לי שאנחנו לקראת הסוף אבל אסור להיות שאננים.
לדעתי יש עוד זמן. אם ישראל תידרש להמשיך לבדה, אנחנו מדברים לענ"ד לפחות על עוד שבוע במקרה הטוב וכנראה יותר. אם ארה"ב תצטרף זה אולי יתקצר בכמחצית. אבל אנחנו לא רגע לפני הסוף, למרות שבשבוע הבא יתחילו אט אט לשחרר את המשק כנראה.לי שאנחנו לקראת הסוף אבל אסור להיות שאננים.
במחצתי התחילו לשחררלדעתי יש עוד זמן. אם ישראל תידרש להמשיך לבדה, אנחנו מדברים לענ"ד לפחות על עוד שבוע במקרה הטוב וכנראה יותר. אם ארה"ב תצטרף זה אולי יתקצר בכמחצית. אבל אנחנו לא רגע לפני הסוף, למרות שבשבוע הבא יתחילו אט אט לשחרר את המשק כנראה.
עכשיו את יודעתלא ידעתי שסבתא נחשבת לעבודה חיונית
לפעמים, זה מעייף מאד.עכשיו את יודעת
אין על סבתא חורזת
זו התוצאה כשחיים במדינה יהודית.החלו טיסות חילוץ.
יפה, אבל למה שרת התחבורה שאלה את הרב האם אפשר לטוס גם בשבת, והוא ענה חד משמעית שלא מדובר בפיקוח נפש.
לאן הגענו?
סליחה? אם היתה הפרדה של הדת מהמדינה, הכל יכול היה להיראות אחרת.זו התוצאה כשחיים במדינה יהודית.
זה גם יגיע, וישראל כבר לא תהיה מדינה יהודית , אלא ככול המדינות.סליחה? אם היתה הפרדה של הדת מהמדינה, הכל יכול היה להיראות אחרת.
לבי עם אלה שמחכים לחזור ארצה, ונלקחת מהם אפשרות לחזור בסוף השבוע הקרוב.
והרבנים - יכולים להיות אולי גם גמישים לנוגח המצב.
לא יכולה להצדיק התנהגות כזו.
היא תהיה מדינה ישראלית ונורמלית.זה גם יגיע, וישראל כבר לא תהיה מדינה יהודית , אלא ככול המדינות.
מה לעשות שלכאן באנו כדי להקים מדינה יהודית דווקא. לא עוד מדינה ככל המדינות.היא תהיה מדינה ישראלית ונורמלית.
אכן אין הצדקה, ואולי ההתנהגות של הרבנים משניאה את היהדות.סליחה? אם היתה הפרדה של הדת מהמדינה, הכל יכול היה להיראות אחרת.
לבי עם אלה שמחכים לחזור ארצה, ונלקחת מהם אפשרות לחזור בסוף השבוע הקרוב.
והרבנים - יכולים להיות אולי גם גמישים לנוגח המצב.
לא יכולה להצדיק התנהגות כזו.
עכשיו אני יכולה להזדהות עם התגובה שלך.אכן אין הצדקה, ואולי ההתנהגות של הרבנים משניאה את היהדות.
מה לעשות, מדינה יהודית. ברור לכל בר דעת שלא מדובר בפיקוח נפש. לגבי אותם מקרים שכן יכולים להיחשב כאלה או חשש לכאלה, ברור שיש היתר. במילים פשוטות, כולם כאן פעלו בדיוק כפי שהיו צריכים לפעול על-פי חוק (אני יודע, לא באמת מעניין כשצריך לתקוףהחלו טיסות חילוץ.
יפה, אבל למה שרת התחבורה שאלה את הרב האם אפשר לטוס גם בשבת, והוא ענה חד משמעית שלא מדובר בפיקוח נפש.
לאן הגענו?
זה לא ענין של "לתקוף" , ואני לא חושבת שתקפתי משהו/מישהו.מה לעשות, מדינה יהודית. ברור לכל בר דעת שלא מדובר בפיקוח נפש. לגבי אותם מקרים שכן יכולים להיחשב כאלה או חשש לכאלה, ברור שיש היתר. במילים פשוטות, כולם כאן פעלו בדיוק כפי שהיו צריכים לפעול על-פי חוק (אני יודע, לא באמת מעניין כשצריך לתקוף) ובהתאם לזהות ומהות מדינתנו.
עניין פשוט של הגינות בסיסית. חובת הרב ליתן את התשובה ההלכתית, לא את התשובה שיותר מוצאת חן. במקרה דנן, התשובה ההלכתית ברורה לכל יהודי. לא שאלה הלכתית סבוכה במיוחד. בכל מקרה פתרו את הבעיה בסוף, אז מה הבעיה בכללזה לא ענין של "לתקוף" , ואני לא חושבת שתקפתי משהו/מישהו.
יש מצבים שצריך לדעתי לפעול בהגיון ולא לפי חוקים נוקשים שלא תואמים את תנאי החיים כעת.
ברור שאתה מצדיק את ההחלטה של הרבנים, לי קשה לחשוב שזה מה שהיה צריך להית.
פתרו ב"כאילו", כלומר רק 3 טיסות חילוץ רפואיות. ואם יש על המטוס מושבים ריקים? לא יחזירו נוסעים "בריאים". שיישארו בניכר ויחכו לגואל.עניין פשוט של הגינות בסיסית. חובת הרב ליתן את התשובה ההלכתית, לא את התשובה שיותר מוצאת חן. במקרה דנן, התשובה ההלכתית ברורה לכל יהודי. לא שאלה הלכתית סבוכה במיוחד. בכל מקרה פתרו את הבעיה בסוף, אז מה הבעיה בכלל?
ואם אין על הטיסה מושבים ריקים?פתרו ב"כאילו", כלומר רק 3 טיסות חילוץ רפואיות. ואם יש על המטוס מושבים ריקים? לא יחזירו נוסעים "בריאים". שיישארו בניכר ויחכו לגואל.
איזה למחרת ואיזה נעליים. חברה שלי שהיתה אמורה לחזור ארצה ביום רביעי 18/06, הצליחה לחזור רק היום. והיא לא היחידה.ואם אין על הטיסה מושבים ריקים?
יטוסו למחרת. לא יקרה כלום ולא בדיוק המתנה ארוכה במיוחד. לחלופין ימצאו דרכים פרטיות להגיע ויש כאלו כידוע.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.