כל הכבוד.. אבא!

כל הכבוד.. אבא!

לא הצלחת להוציא אותי מהבית... עכשיו אתה מרביץ לי? משכיב אותי על הרצפה, חונק אותי, ונותן לי אגרופים? ממש כל הכבוד, לך, אבא. הרי אתה גיבור.. ולי אין כוח להתנגד לך.. אז זה נותן לך זכות להרביץ.. ולשקר לכולם.... ואני? אין לי מושג מה לעשות... נמאס לי להיות קורבן, לעצבים שלהם, שבכלל לא עשיתי כלום ואין שום סיבה שזה יקרה
כמה הורים יכולים לשנוא את מי שהם הביאו לעולם???????

תמיד הייתם אלימים, וזה כ"כ לא היה

צפוי שהיום זה יקרה שוב פעם, שתרביצו לי, ושבאמת ללא סיבה, באמת שבלי סיבה ...... ופשוט לא מצליח לי להבין למה למה אתם כל כך שונאים אותי??? למהההה אף אחד לא יכול לעזור ולעצור את זה... למה מותר להם להיות מלכים ולפגוע בי... ובגוף שלי? ואף אחד לא יעצור ויגיד להם דיי.. למה הם כל כך חזקים ומגיע להם הכל.... ועכשיו שאני עם הורמונים ואפילו יותר חלש לי להתנגד... אתה ישראל הגבר הגיבור צריך להרביץ לי.. למה הכל שורף... ולמה אני מנסה לתת לכם כבוד כשאתם אלימים ומתנהגים אליי כך? בשביל מה ההתחשבות שלי בכם... אתם לא שווים הרי דמעה שיורדת לי עכשיו..... אף אחד לא נתן לכם זכות לפגוע בי ... תשנאו כמה שאתם רוצים, אם זה מה שעושה לכם טוב.. אבל אין לכם זכות לפגוע בי.... איך אין לך בושה, כמה שאתה זבללל... תרביץ... כל החיים שלי הרי חיללתם לי בגוף, חיללתם לי בנשמה, תמשיכו עם זה..

נמאס לי כבר..

הלכו לפנ 20 דקות לעבודה אחרי שהביאו לי מכות.. ונמאס לי לבכותתתתת עם קול צרוד, ולא להבין למה לא מגיע לי לבכות, לא עשיתי שום דבר רע, נמאס לי שמרביצים לי כבר, נמאס לי, נמאס לי שכולם מעלימים עין ושותקים, שאי אפשר לעשות כלום, נמאס לי שאין לי כוח, נמאס לי שאני הקורבן.. ושאין לי מה לעשות ......... נמאס לי שהדמעות ממשיכות לרדת בלי סוףףףףףף, ושלא מצליח לי לנשום ולדברר שכל הקול שלי צרוד, למה מגיע לייייי אופפפפפפפפפפפפפ

...

אני רוצה מקום להיות בו, מקום מוגן, מקום בטוח, מקום בלי איומים, מקום בלי קללות, מקום ללא מכות.. פינה שהיא שלי, פינה שקרן אהבה בהירה מקיפה את כולה, משגיחה, ושומרת.. שלא יקרה שום דבר רע... שאף אחד כבר לא יפגע אבל אין לי אפשרות בשביל זה למההההההההההה ככה החיים שלי צריכים להיראות, אני רוצה שיהיה לי עתיד, אני רוצה ללמוד, אני רוצה לעבוד בין לבין, אני רוצה משפחה, אני רוצה גבר אמיתי, אני רוצה שיהיו לי ילדים, אני רוצה את הנשמה שלי בחזרה אני רוצה חיים אני רוצה להצליח אני לא רוצהה לראות אתכםםם למה אתם כל כך רעיםםםםם אני בסך הכל חזרתי מלמטה, וישר אמא שלי מתנפלת עליי עם קללות, ואז אני אמרתי מה? ופתאום אבא שלי בא ומרביץ לי.. למהההההההה זה צריך לקרות לייי אני באמת שלא התנהגתי אף פעם כל כך רע, ואם התנהגתי אז זה באמת שלא בכוונה אני תמיד אהבתי את כולם בתוככי... למה אתם עושים לי את זה? למה אתם פוגעים בי??? איך אני יוכל להחזיר כל הזמן את האמון בעצמי, כשכל הזמן זה קורה מחדש, ואתם פוגעים, ומרביצים.... למה אתם עושים לי את זה? למהההההההה אני רק רוצה שלווה .. שקט... חיים חדשים, הזדמנויות תנו לי לחיותתתתתתתתתתתתתת אתם לא מבינים שאתם כל פעם הורגים אותי מחדש... אני רק רוצה לחיותת, לחיות בחופש, להיות מה שתמיד רציתי, לחיות איך שאני רוצה.. להצליח! עם החיים שלי, להיות מקור לגאווה, שאנשים יתגאו בי, שאני אתרום, ואעשה דברים טובים.. שיהיה לי טוב עם עצמי למהה להרוסססס?

../images/Emo24.gif

אימצתי את העצות שנתת לי =] תודה שאת פה, ותומכת בי.. טוב לדעת שיש מי שדואג, ושלא שכחו אותי... איזה כיף לי... הרבה זמן לא הייתי פה, ואף אחד לא שכח אותי =]]

israpper

New member
אין להם שום זכות לפגוע בך

ניסית פעם להתלונן עליהם? יש לך אפשרות לגור במקום אחר? אנחנו כאן בשבילך .

shani שני

New member
יובלי...

לא מותר להם ולא מגיע לך רק אתה צריך לשלוט על הגוף שלך מגיע לך הרבה יותר מזה אני רוצה לדבר איתך...
מגיע לך כל מה שאתה רוצה וזה יקרה, זה יהיה לך. אתה תראה.

... את משהו..

כל הדאגה שלך, כל הזמן שאת מפנה, והמחשבה שאת מקדישה בשבילי.. את משהו מדהים... כל כך שמח לי שהגעתי לפה לפורום לפני כמה שנים, ושנכנסתי לצ'ט הזה מהפלאפון, כל כך שמח לי שדיברתי איתך, ושהכרתי אותך.. כל כך טוב לי שיש אותך, את תמיד היית שם בשבילי, ותמיד רציתי לדבר איתך, בזמנים הקשים, וגם בזמנים הפנויים, לספר על ההקלה.. שני את משהו.. ובאמת כל מה שאמרת תמיד, למשל כשכתבת לי במסר כשהייתי בהוסטל, את צדקת.. וכשאת אומרת לי שמגיע לי כל מה שאני רוצה וזה יקרה, זה יהיה לי.... אז זה נותן לי תקווה.. כתבת בהודעה אחרת שאני אוכל להעניק המון כשאני באמת ארצה, וזה כל כך עשה לי טוב לקרוא את המשפט הזה... כל כך טוב לדעת שיש לי נוכחות בעולם, שאני אוכל לגרום למישהו לשמוח, ולהעניק.. שאני אוכל לשמוח מזה.. שיש לי עתיד ושייכות.. זה נותן לי כוח, להמשיך בחיים... לדעת שמגיע לי, האכפתיות שלך מדהימה ...

יערה??? יערה, יערה?? יוו מה קורה???

ווואיי יערהההההההה קשה לי לעכל... יערה????? את מבינה כמה שנים לא דיברנו???? יא את זוכרת שישבנו אצלך במקדונלדס ואכלנו שניצלוני תירס??? חחח וניסינו לפענח מה כתוב על הבקבוק שתייה הזה של מקדונלדס חח בגרמנית ???? יאאא טיפ טיפ לא דיברתי איתך מלא מלא זמןןןןןןןןן את יודעת נרגעו לי הדמעות מהבוקר.. ואלה היו דמעות של עצב.. אבל עכשיו זולגת לי דימעה חדשה... והיא לא של עצב..... היא של וואוו פשוט קשה לי להאמין יערה התגעגעתייייייי דברי איתי !!!!!!! וואוו איזה מרגש פתאום לשמוע ממך שוב פעם, ועוד עכשיו ברגע זה.. יאא זה ממש היה חסר לי !!

NB102

New member
יובל

למה אתה שותק? תעשה עם זה משהו! אצלי למשל מגיל קטן אבא שלי הכה אותי עד שבגיל 11 הלכתי בפחד אבל עם אומץ לטלפון ציבורי וחייגתי 100, דיברתי עם המשטרה, אמרתי להם שאבא שלי מרביץ לי. הם ביקשו טלפון ונורא חששתי ופחדתי לתת אבל בסוף הבאתי. הם התקשרו להזהיר אותו ומאז הוא לא נגע בי חוץ מפעם אחת שעצבנתי אותו נורא. יש בעיה אחת והיא שאתה מעל גיל 18 ככה יותר קל להעיף אותך מהבית. מה אתה אומר?

חחח להעיף אותי מהבית? הם ניסו הכל..

האמן לי... ניסו דרך פסיכיאטר, רווחה, משטרה, בית משפט... לא הלך. . . אז עכשיו הם מנסים את דרך הכוח.. לא שמקודם הם לא השתמשו בה.. כמו שאומר המשפט "אם לא הולך במוח - הולך בכוח"... חחח אבל ת'כלס תמיד היה אלימות.. אבל מה לעשות ... לא הכל זהב.. ויש לי הרגשה שמשטרה לא תעשה כלום, ואיומים של משטרה?? משטרה מדברת באוויר זה כבר ידוע... משטרה זה קבוצה של מתרוממים שמשחקים אותה גברים ואוכפים את החוק.. דיי לפשיזם !

NB102

New member
נו, מצויין!

אם הם כבר ניסו להעיף אותך והם לא הצליחו, אין לך מה להפסיד. תאיים שתזמין משטרה, נראה מה יגידו. . . מקסימום תעשה את זה. לאף אחד אסור לגוע בך! קשה לי להתבטאות כי אני כותב לך מהפון..

למשטרה מעניין את הציפורן בבוהן.....

מה שקורה איתי... הם עוד אפילו מסוגלים להעליב אותי ולהגיד שזאת אשמתי.... שמע התלוננתי כבר פעם אחת במשטרה, ההורים שלי כל החיים שלהם התלוננו עלי במשטרה, משטרה זה קקי .. מניסיון... ככה זה פאשיזם.....

למעלה