כל הכבוד לגידי!!!

עמי92

New member
כל הכבוד לגידי!!!

שייכה כבר את אלי הנבלה הזאת... אגב, למה הוא לא מחזיר כבר את רפי וסוסו לעבודה?

tznonit48

New member
כשמאיה תהיה בבת-7 כלנית תגלה ת´אמת!

כן ככה זה לפי מה ששמעתי!

אני חושבת ש......

זה היה די מטופש מצד גידי לעשות את זה... אלי מרקו מסוכן והוא תמיד נוקם- לא מספיק שרונה המסכנה יושבת בבית כלא ויש לי סיבוך רציני עם המשטרה, עכשיו הוא רוצה קצת לקבל על הראש?! מה שהוא עשה לפי דעתי היהתה טעות, מעשה קיצוני כזה לעשות, אבל..מה שהיה היה. אני מאדדדדד מקווה שהוא לא יסתבך אבל מגיע לאלי מרקו מכות, כ"כ מגיעה לו!!

pompii

New member
גידי יסתבך אם הוא יעשה את זה

ועוד הוא בא מראה את הפרצוף שלו, מה הוא חושב שאלי כזה נחמד יפתור הכל בדרכים נעימות הרי הוא מכיר את אלי ולא פעם ראשונה שהוא קורע לו תצורה! גידי המסכן בסך הכל ילד בן 17 וכבר צריך להתמודד עם בעיות כלכליות ואחותו במעצר והיחסים בינו לבין חברה שלו מעורערים... מסכן.... בכלל, הוא הכי מסכן מכולם בסדרה אהה ויש את ענת שהיא גם מסכנה גם בת דודה של עמרם הצב וגם ניראת כמו ליפה במשבר. חבר´ה.... יש עוד 10 פרקים.....

GalRatz

New member
מה לדעתכם יקרה בהמשך?

תסריטים אפשריים: 1. גידי וחבריו מפוצצים את אלי במכות. 2. אלי מראה להם עם מי יש להם עסק ומשכיב את שלושתם. 3. אלי שולף אקדח או סכין ושלושתם בורחים\שני החברים בורחים ומשאירים את גידי לבד ואז: א. גידי בתנועת נינג´ה מוציא את הסכין\אקדח מידו של אלי וגומר אותו במכות. ב. אלי יורה\דוקר\חותך את גידי. 4. כולם רק מאיימים ולא קורה כלום. 5. הסכסוך נפתר בדרכי נועם, והם נפרדים בלחיצת יד. 6. אחר - פרט.

99

New member
מה אתם חושבים האם זה טעות

שגידי ירביץ לאלי מרקו אגב הבנתי למה לשאר השחקנים קוראים בשמם כמו רונה ודורון ורק לאלי מרקו קוראים בשמו כי כנראה השמות של הפושעים באים יחד עם שם משפחתם אלי מרקו ,יוסי ציגלר מה אתם אומרים?

תשרשר!!

ו- כתבתנו את זה בשרשור שמתחת! שים לב. אני חושבת שזו היתה טעות, ואני מקווה שלא יעשו לגידי כלום... אבל אלי לא ישב בשקט על זה!

99

New member
מישהו בבקשה מוכן להסביר לי

מה זה לעזאזל שירשור ואיך עושים את זה ולמה זה טוב

אוקיי...

בוא ואני אסביר לך משהו: שירשור זה כשמשהו מתחיל הודעה, אתה לא הולך וכותב עוד הודעה באותו נושא, אלה מה שנקרה" משרשר" אל ההודעה שכבר שקיימת וכותב את מה שיש לך להגיד, אוקיי? ותאמין לי, כמעט הרגו אותי כי אני לא שרשרתי פעם...עכשיו אני מזה משתדלת כי הם צודקים. עכשיו, למה זה טוב? - זה טוב כי ככה יש סדר בפורום ולא בלאגן שהיה במידה וכולם היו כך הזמן כותבים מה שבא להם אפילו אם היו מאה הודעות עם אותו נושא בדיוק, הבנת עכשיו?
חוץ מזה, רחמנות על המנהלים הנהדרים שיש לנו (אלי מרקו ומיכל!) שכל הזמן גוערת בי שאני לא שמה פס (לא נכון מיכל) ולא משרשרת...תעשה להם חיים קלים בבקשה. שאלות? מענות?

כן הסברתי

בדיוק כמו שעשית להודעה הזאת טוב, נגיד אתה רואה הודעה בנושא שגידי הרביץ לאלי אוקי? ולך יש מה להגיד בנושא, אך תכתוב הודעה חדשה, אלה "תשרשר"- את זה אתה עושה בזה שאתה הולך להודעה האחרונה ופשוט עושה כרגיל "הוסף תגובה" וכותב מה שאתה רוצה... פשוט הא? לא צריך לדעת כלום... זה עושה הרבה בלאגן, מבין?

היישר מהארכיון...

כל הודעה ראשית היא תחילתו של דיון בפורום. ההודעה הראשית מסומנת בעיגול כתום כאן בתפוז. להודעה הראשית (או המקורית) יש הרבה תגובות שמסומנות בעיגול כחול - מלא או ריק, תלוי כמה תווים הוכנסו להודעה. כל הדיון - ההודעה המקורית + התגובות נקראות שרשור (כלומר שרשרת של תגובות). שרשור בשפה היומיומית בפורומים פירושו הוספת תגובה מתחת להודעה בנושא בו ההודעה שלך מתייחסת. השרשור נועד כדי לא להציף את הפורומים בעשרות הודעות מקוריות. לסיכום, ל"שרשור" 2 פירושים: פעולת השרשור = הפעולה המתבצעת כאשר מוסיפים תגובה להודעה מקורית או לתגובה אחרת כלשהי. השרשור עצמו = שרשרת התגובות. לפי המילון השרשור הוא חיבור או קישור של כמה חלקים לשרשרת (רצף/השתלשלות).

LARAS

New member
המ... ../images/Emo57.gif

אני אישית חושבת שגידו´ש צריך רצת להירגע, ולפנות לתחומים אחרים כמו לימודים וחיי חברה במקום להתערב בחיים של רונה, למרות שזה קשה, והנושא הזה קשור גם אליו... מה יהיה עם יונתן? מה דעתכם? הוא צריך לעזוב את גלית? אני חושבת שהוא צריך ללכת לפי הלב, וכולנו יודעים מה יהיה איתו בסוף כי זה די צפוי....... ביי, לארה

למעלה