כל הימנים תקראו...

שמאלני

New member
כל הימנים תקראו...

לימנים מביניכם שלא שחושבים שאפשר לפרק את הרשות הפלסטינית ולא צריכים לחזור למשא ומתן אלה ישר להכנס בהם. הנה סקרים שמוכיח שרוב העם חושב אחרת.עיתון "מעריב" מוסף שבת יראו סקרים של "גאלופ". שאלה ראשונה,"האם לדעתך ישראל צריכה כיום להאיץ את המאמצים להשגת הסדר ושלום עם הפלסטינים או להכריז על הרשות הפלסטינית מלחמה כוללת או לשמור על המצב כפי שהיום". התוצאות: 55% להאיץ את המגעים לתהליך שלום,20% להכריז מלחמה על הרשות הפלסטינית,"6 לא יודע. שאלה שנייה,"האם אתה תומך או מתנגד להקמת מדינה פלסטינית עצמאית תוצאות: ,"59% תומך במדינה עצמאית פלסטינית,"36% מתנגד,"5% לא יודע. שאלה שלישית,"האם לדעתך ישראל צריכה להמשיך לנהל משא ומתן עם ערפאת או לחכות להנהגה חדשה של הפלסטינים". תוצאות: ,50% לנהל משא ומתן עם ערפאת,41% להמתין להנהגה חדשה,9% לא יודע. זה מראה לכם שרוב העם בעד מדינה פלסטינית עצמאית שהם בעד לנהל משא ומתן עם ערפאת ועוד לפי הסקר לומדים שרוב העם אומר להאיץ את המגעים לתהליך השלום. אין מה לעשות ימנים קיצונים אין לכם רוב בעם רוב העם רוצה שלום רוצה שתקום כבר מדינה פלסטינית עצמאית ושהם יעזבו אותנו בשקט כבר.

.המוסד

New member
העם רוצה "שיעזבו אותו בשקט"

אין פה רציונל אין כאן היגיון, קחו הכל, תנו שקט, קח 10 שקל ותפסיק להרביץ לי אמר הילד לבריון הבית-ספרי, הבעייה שכל עוד שהתקשורת מנווטת ע"י השמאל(רק צריך לפתוח בשעה 8 ביום שישי את ערוץ 1 ולראות את אברמוביץ´ ולהבין) ולחשוב על האבסורד ששום ערוץ תקשורת מלבד מעריב בחצי שורה לא התייחס לראיון של פייסל חוסייני שבו "גילה" שאוסלו היה שקר, כל זה רק מראה איזה סוג של מידע מגיע אל העם...כל עוד הילד לא יבין שהוא הבחור הכי חזק בבית הספר ושהוא יכול להפסיק לבזבז כסף על הבריון הוא ימשיך להיות מושפל וימשיך לשלם, יש אמנם אלטרנטיבה אבל הילד לא יודע זאת...לא נורא הוא ימשיך לשלם

שמאלני

New member
מה לעשות...

מה לעשות ידידי העם רוצה שלום אתה יכול להמשיך לתת את הדוגמאות שלך עד מחר. לעם יש שכל הקטע שאתה לא פקחת עיניים תפתח את העיניים תצא מהשטיפת המוח שלך אתה לא מבין באיזה שטיפת מוח אתה נמצא. הקטע זה שאתה באמת חושב שאפשר להעיף מכאן את יאסר ערפאת ולפרק את הרשות. אבל הראיתי לך עכשיו שרוב העם חושב כמוני תמשיך לחיות בדמיונות בחיים הרשות לא תפורק כי עם היא לא הייתה היינו בבעיה קשה. ועכשיו הנה דוגמא החמאס רוצה לעשות פיגוע הרשות מנסה לטרפד את הרעיון לך תדע עם זה יצליח נקווה שכן.

Ergil

New member
מה לעשות?

"ידידי", אני רוצה שלום, אתה רוצה שלום, שרון רוצה שלום, יו"ר הרשות הפלסטינית רוצה שלום,העם רוצה שלום, כולם רוצים שלום, אז למה אין???

שמאלני

New member
ergil למה אין שלום שאלה טובה

בגלל ארגוני הטרור. זאת התשובה כל אחד יודע למה שאלה מפגרת קצת אתה לא חושב.

קלימרו

New member
אתה לא בא להתווכח...

אתה תמיד מסיים באמירות מחממות כאלה שמטרתן היא לעצבן אנשים. כל עוד זאת הגישה שלך...עזוב אותי מויכוחים. ושיזדיין גאלופ.

שמאלני

New member
חחחחחח קרעת אותי

"שיזין גאלופ". קרעת אותי מה אני יגיד לך אתה לא מוכן לקבל את רצון העם. אתה לא אומר לגאלופ שילכו להזדין אתה אומר לעם שלך שילך להזדין כי גאלופ מציגים את מה שהעם רוצה. תשמע אתה לא יודע לקבל את מה שהעם רוצה אז שתענה לי בצורה יפה ולא כמו טיפש אני ידע להתייחס אליך.

שמאלני

New member
קראתי ואני יכול לתת לך...

קישורים יותר חריפים וסרט שמראה כמה שהרשות הפלסטינית שקרנית ושהם מדינה של מחבלים. את זה כולם יודעים הקישורים שלך כנראה לי משקף את מצב העם העם עדין רוצה שלום. אתה יכול להביא עוד 100 קישורים כולם יודעים מי זה ערפאת ומי אלה הערבים. הם שקרנים ורובם שם מחבלים. אך למרות זאת רוב העם רוצה שלום רוצים שקט לשבת לנהל משא ומתן ותוך כדי כך תהיה גם הפסקת אש. כבר יש לחצים על ערפאת מאנשים בכירים ברשות שאומרים לו להתחיל לטפל בארגוני הטרור כי אחרת זה יפגע בו.

שמאלני

New member
לא מסכים עם זה אבל...

אני מסכים שיש ארגוני טרור וערפאת לא רוצה להפסיק אותם. תבין צריכים לדבר עם הרשות כדי שיהיה כדי לערפאת להפסיק אותם בנתיים לא כדי לו כי אנחנו מפגיזים אותם ללא הפסקה. צריכים לשבת איתו וככה הוא ינטרל את ארגוני הטרור.

Ergil

New member
אתה יודע שאתה נשמע כמו ילד בן 9?

אם אנחנו נעזוב את ערפאת בשקט, למה לו לרצות לשנות משהו? אבל אם נמשיך להפגיז ללא הפסקה, כדבריך, אולי הוא ירצה לשנות משהו, מה אתה אומר?

שמאלני

New member
מי נשמע כמו בן 9?

לא שמעת אותי בטלפון אז איך אתה יודע :). תקשיב קודם כל כמו שראש הממשלה אומר צריכים לפרק את ארגוני הטרור. גם לפרוק זה להכנס בהם וגם לפרק לקחת להם את הנשק. זה קודם כל אחרי זה נתחיל לדבר על הסכמי שלום וכל זה. למרות שאני חושב שגם דרך דיבור עם ערפאת תוך כדי הפסקת אש נוכל להגיע לזה. בסופו של דבר המטרה זה לחסל את הטרור.

קלימרו

New member
במדינה כמו שלנו אנחנו...

יודעים כבר מה שווים סקרים לא? חוץ מזה שמעריב הם בכלל "אובייקטיבים"... מי אמר שהעם לא רוצה שלום? השאלה באיזה תנאים...

שמאלני

New member
אין גבול אהה

העם רוצה שלום ותפסיק לחפש תירוצים אני מראה לך סקרים שנערכו ואתה מחפש מתחת לאדמה מה לכתוב אין לך אז שב בשקט. העם שמאלני תראה את דעותיו הם לא בעד להכנס בפסלטינים דווקא העם רוצה שאנחנו נשב עם ערפאת ולא לחכות אלה עכשיו לשבת איתם ועוד העם רוצה שתקום מדינה פלסטינית עצמאית. תבין העם פקח את עיניו מה שפעם לפני 10 שנים מדינה פלסטינית הייתה מילת גנאי כיום זה בלקסיקון הפוליטי. אפילו שקרון דיבר על מדינה פלסטינית עצמאית.

.המוסד

New member
אכן העם מוכן לקבל מדינה פלשתינית

השאלה היא, האם אתה אחרי כל מה שאמרת לי כמה שהם טרוריסטים וכמה שעראפת מחבל ואש"פ הוא אירגון טרור למה אתה בעד מדינה שכזו?

שמאלני

New member
תקרא את הפורומים שלי תבין

תבין על מה אני מדבר. קודם כל צריכים לפרק את ארגוני הטרור לאחר מכן ערפאת יוכל הלקים לעמו מדינה עצמאית פלסטינית.

שמאלני

New member
ergil איזה עם אתה חושב?

העם של דנמרק. הוא דיבר על עם ישראל שהם בעד מדינה פלסטינית עצמאית.

למעלה