כל הכבוד לפלאפון

• פותח הנושא chen7
  • פורסם בתאריך

yos3221

New member
פששש - ממש מחדש השפה העיברית

ובקיצור - לא ראוי לתגובה

yos3221

New member
בוא תתערב על משהו אחר

שהותג לא הצליח - זה מה שאני אומר ואם את ניזון על דה - מרקר כדבריך אתה צריך לדעת שבקרב קהל היעד הם הגיעו כולה ל- 4%!!!! וזה רחוק מהצלחה גם מבחינתם. אז או שאתה לא יודע לקרוא ...מה שלא ניראה לי - או שמה שהיית בפאלאפון - היה פאקן איש מכירות עלוב שאין לו מושג בפרסום ובטח לא בשיווק אז מי שצריך לרחם כאן - זה עליך אגב בוא נראה אותך מרים את הכפפה ומתערב ילד

pikov

New member
דוח מבקר המדינה

מאיש "פסאודו רהוט" שיש לו מה לומר על כל נושא, הייתי מצפה לרמה מינימלית של הגהה וטיפת "מיצוב" אחר של המלל....

chen7

New member
כל הכבוד לפלאפון

בוודאי שמתם לב למהפכה שחלה בפלאפון שעשתה RE-BRAND וכך שינתה את תפיסת הציבור לגביה... פרויקטESC.. שזה אולי מין סוג של אסטרטגיית עומק או סתם מיקוד על פלח שוק מסויים-צעירים. .. תוך שימוש בכל החרטה של אנטי-גיבור וכאלה..יחודיות,מקוריות,חדשנות,בידול(האופנה של הפלאפונים התלויים על הצוואר-לי זה נראה טיפשי,האמתץ אבל זה הצליח.)

yos3221

New member
לא נמאס לך להחליף כל פעם שם

וכמובן - לא נמאס לך לומר כל כך הרבה שטויות?

yos3221

New member
המיתוג מחדש נוגע רק לאסקייפ

הפונה בעיקר לקהל של צעירים 14-30 ופחות לשאר הסגמנטים - לכן מדובר בסמי מיתוג מחדש. נעשה שימוש לא ב"חרטה של אנטי גיבור"...כמו שאתה מתאר בשפתך הענייה להחריד אלא באלמטים פסיכולוגיים של האנשת הפחדים של משתייכי קהל היעד ואיך בדיוק אתה יודע שזה הצליח? בדקת את שיעורי המכירות של אסקייפ? בדקת כמה עברו מאורנג' ומסלקום לאסקייפ לעומת כמה עברו מבתוך פלאפון? כמה שאני יודע זו לא הצלחה היסטרית....

johny_abola

New member
אסקייפ

יוס, בתכל'ס אסקייפ שמו להם למטרה להגיע ל-100 אלף מנויים בתוך שנה, ולא משנה אם מנויים מסלקום ואורנג' או מפלאפון. ההשקה של המותג הייתה בינואר 2003 ובתחילת יולי 2003, כלומר אחרי חצי שנה, הם הגיעו ל-100 אלף - חצי מהזמן המתוכנן. כיום, אם אינני טועה, יש כבר קרוב ל-200 אלף. אז לדעתי כן מדובר בסיפור הצלחה מבחינת מנויים ומכירות. מבחינת קמפיין ומותג - משאל שערך מעריב בקרב אנשי פרסום מובילים בחר באסקייפ כמותג וקמפיין השנה. http://images.maariv.co.il/cache/cachearchive/22122003/ART612536.html אז יאלה יוס, תפרגן קצת...
אה, וגם כאן יש התייחסות טובה לאסקייפ, למרות שאין לי מושג איך בגעתי לאתר הזה: http://mixer.nana.co.il/Article/?ArticleID=98071&sid=49

yos3221

New member
ממה שאני יודע

רוב המנויים הגיעו מתוך פלאפון כך שאני לא יודע עד כמה זו הצלחה ממה ששמעתי - זה נחשב די לכישלון מה שכן - הקמפיין הוא מהטובים שראיתי אי פעם

chen7

New member
פלאפון השקיעו כ מיליון דולר בהחדרת

המותג. הם חזו 100 אלף מנויים בשנה הראשונה.. עד כה גויסו קרוב ל180 אלף מנויים, עד סוף השנה הם צפויים להגיע ל200 אלף. בזמנו עזבתי את פלאפון ,שלעניות דעתי, פשוט לא הייתה מקצועית דייה, ולא הצליחה להתחרות עם סלקום שסיימה כבר לעשות אופטימיזציה ל GPRS. היום הסיפור שונה.. פלאפון כבר מתהדרים ב 1X . לאחר העסקה עם קומברס, אני צופה להם עתיד ורוד. קצת עצוב לראות אותך משתמש במושגים שקראת ב"לאישה" ... פלאפון פנתה לקהל יעד מסויים-צעירים-מכיוון שלמעשה הם הקונים הפוטנציאלים(או ההורים שלהם) .. קצת התבלבלת.. פלאפון עשתה מיתוג מחדש !! אסקייפ זה פשוט brand expansion. אבל אני "בטוח" שאתה יודע את זה...

yos3221

New member
ר תרשה לי לתקן אותך קצת

בנוגע לאסקייפ - נעשתה הרחבת המותג ולא מיתוג מחדש - כמו שעשו למשל חברות הכבלים אסקייפ זה לא פלאפון בשם אחר....כי השם והמותג פלאפון נשארו כשהיו.... אבל אני בטוח שאתה יודע את זה.... אסקייפ זו "הרחבה בתוך המותג פאלאפון ולא נראה לי שג'וני שלנו קורא "לאישה"....אבל את זה אתה בטח לא יודע

johny_abola

New member
אני לא בטוח ש"לאישה" מתכוון אלי

מה שכן, לכל אחד יש את הסטייה שלו, ומידי פעם, אצל הספר, אני מודה שאני עלול להיתפס מעלעל ב"לאישה".

yos3221

New member
אצל הספר הא...

זה היה בצחוק אחי... אגב מי היצור המתלהם - שכתב את זה?

chen7

New member
../images/Emo6.gif בצחוק אחי....

הלאישה ..התכוונתי ליוסי שהשמיץ אותי וקטל את הודעתי הראשונה בפורום.. אז ליצור המתלהם יש שם.. חן (,20,סטודנט.)

למעלה