כל הכבוד למד"א!!!

Mירב26

New member
כל הכבוד למד"א!!! ../images/Emo101.gif

בעקבות ההתקף שחטפתי בגן, והבהלה שגרמתי שם, הזמינו לי מד"א ולא הסכמתי להתפנות לבי"ח.חייבו אותי כמובן ב330 ש"ח. לא ויתרתי ולפני מס' ימים כתבתי להם מכתב על כך שזה לא מוצדק לחייב אותי בסכום כזה כי אפילו לא התפניתי... וכבר באותו יום הם הדפיסו מכתב שויתרו לי על שטר החוב כל הכבוד למד"א!!!

moribat

New member
כל הכבוד לך!! שלא וויתרת.

עם כל הכבוד למד"א, הפעם מחובתם היה שלא לחייבך, כך שהם ניסו את מזלם. המזל שלא וויתרת.

א68

New member
מירב 26

כל הכבוד לך, שסירבת ועמדת על שלך. אם יקרה לך שוב ואני בכלל לא, אל תתני את הפרטים והם גם לא יחייבו אותך, גם בלי מכתב. בריאות שלמה שתהיה לך.

קרה לי מקרה דומה ובעקבות מכתב

שמסרתי להם "מכתב שקיבלתי באי"ל הם הסירו את התביעה- אסור לוותר למד"א זה מנוגד לכללי הצדק הטבעי

Mירב26

New member
נכון!!! האמת שהם הפתיעו לטובה

ותוך 5 ימים מהרגע שכתבתי להם מכתב הם כבר שלחו לי מכתב חזרה. כנראה המקרה הזה מוכר להם.

spikish

New member
גם לאחי זה קרה!

אחי לקח את הכלבה שלו לטיול בגן הציבורי וקיבל שם התקף. השכנים קראו לאמבולנס, ובמקביל לאבא שלי שהגיע. אבא שלי סרב להפנות וביקש שלא יטפלו באחי(היה לו שפשוף בראש מהמדרכה). אז הם לקחו לאחי מדדים וחייבו אותנו ב 330 שקל על לקיחת המדדים. (הם בכלל לא טיפלו בשפשוף, אפילו לא פלסטר). הם החתימו את אבא שלי על סירוב, שמבחינתם זה הפך להסכמה לחיוב. רק אחרי מספר מכתבים ואיומים .הם הסכימו "לפנים משורת הדין" לא לחייב אותנו.

למעלה