כל הכבוד למג"ב

galgalim

New member
כל הכבוד למג"ב

ההרוג הבדואי ניסה להבריח לישראל 4 פלסטינים שלא כחוק הכלב הזה היה עבריין ומה שמגיע לו זה עונש מוות ללא משפט ה-4 פלסטינים האלה מתוך חוק ההתיישנות בעוד 7 שנים היו הופכים לאזרחים ישראלים הכלב קיבל את גמולו הפיגוע בב"ש בפיקוד שבעיר העתיקה בוצע ע"י מחבל מאזור חברון שעבר באותה צומת ,צומת שוקת ונעזר בבדואים מאותו אזור להגיע לב"ש בנוסף כאשר שוטר מסמן לעצור זאת אינה המלצה אלא הוראה שחובה לבצעה הבדואים מזלזלים בחוקי המדינה הציונית אך יודעים לקבל כל חודש את קצבאות הביטוח הלאומי כמו יהודים וכל הכבוד לזרועות הבטחון הציוניים

galgalim

New member
על זה אמר פיני בדש הגדול

"מי שהולך לישון עם כלבים(שב"חים) שלא יתפלא שהוא מתעורר עם קרציות"

פחיחצה

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo31.gif

לאפחד לא מגיע גזר זין מוות בלי משפט.... אפיללו לנאצים..... להם מגיע גזיר דין מוות אבל אחרי משפט לכל אחד מגיע משפט... והבדואי הזה אומנם הבריח ערבים אבל לא בטוח שהם רצו לעשות פיחגוע יכול להיות שהם רצו בסך הכל להביא טיפה כסף לאוכל הבייתה...

galgalim

New member
אני רציני ועוד איך

זה לא 4 פלסטינים אולי הוא הביא לפני זה 400 פלסטינים לנפת באר שבע וכולם חיים שם היום ואולי נישאו לערביות "ישראליות" והם בעלי אזרחות ישראלית ?? מי שלא יודע כאשר שוטר מראה לעצור זאת איננה המלצה אלא הוראה שחובה לבצעה נומר שאתה שוטר מגב ואתה עוצר אוטו עם 4 שב"חים ונהג הרכב מושיט יד ללסגור את החלון מה אתה אמור לחשוב ?? אולי הוא שולח יד להוציא אקדח ?? אל תשכח שהפיגוע בבאר שבע שהיה ליד הפיקוד בוצע ע"י ערבי מאזור חברון שהגיע לבאר שבע דרך אותה צומת וסייעו לו אותם בדואים מאותו אזור מועד לפורענות מה שאני אומר זה שמי שהולך לישון עם כלבים שלא יתפלא שהוא קם בבוקר עם פרעושים וקרציות

פחיחצה

New member
אתה ממש מממש מגזים

אתה מוציא דברים מפרופורציות...... אתה לא יכול להפיל על אנשים את האשמה כי אתה חושב שזה הגיוני שהמחבל שעשה את הפיגוע הוא אחד הערבים שהוא הבריח לארץ זה אל עובד ככה..... אויל בעירק זה עובד ככה אבל אל אצלנו אז תתאפס....

ricardo18

New member
גלגלים - אתה מבין עכשיו מה זה להיות

תומך טרור יהודי? אתה אחד כזה.

galgalim

New member
ריקרדו אתה מביו עכשיו מה זה להיות

בן זונה ? אתה אחד כזה

תגידי לו

שיתבגר, עכשיו הוא ירוץ ויתבגר. עוד לא הבנת עם מי יש לך כאן עסק? אלה הרי יודונאצים מוצהרים. עכשיו נראה את מי ימחקו מנהלי הפורום קודם: אותם או אותי

master simon

New member
הנה אחמד הנאור

בינתיים הוכח פה שמי שבאמת משת"פ עם הניאו נאצים זה אתם אז תמסור ד"ש לנוער היטלר בהפגנה הבאה של גוש "שלום" אל תשכח אבל

מאיזו מחלקה

של אברבנאל ברחתָ? או אתה מגהה? אם כבר אתה נאצי, אז תהיה גבר, ואל תתחפש ל"דמוקרטי".

master simon

New member
אל תשכח להניח פרחים

על קבר היטלר הרי הוא כמעט הגשים לך את החלום לא? אוי אחמד יהיה בסדר בקרוב אתה חוזר לאירן

master simon

New member
יש לך פוסטר בחדר של היטלר?

אתה לא יכול להגן עלי כי אני יהודי ואתה לעומת זאת ערבי גלוח ראש נאצי

למעלה