כל הימנים תקראו...

Ergil

New member
לא משנה, הבעיה שניסיתי להעלות לא

קשורה לדיון הזה.

אריאל1

New member
מוזר

בפעם האחרונה שעיינתי במדד השלום של הארץ שנעשית גם ע"י גאלופ התוצאות היו קצת שונות. לגאלופ הפיתרונים

שמאלני

New member
אריאל תקרא את עיתונאים...

תלך למעריב ותבקש מהם את מוסף שבת האחרון או שתכנס לאתר של מעריב ותלך לארכיון של יום שישי תכנס שם למוסף שבת ותראה את הסקרים.

אריאל1

New member
שמאלני

ידוע שהסקר יכול ללכת לפי המזמין. אני מציע לך לא לקחת אותם ברצינות. בדיוק כמו שאני לא לוקח ברצינות את מדד השלום (שדווקא תומך בדעתי)

סיון_1

New member
שמאלני יקר...

יש לי 2 דברים להגיב עליהם- 1. כתבת שהסקר הזה הוא הוכחה שרוב העם חושב אחרת....ואז ציינת שהסקר נערך בעיתון מעריב....שכידוע לכל הוא לא עיתון ימני במיוחד...ורוב האוכלוסיה שקוראת אותו היא שמאלנית...מה שלא מוכיח לי מה חושב רוב העם... 2. ונגיד שזה כן רוב העם....למה אתה מתגאה בזה כל כך? במה אתה מתגאה...שאתה מוכן לוותר על המדינה שלך שאנשים מתו בשבילה רק כי אתה *חושב* שבזכות זה יהיה לך שלום?? אז תרשה לי להגיד לך משהו- WAKE UP!! תפתח את העיניים שלך ותסתכל על המציאות כפי שהיא עכשיו ולא כפי שהייתה רוצה שתהיה! גם אני הייתי רוצה לשבת בשקט ובשלום! אבל המציאות היא לא כזאת!! כמה פעמים עשינו הפסקת אש והבלגנו?? זה עזר במשהו? לא! כמה שטחים נתנו? שמעת את הנאומים של ערפאת לעם הפלסטיני? מאוד מעניין שלהם הוא לא מדבר במילים כל כך יפות של שלום...כל ילד פלסטיני עובר כיום שטיפת מוח כדי לשנוא אותנו תסתכל על ספרי הלימוד שלהם! לא מעניין את אירגוני הטרור ואת האנשים שעברו שטיפת מוח מחתיכה של אדמה! כל מה שהם רוצים זה אותנו מתים! למה אתה חושב שאם תוותר על המדינה שלך על האדמה שדמם של אלפי אנשים נשפך עליה רק בגלל שאתה *מניח* *חושב* *מקווה* שיהיה שלום..הפלסטינים לא ויתרו כמעט על כלום מהעקרונות והדרישות שלהם הם נשארו כפי שהם ובזכות זה הם מקבלים את *ההערכה * מצד אנשים כמוך שמעודדים אותם להמשיך לדבוק בשלהם ולהמשיך בהרג. אני יודעת שזה נורא להגיש את זה אבל כיום אנו נעשינו האוייבים הגדולים ביותר של עצמינו כי הפסקנו להאמין במה ששייך לנו ומגיע לנו..אנו מוכנים לותר על העקרונות הכי חשובים לנו רק מתוך פחד וכניעה..מה שעלינו לעשות זה לעמוד זקופים וגאים בעצמינו ולבוא מול כולם ולא לחשוב כל הזמן איך לרצות את ארה"ב או מה העולם יחשוב... תאמינו לי שיעריכו אותנו הרבה יותר אם נעמוד על שלנו. מצטערת על ההתקפה...לא התכוונתי לפגוע.. שיהיה רק טוב!

שמאלני

New member
כינוי יפה לאחותי קוראים כך :)

אבל לעניין דבר ראשון תירוץ ממש אבל ממש עלוב,"רוב קוראי מעריב שמאלנים". תגידי בחיים לא השתתפת בסקר מה את חושבת שמתקשרים ושואלים אתה שמאלני הוא אומר כן אז שואלים אותו הוא אומר לא אז מנתקים לו בפנים. בסקר מתקשרים לימנים שמאלנים חרדים חילונים ערבים יהודים. לכל המי ומי שבארץ הזאת. דבר שני עם מי את חושבת שעושים שלום עם ידידים או חברים. עושים שלום עם אויבים לא עם חברים. תלכי לילד פלסטיני תשאלי אותו עם הוא אוהב יהודי הוא יגיד לך לא. תלכי למתנחל תשאלי הוא עם הוא אוהב ערבי הוא יגיד לך לא. עכשיו על הערבי תגידי שמסיתים אותו ועל היהודי תגידי כי הוא כל הזמן מותקף תחת טרור נכון. גם הפלסטינים וגם המתנחלים מסיתים כל אחד את רעהו והמלחמה הזאת לא תגמר עד שההסתה לא תפסק.

.המוסד

New member
העם לא יודע את העובדות

כשידע את העובדות ישנה את דעתו, אגב שלום עושים עם אויבים לשעבר, אויבים מנצחים

למעלה