כל הזמן....

holycow

New member
כל הזמן....../images/Emo10.gif

אני רואה מסביבי אהבות חדשות החברות הבי טובות שלי מצאו בני זוג ומשום מה אצלי כלום כול החבר´ה אומרים שאני נראת טוב הבעיה היחידה שלי שאני בישנית "את צריכה לצאת מהקונכיה שלך" אני לא חושבת שאני כזאת ביישנית אני בסך הכול נזהרת עם אנשים חדשים לא בוטחת כל כך מהר.... בכל אופן אני מרגישה דיי לבד בתקופה האחרונה ודיי חסרת תיקווה תחושה עצב שונה שאף פעם לא חוותי בצורה כזו אשמח עם תשלחו לי את דעתכם בעניין או הצעה כל שהי....

golem

New member
איזה מוכר....

באמת שהמצב שאת אומרת כ"כ מוכר לי מנסיון אישי במשך חלק גדול מהחיים שלי.. אבל אני יגיד לך כמה משפטים שעזרו לי... תמיד תמיד תשמרי על אופטימיות - בן אדם אופטימי הוא בן אדם מחייך, ובן אדם מחייך זה בנןאדם שמושך אליו אנשים אחרים תזכרי שאת אפפעם לא יודעת מאיפה יבוא לך הסיפור אהבה המוצלח שאת רוצה - הוא יבוא לך במין הפתעה כזו כך שתדעי תחושת אושר מדהימה.. לגבי הביישנות - זה קשה - אני יודע - אבל השאלה עד כמה את ביששנית -> תנסי להיות קצת יותר קלילה... אם זה שאת ביישנית אומר שאת לא מוכנה לצאת לפגישות עיוורות או משהו כזה - תנסי - באמת שאין לך מה להפסיד - ןכשאת יוצאת לפגישה תדמייני שזו החברה הכי טובה שלך שאת מדברת איתה.. אני יודע שזה קשה - אבל תמשיכי להאמין, תנסי קצת לשנות מהבישנות שלך והמצב ישתפר - הבטחה של הגולם!!

holycow

New member
תודה גולם../images/Emo140.gif

האמת שיצאתי לכמה פגישות עיוורות הבעיה שלא הייתי אני עצמי כי פשוט התבישתי העצה שלך נראת לי מאוד יעילה לדמיין שאני מדברת עם חברה טובה או ידיד טוב אני הנסה אותה ושוב תודה

GALI02

New member
סיפור חיי

הלואי והייתה לי עיצה חד משמעית לתת לך- כי אז הייתי משתמשת בה בעצמי והחיים שלי היו נראים הרבה יותר טוב. אבל אני יכולה לנסות
אני מתמודדת בדיוק עם אותה בעייה שתיארת- כלפי חוץ הכל היה אמור להיות מושלם(ובאמת הכל כמעט מושלם חוץ ממה שבאמת חשוב). החלטתי פשוט להכריח את עצמי לשנות גישה לחיים(וזה הדבר הכי קשה שיש) אז לא תמיד הולך לי אבל תמיד יש יום חדש ועוד אפשרות לנסות שוב. להתחיל בדברים הקטנים- להתחיל לשתף אנשים במה שעובר עליי- מה שלא עשיתי עד היום כמעט בכלל. בקיצור הכל תלוי בך. ברגע שתחליטי שדי- מספיק- הגיע הזמן להתחיל לחיות כמו שאני באמת הייתי רוצה שהחיים שלי ייראו- באותו הרגע תרגישי הרבה יותר טוב
גילי

למעלה