שמאלני יקר...
יש לי 2 דברים להגיב עליהם- 1. כתבת שהסקר הזה הוא הוכחה שרוב העם חושב אחרת....ואז ציינת שהסקר נערך בעיתון מעריב....שכידוע לכל הוא לא עיתון ימני במיוחד...ורוב האוכלוסיה שקוראת אותו היא שמאלנית...מה שלא מוכיח לי מה חושב רוב העם... 2. ונגיד שזה כן רוב העם....למה אתה מתגאה בזה כל כך? במה אתה מתגאה...שאתה מוכן לוותר על המדינה שלך שאנשים מתו בשבילה רק כי אתה *חושב* שבזכות זה יהיה לך שלום?? אז תרשה לי להגיד לך משהו- WAKE UP!! תפתח את העיניים שלך ותסתכל על המציאות כפי שהיא עכשיו ולא כפי שהייתה רוצה שתהיה! גם אני הייתי רוצה לשבת בשקט ובשלום! אבל המציאות היא לא כזאת!! כמה פעמים עשינו הפסקת אש והבלגנו?? זה עזר במשהו? לא! כמה שטחים נתנו? שמעת את הנאומים של ערפאת לעם הפלסטיני? מאוד מעניין שלהם הוא לא מדבר במילים כל כך יפות של שלום...כל ילד פלסטיני עובר כיום שטיפת מוח כדי לשנוא אותנו תסתכל על ספרי הלימוד שלהם! לא מעניין את אירגוני הטרור ואת האנשים שעברו שטיפת מוח מחתיכה של אדמה! כל מה שהם רוצים זה אותנו מתים! למה אתה חושב שאם תוותר על המדינה שלך על האדמה שדמם של אלפי אנשים נשפך עליה רק בגלל שאתה *מניח* *חושב* *מקווה* שיהיה שלום..הפלסטינים לא ויתרו כמעט על כלום מהעקרונות והדרישות שלהם הם נשארו כפי שהם ובזכות זה הם מקבלים את *ההערכה * מצד אנשים כמוך שמעודדים אותם להמשיך לדבוק בשלהם ולהמשיך בהרג. אני יודעת שזה נורא להגיש את זה אבל כיום אנו נעשינו האוייבים הגדולים ביותר של עצמינו כי הפסקנו להאמין במה ששייך לנו ומגיע לנו..אנו מוכנים לותר על העקרונות הכי חשובים לנו רק מתוך פחד וכניעה..מה שעלינו לעשות זה לעמוד זקופים וגאים בעצמינו ולבוא מול כולם ולא לחשוב כל הזמן איך לרצות את ארה"ב או מה העולם יחשוב... תאמינו לי שיעריכו אותנו הרבה יותר אם נעמוד על שלנו. מצטערת על ההתקפה...לא התכוונתי לפגוע.. שיהיה רק טוב!