פרלמנט על התגובה שלי למוחמד

JUN JUN

New member
כל הכבוד- אני גאה בדודה שלי!

קודם כל אני גאה על התגובה הזאת, וגם על כל שאר התגובות ושהתגברת על חידושי הטכנולוגיה ואת כבר עצמאית בשטח !!! והכי אני גאה שאת חברה בפרלמנט אפילו שעוד לא נבחר יושב ראש באופן רשמי (בינתיים אני מתפקדת כיו"ר זמני עד לסיום הבחירות- הקלפי עוד פתוח,היום בחצות תבוצע ספירת קולות), מחכים להצבעת הקהל...ולמרות זאת הפרלמנט פעיל וקיים ומוכן לדיון בכל נושא. ישר כח חזק וברוך! מוחמד, תאמין לי לכם יש יותר אדמות בכפרים מלנו..אנחנו חיים בבניינים על בניינים והמחירים בשמיים... הלוואי עלינו לגור באדמות על ההרים ושנוכל לבנות על ההרים בלי אישורי בנייה חמולות חמולות...

niya

New member
../images/Emo140.gifגם אני גאה בדליה חנום

תגידי, ג'ון ג'ון, מה פתאום ספירת קולות? את נבחרת פה אחד

JUN JUN

New member
רציתי להבחר באופן דמוקרטי, על מנת שלא יהיו

טענות ובכל זאת, יש לי כמה רעיונות איך לתת לפרויז תפקיד בכיר אחר אחרי הכל על מנת שלא יכעס...תודה על המינוי. אני מייד ניגשת למסור את דברי היו"ר לאומה.

niya

New member
JUN JUN אני סומכת עלייך../images/Emo98.gif

שתטילי את התפקידים על ההצד הטוב ביותר.
כל יוזמה תתקבל בברכה

ritosh

New member
דליה חנום, כל הכבוד. למרות של../images/Emo191.gifלא צריך

לענות. ונראה לי שזה טרול....

אנתה לקחת האדמות

וו עושה פורום? אה? הה? אנתום מין איראן באתם לאדמות שיללנו. וו איפו הייתה אתם 2,000 שנים אה? וו אים אוהפת בני אדמים, מה עים המדינה שילנו בוה, פלסתין. כך אושים? המוסלמים בי אירן אשו לכם זה? מין הדה הברויז שיללכם מה הו חושפ לא הוא שולייח אותי לפורום שיל הערפים. באירן היו הוּרגים לו אינעל ...

niya

New member
מחמד, מה שלומך?

מזמן לא נכנסת להגיד שלום... מה שלום האקטואליה לצנוניות?

JUN JUN

New member
פרויז זה אתה?

יש לי הרגשה שזה אותה הגברת (פרויזון) בשינוי אדרת

למעלה