כל הכבוד לסרבנים!

locutos

New member
ישבו על מה, הם מילאו א תפקידם

אם עדיין לא הבנת אנחנו במלחמה, למלחמה יש קורבנות בצד האזרחי והאשם הוא זה שהתחיל אותה קרי: הפלשטינאים

eviv

New member
הוא לא דיבר על הקורבנות....

הוא דיבר על פשעי מלחמה וכדי להבין מהם זה בעצם חוקיים בין לאומיים שישראל חתמה עליהם כמסכימה איתם ומחוייבת להם כמו כן נוהל שכן ומגן אנושי לא חוקיים דבר שצהל עושה צהל הודה בשימושו בנוהל שכן ועכשיו הוא משנה רק את ה"שמות" כדי שיוכל לפעול לפיו אף על החלטה של בית הדין העליון לצדק לבטלו צהל בכלל עובר על החוק בגלל שהחזקת השטחים כיום מנוגדת לחוק הבינלאומי כי כאמור התנחלויות והגנתן הם לא חוקיות כמו כן הפעולה האחרונה של צהל בחברון בהריסת שכונה לטובת טיילת מנוגדת לחוק הבינלאומי הסרבנים לא מחפשים דרך קלה לא לשרת כי אם כן כמובן שהיו בוחרים בדרך קלה יותר אבל הם מוחזקים בכלא יותר מ100 יום יוני בן ארצי מוחזק שם כ150 יום אנשים אלה רואים את צהל כעובר על חוקים בבינלאומיים "פשעי מלחמה" ולא רוצים לקחת שום חלק או לא רוצים לתת שום עזרה לגוף כזה

Zack DA

New member
רגע אחד, פספסתי משהו

מדוע אתה טוען שההתנחלויות אינן חוקיות ? נכון, ישנם מספר מאחזים שלא קבלו אישור והנושא בויכוח ציבורי אל רוב ההתנחלויות הן חוקיות (לפי החוק הישראלי, באותו אופן שרמת הגולן סופחה באופן חוקי. אתה לא מתנגד לסיפוח הגולן, נכון ??). אגב, החוק "הבינלאומי" פירושו דעת הליגה הערבית דרך האו"ם - ולהזכירך הוחלט באו"ם פעם שהציונות היא גזענות. מה עכשיו ? צחי

מערכת של מטומטמים...

אני חושב שיש לשפוט אותם על פי החוק האזרחי ולא הצבאי, בו העונש הוא הרבה יותר גבוה, וחוץ מזה אם אותם חברה לא היו רוצים לשרת בשטחים אך היו מוכנים להתגייס, קיימת אפשרות סבירה להיכנס למקומות אחרים. אך אותם חברה חושבים שהם ישנו מדיניות ממשלתית או נורמות והם טועים. אני חושב שכל המשטמטים למניהם עושים זאת מסיבות אידיאולוגיות בלבד...

eviv

New member
תפריד בינהם

משטמתים הם לא סרבנים הראשונים הלכו לבדיקה פסיכיאטרית וזהו ואילו השניים נמצאים בכלא כ5 חודשים לא נראה לי שאתה מכיר את השטח היטב חלק מהאנשים אומרים שהצבא רק מבזבז להם את הזמן היקר שיכלו להשקיע בלימודים אקדמיים הסרבנים הם יותר עם האידיולוגיה

locutos

New member
יש חילוקי דעות בנושא זה

זוהי הטפה חד משמעית לבגידה. אני לא חושב שיש עוד משהו להוסיף על כך.

הסרבנים הם הבושה של המדינה

אנשים חסרי שכל ומטומטמים שדוגלים באידיאולוגיה המסריחה והכושלת של השמאל,אנשים שנותנים לגיטימציה ליאסר ערפאת ולחבריו הנאצים,אנשים שהם בעצם שאין להם גבול ופושט עוברים על החוק,התנועה שתומכת בהם היא תנועת "גוש שלום",שאני אומר שצריך להוציא אותה מהחוק באותה מידה שהוציאו את כהנא.כדי שיהיה הוגן.

locutos

New member
גוש שלום יותר גרועים מכהנא

גוש שלום לא מודים במטרה שלהם חד קיום של הפלשטינאים בארץ ישראל. לעומת זאת כהנא הודה שהוא רוצה חד קיום ליהודים בארץ ישראל ופעל בגלוי על פי מוטיבים אלה.

eviv

New member
גוש שלום מודה בידיוק בדבר ההפוך

גוש שלום בא כדי שיהיה דו קיום ואת יכולה לראות זאת בכל מקום שהוא מפרסם האם גוש שלום הטיף להרג יהודים? אני לא חושב האם הוא התנגד להרג של שני הצדדים? כן הוא מגנה את הפיגועים אבל הוא לא חושב שהמפגעים הם הנציגים של הציבור הפלסטיני אין שום קשר ואי אפפשר להשוות בין תנועו של כהנה זל לבין תנועת גוש שלום

eviv

New member
מ הקשר לעראפת?

הטיעונים של הסרבנים זה שצהל עובר על חוקים שמגדירים את פשעי המלחמה והם לא רוצים לקחת שום חלק שעוזר לצהל לעשות כך כולל לא לא לשרת בשטחים אין לזה קשר לעראפת... הם לא מצדיקים את הפיגועים והם לא מטיפים נגד מדינת ישראל הם מראים את הדרך "הנכונה" על פיהם וכך הם נוהגים לפי מצפונם

eviv

New member
אין קשר לעראפת

בקשר לאידיולוגיה הכושלת ניתן לציבור להחליט על זה זה שהם עוברים החוק והחוק אומר שחייל צריך להיות בצבא אפילו אם זה מנוגד למצפונו זה אומר שהחוק שגוי הם לא נותנים שום לגיטימציה לעראפת הם לא נותנים לאף אחד הם לא מטיפים נגד המדינה הם מטיפים על שיפור איליו נזקק החוק

eviv

New member
זו לא בגידה כי

זה באמת אחת השאלות שצהל שואל האם זה התארגנות כלשהי בשביל מרד או בגידה אבל הסרבנים הם "סלקטיבים" הם לא מאורגנים בגופים שונים והם לא פוליטים...

משטמטים.

שאמרתי משטמטים אז התכוונתי למשטמטים, אני הייתי בהפגנה שלהם מול כלא 6 ששיחררו איזה משטמט אחד והברוטליות שהם הפגינו כלפי היתה נוראית פשוט הייתי עם חולצת בית"ר עליי והחזקתי שלט הם פחדו שהתקשורת תראה את השלט ואותי הם פשוט כחבורת בריונים משכו אותי הצידה קרעו ממני את חולצת בית"ר והחזיקו אותי בצד עד שההמולה התקשורתית תחלוף, אני שואל איפה הסבלנות איפה האמונה שמקשיבים אחד לשני? היתה שם קבוצה די גדולה שראתה והתעלמה, ביניהם היו גם עיתונאי שמאל שאין לי מושג לשמם. לכן כל הסיפורים על אידיאולוגיה ואמונה שמקשיבים פשוט מצחיקה אותי שהיא באה מאותם חברה. החבורה הזאת משטמטת מטעמים פוליטים נקודה.

eviv

New member
משתמטים לא מוכנסים לכלא...

הרי משתמט הולך לקבן מוציא 26 או 25 אני ממש לא מתעסק במספרים הקטנים ויוצא "חוקית" מצה"ל סרבן מודיע שהוא לא מוכן לשרת ואז מכניסים אותו לכלא לתקופה מקסימלית ואז הוא יוצא אתה כנראה היית בהפגנה של הסרבנים הדגש| הם לא פוליטים כי הם לא תנועה פוליטית

Zack DA

New member
אני מבין שהדברים מזעזעים, אבל

על בסיס מה אתה מבקש שאוריד את ההודעה ?

locutos

New member
בתקנון כתוב

כתוב שם במפורש: הודעות שלא קשורות לפורום צריכות להימחק (ביחד עם מריבות אישיות וכד´...)

eviv

New member
היא דווקא דיי קשורה

בגלל שהיא מביא נושא לוויכוח הרי אתם לא מאמינים שאנשים שמאמינים בדיעה שסרבנים זה לא בסדר יתווכחו על נושא זה זה מיקרה קלאסי של אדם עם דיעה מתווכח עם אדם בעל דיעה שונה לפי דעתי לא צריך למחוק הודעה זו מה גם שנוצר וויכוח

למעלה