כל הכבוד לדסי

כל הכבוד לדסי

אכן מה שדובר בשבוע שעבר אכן קרה !!! היום בספורטק הרצליה הרקיד המרקיד דדה לוסקי מחיפה במסגרת פירגון למרקידים מהצפון במקום אמנון עמרם שהיה אמור להרקיד הייתה הרקדה שמחה ועליזה הוא מדי פעם הפסיק את המוסיקה בקטעים מסויימים ונתן לנו לשיר וזה תרם ליופי של אוירה כי כולם רקדו ושרו במשך עוד שבועיים יחליפו מרקידים מהצפון את המרקידים שהיו אמורים להרקיד בשבוע הבא ירקיד ספי אביב במקום גדי ביטון ושבוע אחרי זה אני לא זוכרת אז כל הכבוד גם לדסי על היוזמה וכל הכבוד למרקידים מהמרכז שויתרו על הרקדתם לטובת המרקידים מהצפון.

../images/Emo204.gif ../images/Emo45.gif דסי ועירית הרצליה ..

באמת ראויים לכל המחמאות האפשריות... גם על המאמצים שלהם לקיים את ההרקדות בספורטק באופן האופטימלי {כולל הצבת מאווררי ענק לרווחת הרוקדים...} וגם על הרצון שלהם לבוא לקראת מרקידי הצפון {וכאן גם המקום לשבח את המרקידים שויתרו על ההכנסה לטובת חבריהם מהצפון...
} ובאשר להרקדה עצמה... דדה עשה כמיטב יכולתו להכניס אוירה תוססת... אבל החום והלחות הנוראית היו נגדו.... {דדה... זה לא אתה... זה החום של ת"א...
}. דדה השתדל להשמיע רפרטואר מגוון ואכן היו ריקודים רבים שאילצו אותי להשאר ברחבה {ואל תאלו אותי על שמות...
} למרות הלחות הנוראית שהזכרתי... אפילו הכין אותנו לשבוע הבא, לקראת ספי אביב עם "יאסין עלק"... כמו כן התארחו בהרקדה אלי רונן, ינקלה זיו וירון אלפסי...

אליק 31

New member
שושי, אלופה, כתבת תגובה ארוכה בלי

אף שגיאת כתיב... מאחל לך שבוע נעים.

אליק - התחלת לספור לאנשים מילים ???

לא חייבים להגיב לכל שרשור אם אין לך מה להגיד בנושא השרשור !

למעלה