כל הכבוד ליועץ מזוז.

כל הכבוד ליועץ מזוז.

בקבלת החלטה לא פופולארית בהחלט, אך מגינה על זכויות המיעוט ואינה נכנעת לאלימות וטרור שהפעילו ועדיין מפעילים גורמי ימין וחרדים. סופסוף קם אדם בכיר בישראל והעמיד את המשטרה האימפוטנטית על מקומה. הדמוקרטיה ניצחה את האלימות.

ניצחה או לא ניצחה את האלימות -

את זה אנחנו נראה ביום שישי. מאלימות אפשר להתעלם, לאלימות אפשר להתחכם, אבל כשהיא מַכָּה - אתה יכול לצעוק עד מחר שלא ניכנע לאלימות וכן הלאה, העובדה שכל האמור לעיל לא ישנה אותה היא שמכות - זה כואב (ומי כבר מדבר על צורות אלימות חמורות מזו).

מי שהולך לאכול אותה זה אלו

הלבנבנים שיושבים בבתי המדרש רוב היום ומקסימום מרימים גמרות. מה אלו לעומת מטפחי הגופות בחדרי הכושר

babylon_a1

New member
הם לא אמורים להגיע אליהם

הם יפגשו מג"בניקים זועמים שלא יצאו שבת בגללם

למה באירועי אוקטובר נהגו בפחות

סבלנות ? למה?? למה?? אם מצפים מערביי ישראל להיות אזרחים לכל דבר, אז מדוע כשהם התפרעו (ויש לומר את האמת) ירו בהם? בהפגנות החרדים המתפרעים מסכנים את חייהם של השוטרים , מדוע לא יורים בהם? לפחות ברגליים? אין זו אלא מדיניות צבועה בצבעים שחורים ודגל שחור מתנוסס מעל פעילות המשטרה.

yaniv1216

New member
אין לי תשובה לשאלתך

אבל אני יודע שבא לי לרצוח את כל הפנאטים הםטומטמים האלה ואל תתחילו להטיף לי פה מוסר!

צירפתי "לינק" חובה לצפות.

לכל אלו שחושבים שהחרדים מגינים על צפור נפשם. לא ציפור ולא תרנגולת. אלימות לשמה דורסנית ומרושעת שלא בוחלת בשום אמצעי בכדי לשנות החלטות דמוקרטיות עם זאת חובה לציין שאין כל הציבור החרדי שותף לאלימות הזאת הוא מסתפק "בחוסר התנערות" מאותם ריקים ופוחזים שהולכים מתרבים כעפר הארץ בימים האחרונים.

babylon_a1

New member
ערבים אוהבים

לירות בחתונות, לכן בין היתר היו להם כלי נשק שנעשה בו שימוש

uty76

New member
חם מהתנור: הצעה של ג'קי לוי

חרדי שיתפס מפגין נגד מצעד הגאווה יחוייב בשירות מלא בצה"ל הרי הוא לא מתגייס מכיוון שהוא מאמין בכוח לימוד התורה שלו, אז למה הוא לא לומד שיבוטל מצעד הגאווה? פיו העיד בו כמאה עדים שהוא מודה ומשתמש בכוח הזרוע, אז בהצלחה חביבי! שפשוף נעים בגולני!

למעלה