כל הכבוד לאחמד טיבי

כל הכבוד לאחמד טיבי

הכנסת, בצדק, הסירה את חסינותו של הטרוריסט אחמד טיבי. ומי התנגד? חברי מרצ , כמובן. חברי מרצ הם הסיעה הערבית הגדולה ביותר בכנסת.

נכון, כל הכבוש לאחמד טיבי

אחמד טיבי חבר כנסת שמייצג בכבוד את הבוחרים שלו, ולא הייתה שום הצדקה חוץ מגזענות להסיר את החסינות שלו. כאשר מעולם לא הסירו את החסינות של שוחרי הטרנספר, שרוצים לגרש מליוני אנשים מבתיהם רק בגלל היותם ערבים, אין שום הצדקה להתנפלות על חברי הכנסת הערבים. סיעת מרצ היא הסיעה הדמטוקרטית הגדולה ביותר בכנסת. הסיעות שהצביעו בעד הסרת החסינות לא מבינות שום דבר בדמוקרטיה. כאשר מעולם לא

שמילש

New member
לא נכון!!

כשמדברים על אחמד טיבי בחדשות אומרים עליו שהוא מקורבו של ערפאת איך לדעתך מקורב של ערפאת יכול להיות ח"כ ???? בנאדם שרוצה רק להשמיד אותך ואת המדינה עושים אותו ח"כ??? אנשי הטרנספר רצו לגרש ערבים כי הם מחבלים לא כי הם ערבים. אנשי מרצ - תתעוררו!!!!!!!

ואוו! שיכנעת אותי!

גיבבת שלוש סיסמאות שלמות! ואפילו בחדשות אמרו! זהו התעוררתי! הנבואה הגשימה את עצמה! ניצלתי! אני מיד מחזיר את כרטיס המפלגה שלי למרצ ועובר ל"מולדת", איך לא ראיתי את זה קודם! האור! אומרים שהוא מקורב של עראפת? זה אפילו נכון... אז מה? הוא אזרח ישראלי וזכותו לבחור ולהיבחר לכנסת, את הדין וחשבון שלו הוא צריך לתת בפני הבוחרים. עכשיו אני בטוח שלא בדיוק יוצא לך לשמוע את הקולות של הציבור הערבי במדינה הזאת (וזה ממש מעניין כי כל אזרח חמישי במדינה הזאת הוא ערבי...) אבל יש חוסר שביעות רצון מוחלט מהתפקוד של טיבי, בשארה ועוד כמה מנהיגים ערביים שכאלו... אבל המחוקק הישראלי במקום לתת להם לתת את הדין מול הבוחרים שלהם, בחר לעשות עליהם עליהום, לדחוף אותם לפינה, להתחיל מדרון תלול שסופו איבוד הדמוקרטיה... ובנוסף לכך, לעזור להם אל מול הבוחרים שלהם...

FLASH333

New member
הבנתי אותך

במדינה דמוקרטית כביכול מותר לייצג טרור (הערבים) ואסור לייצג טרנספר (היהודים) נשמע מאד הגיוני... בטרנספר אין רציחות ומעשי ערפדות כמו אצל החברים הערבים שלך מה רע בטרנספר??? מחכה לבחירות...

Deathatred

New member
כל הכבוד לאחמד טיבי

שמרביץ לחיילים במחסומים, שמעודד מפגינים ערבים לזרוק אבנים על חיילי צה"ל, שמעודד ותומך בטרוריסטים, שמסית את ערביי ישראל לשנאה ואלימות, שלא נוקף אפילו אצבע אחת כיצד לשפר את המצב הכלכלי של ערביי ישראל. הלוואי עליי ח"כ כזה שמייצג אותי בכבוד. תודות לטיבי ולחבריו הקיצוניים, חלק גדול בציבור היהודי מפקפק היום בנאמנות של ערביי ישראל. האם אתה חושב שבזה שאתה מגן על קיצונים ומחרחרי מלחמה אתה פועל למען דו-קיום? טיבי לגיטימי בדיוק כמו כהנא. זה שטיבי חבר כנסת לא אומר שמותר לו לבגוד במדינה ולכן טוב עשתה הכנסת שהסירה את חסינותו והגבילה את תנועתו.

דמוקרטיה ...

שאל עצמך את השאלות הבאות: 1. האם טרחת להקשיב לשמוע ולהבין מדוע מפלגת מרצ התנגדה? 2. האם נשמת 3 נשימות קצובות ועמוקות לפני שהתנפלת על הפורום הזה? 3. האם קראת מה היא ההצעה להגבלת חופש התנועה (ולא הסרת חסינות כפי שרשמת) של טיבי, ולמה היא ניתנה? 4. האם שמעת כיצד התגלגלו הדברים בוועדות הכנסת? 5. האם בדקת את המקרים שבהם טיבי מואשם לפני שהחלטת שהם נכונים? (לפי דעתי לפחות תשובה לאחת מהשאלות האלה היא לא...)

nirdagan

New member
לא נכון ש"ס סיעה יותר גדולה

ש"ס היא המפלגה הערבית הגדולה בכנסת. הם תומכים בהפיכת מדינת ישראל למדינה עם משטר תיאוקרטי בסגנון חלק ממדינות ערב. כמו כן מרבית תומכי ש"ס הם יהודים ממוצא ערבי.

FLASH333

New member
למה לערבים תומכי הטרור

מותר להיכנס לכנסת ולהצדיק את הפיגועים ולכהנא שהיא המפלגה הצודקת אסור? זאת דמוקרטיה? מתי שנוח לכם אתם אומרים שזה דמוקרטיה ועכשיו לא? מה רע בטרנספר??? מחכה לבחירות...

nirdagan

New member
האיסור על "כך" הוא אכן פגיעה

בחופש הדעה חופש ההתאגדות וחופש הביטוי.

שמילש

New member
יהודים ממוצא ערבי???

מה זה קשור??? מרצ היא הסיעה הערבית כי הם יותר מעונינים בטובתם של הערבים מטובתנו שלנו מה זה קשור לאמונה דתית של אנשים?

nirdagan

New member
מוצא ערבי משמעותו...

ילידי ארצות ערב וצאצאיהם. זה לא קשור לאמונה הדתית של האנשים אלא למוצאם הגיאוגרפי.

דוד ברק

New member
חברי סיעת "מרצ" כנסת

רק בשבוע שעבר התפרסמה, ובגדול, תגובתו של יוסי שריד בעיתון מעריב (שבת-סופשבוע, 21.06.2002) בנוגע למנהיגות הפלסטינית העכשוית. על ייאושו הטוטלי מעראפת והרשות, "הכל ברכה לבטלה", רק עכשו "נפל לו האסימון". נא הסיקו מסקנות ולכו בדרכיו, כי אכן אין מה לעשות עם האדונים הנכבדים הללו. באם תנועת "מרצ" רוצה להציל את עצמה ולמנוע את היעלמותה מהמפה הפוליטית בישראל, עליה לעבור "מטמורפוזה", לשנות כיוון באחת ולהפסיק לתמוך במי שהם תומכים כיום, ויפה שעה אחת קודם. טלו קורה מבין עיניכם, אחרת זו תהיה שירת הבירבור שלכם בפוליטקה בישראל.

לאדוני המאוכזב,

ובכן באמת מוזר השינוי החד שעשית בין חברות במועצת מרצ לחברות במועצת יש"ע. מרצ לא צריכה לעבור כלום, האמת היא שלפי הסקרים היא גדלה בבחירות הבאות. יוסי שריד לא "התפקח" הוא עדין יו"ר התנועה ודעותיו לא השתנו בצורה משמעותית אבל אני לא הסנגור שלו אתה מוזמן לשלוח לו אי מייל ולשאול אותו. כמו שאמרתי מרצ לא צריכה להשתנות, במידה ואתה לא מסכים אתה מוזמן, כמו שכבר עשיתי, לפרוש מהתנועה ואני בטוח שנתמודד. מפלגות רבות אחרות יהיו שמחות לקבלך אליהם כמו "מולדת" "הליכוד" ועוד ועוד...

למעלה