כל החוויות משיר נולד לפה

rotemv0

New member
אצלנו בירושלים זה לא הולך בשערים..

אני יושבת באולם זאת אומרת קרוב לבמה שורה 10...למזלי אני לא ביציע..
אז את מי לדעתם אני יראה?!אוףף הלוואי שאת אושריי..אני פשוט חולה עליווווווווווווווו

אהה...

אממ.. זה תלוי מה יהיה המיקום של כל אחד.. אי אפשר ממש לדעת לפחות את קרובה לבמה.. זה כבר טוב

את יכולה..

את יכולה לשלוח לי תמונות אולי מהמופע ערן ואדם בכלל לא היו בכיוון שליי תישלחי לי בבקשה תמונות כפרה עלייךך

rotemv0

New member
חח טוב..אבל זה קשה..הלוואי שאני

יראה אותם ויחבק אותם לפחות רק את אושרי!!חולה עליווווו

rotemv0

New member
ועוד משו...

אם אני יכתוב לך מכתב ויביא לו שאני יהיה שם נראה לכם שהוא יענה לי?!

אנשייים כנסו :)

מה קורררה? אני לא מעריצה של הגיים בויז כל כך (אחותי מטורפת עליהם אבל) ביום חמישי+ראשון האחרונים פגשתי את הגיים בויז ואני חייבת להגיד לכם שהם פשווווווווווווווט כאלה חמודיםםם אני מזה לא יודעת את השמות שלהם פגשתי 4 מהם אני זוכרת את ערן הכי הרבה חחחח ואת זה עם הקוצים האלהה ביום חמישי הייתי שם בחזרות ופתאום חברה שלי רואה אותם אז היא עושה לי כזה בשקט זה מהגיים בויז!? עכשיו אני מזה לא מכירה אותם חחח אז כמו משוגעת אני צועקת להם אתם מהגיים בויז?! אז הם אמרו כן והצטלמנו איתם והיה צחוקים ואז ביום ראשון הייתי ב3 חזרות לשיר נולד ב2 חזרות ראשונות רק ראיתי אותם שרים חחח איזה כיף היה לראות אותם בלי שאנשים יסתירו חחח ואחרי זה יותר מאוחר בחזרה הגנרלית ישב לידי החבר הכיייי טווווב של ערן!! כן כן חחח חבר הכי טוב של ערן מאז שהוא ילד ואז ערן שהוא שר קלט את חבר שלו אז כל ההופעה הוא כזה בא ועושה שלום וחוזר ועושה שלום חחחח מצחיק ואז שהם יצאו שוב פגשנו אותם! קיצר אנשים -שיר נולד שווה ללכת :) אני אישית אוהבת את סעדו:) אבל באמת שווה ללכת!! אחלה ביצוע יש לגיים בויז וזהו באמת הם אחלללללללה של אנשים :) מבטיחה לעלות תתמונות שאני אפתח

rotemv0

New member
חח אני ידעתי מהתחלה שהם כאלה..

אני הכי אוהבת את אושרי המושלם אבל ערן גם חתיך הורססס....!!ואיזה כיף לך הלוואי שהייתי יכולה לראות אותם...חוץ משיר נולד

אדרררר

New member
יאאאאאאו :)

ממ אוקיי.. בקיצר אתמול חזרתי משיר נולד..ובסוף ההופעה הייתי עם חברות ליד השער חיכינו שהגיים בויז יצאאאאאו.. ואז הם יצאו וחיבקתי ונישקתי את אושרי אדם אביחי וערן..איזה מושלמים הם זזזזה מטטטטורף (:) באסה שפיספסתי את שרון. אאאאאאה ועכשיו חזרתי מהיכל נוקיה הייתי עם חברות והגיים בויז שוב יצאו וראינו אותםם
ואז ראינו את ערן והצטלמתייי איתווו וואיייי הוא כ"כ יפהההה..

|כנסו דחוףףףףףףףףףףף..........תודה

תקשיבו אני היתי מאחורי הקלעים בשיר נולד ואושרי הוא כזה מאמי............ רק הוא הסכים לצאת ולהיות איתי קיצר היתי איתו איזה חצי שעה עם אחותי לבד.....:) והוא ממש חמוד........ פשוט למות כשהוא מחבק אותך........... איזה נשיקה הוא נתן לי בלחי(חבל שלא בפה) ואייייי אני בשוק שראיתי אותו ושתבינו כל השאר סתם לא מענינים הם לא רצו להפגש איתי חרותת ורק אושרי המאמי ........חולה עלייך חיים שלייייייייייייי

ALinuuushkA

New member
או..איזה חמודי:)

גם אני רוצה לפגוש אותי=\ כל השאר לא ממש מעניינים אותי..

חחחחחח יפה לךך...

חחחחחחחחח גם אני ניפגשתי איתםםם... אבל ערן ממש חמודדדד אתמול הייתי איתו איזה רבע שעה עם עוד שתי חברות הוא בדיוק הלך הביתה... ושלשום ניפגשתי עם כולם שהם יצאו מהיכל נוקיה =]] הםםם מושלמיםםםםםםםםםםםםםםםםםם....

לספיררר

אדם הוא כןןן מעניין כנראה הם בלחץ מהמופע לא כולם חייבים להסכים לדבר זה לא חובה אבל תדעי לך שאדם לא סתםם הוא מיוחד אני מבינה גם אושרי חמוד מוכשר וכוסון אבל לא לדבר ככה על אדם כי הוא באמת מושלם!!!

כיף לך אבל...

זה ממש לא יפה להגיד שכל השאר לא מעניינים רק בגלל שהם לא רצו לדבר איתך או מה שזה לא יהייה.. אני שונאת את הבנות שרואות מפורסם- אז פתאום הן מעריצות אותו...באמת, תעריצו מישהו כי אתן חושבות שהוא מוכשר לא כי הוא הסכים לדבר איתכם, לנשק אותכן או אפילו אם ראיתן אותו.. :/

נכון זה לא יפה...

למרות שגם אני מתה על אושרי אבל לא הייתי ככה חושבת על כולם עם כל הכבוד אין להם תמיד זמן להתפנות לכל אחת ואחת...

למעלה