כל הכבוד לפורום

davidk07

New member
כל הכבוד לפורום

לפני שבועיים בשיחת חברים בשישי בערב, השיחה כמובן גלשה לפוליטיקה. אמרתי שאני מצביע שינוי והגנתי על זה לא רע, אבל לא מספיק טוב. אז נכנסתי לאינטרנט והתחלתי לחפש תשובות לשאלות שנשארו לי. היום, שבועיים אחרי, אני יושב מול המקלדת לבוש בחולצה של שינוי, כאשר היום סוף-סוף האחרון מהצוות שלי השתכנע להצביע שינוי, מה שאומר 9 קולות בטוחים (5 אנשים בצוות כולל בני/בנות זוג), ומבין 13 האנשים האחרים במחלקה יש רק 2 שלא מוכנים לשמוע על שינוי, וכיוון שאחד מהם מצביע לאיחוד הלאומי אז זה במילא קול כמעט אבוד. ואני אמשיך במשימה עם החברים שלי וכל מי שאוכל, כי אני עוד הרבה יותר שלם ובטוח לגבי הצבעה בעד שינוי, וחלק לא קטן מגיע של התודה לאנשים פה בפורום. לצערי אני לא ממש יכול לצאת לרחובות ולעזור, (שעות העבודה הידועות לשימצה בהיי-טק), אבל את החלק הקטן שלי אני מנסה לעשות. אז אם תראו מישהו נוסע ברכבת מבנימינה לת"א עם laptop עם מדבקה גדולה של שינוי, ומדי פעם נכנס קצת לויכוחים שם (עד כמה שאפשר בצורה תרבותית), תדעו שזה גם בזכותכם.

yo c

New member
../images/Emo45.gif כן ירבו

כל הכבוד לך אם אתה צריך חומר פירסומי או דפי מידע, עיקרי שינוי או משהו צור קשר ונסייע לך מסניף חדרה או דרך יו"ר סניף בנימינה אם טרם יצרתם קשר רשום ביומך את 18/1/03 מוצ"ש 19:30 טומי לפיד באולם מופת בחדרה

davidk07

New member
לא ידעתי שיש סניף בבנימינה

באתר של שינוי לא מופיע בנימינה, רק חדרה. וכיוון שהנחתי שבסניף בחדרה כבר לא עובדים אחרי 9 בערב, הייתי בסניף בפ"ת, שם אני עובד ... רשמתי כבר את התאריך, זה בסדר, אבל איפה הפרטים של הסניף בבנימינה ?

liza28

New member
מה מצב המפלגה בבאר שבע?

הייתי רוצה לדעת אם יש כאן(בב"ש) פעילות כלשהי, אולי זה יעניין אותי.

meirkl

New member
יש סניף בבאר שבע

צרי קשר עם יו"ר המזכירות שם (סימונה קובליו 051-813165)

יפה לקחת שלב קדימה

אגב יש לנו גם סוודרים לחורף שלא יהיה קר

למעלה