כל הזמן פיפי

רוני322

New member
כל הזמן פיפי

עשתי הזרעה לפני שבוע ומאז אני כל הזמן עם לחץ בשלפוחית כאילו פיפי בפתח כל רגע? מישהי מכירה תופעה ??אולי לא קשור בכלל להריון או לא הריון..זה לא מרגיש לי כמו דלקת בדרכי השתן בכלל. ואני שותה המון.

רוני322

New member
זרע צמיגי../images/Emo31.gif

בעלי אובחן עם זרע צמיגי מה זה אומר והאם ניצטרך כל הזמן להיות בטיפולי הזרעות..

ססוני

New member
"זרע צמיגי" הנו זרע תקין לחלוטין,

הזרע פשוט "תקוע" בתוך נוזל צמיגי המקשה על תאי הזרע לנוע בחופשיות. אין מה להלחץ מזה בכלל, אין שום משמעות לאיכות הזרע, מדובר פשוט בנטייה של נוזל הזרע. לפעמים מציעים לעשות לזרע "השבחה", פעולה מעבדתית מהירה שתפקידה להפריד את תאי הזרע מהנוזל סביבם. בהנחה שהכל חוץ מזה בסדר, "טפולי ההזרעה" אליהם התייחסת משמעותם שהרופא יחדיר את הזרע ללא כל צורך בטפול הורמונלי. תתיחסי אל הפעולה בתור "קצור דרך"!

נועם@בת

New member
זרע צמיגי הוא זרע סמיך.

בזרע כזה מן הסתם תאי הזרע מתקשים להתקדם מהר באופן עצמאי. אם אתם מתקשים להרות, כרנאה שהסיבה לכך היא הזרע הצמיגי. הזרעה תבטל את הצמיגות ותאפשר לזרע לטפס לחצוצרות בלי בעיה. סתם ככה לסקרנות שלי- האם בעלך סובל גם מהשמנה/ הצטננויות/ נזלת כרונית? נועם

ססוני

New member
הי נועם! האם יש קשר בין זרע צמיגי

ובין התופעת שציינת? עכשיו בעלי מסוקרן!

נועם@בת

New member
לפי הרופאה הסינית שלי- כן

התופעות האלו משוייכות למצב שבסינית נקרא ליחה. ליחה זה כל מצב של הצטברות נוזלים בצורה מוגזמת: בצקות, השמנה, דלקות, נזלת, סינוסטית ועוד. לטענתה גם תנועה איטת של זרע או צמיגות במקרה קיצוני הם חלק מאותה תופעה. מה שנחמד זה שבסינית אפשר לפתור את זה- טיפול בדיקור או תזונה או צמחי מרפא משחרר את הליחה ויכול לשפר את מצב הזרע (אמרה נועם שהבעל שלה טוען שהרופאה הסינית שלה שרלטנית
). נועם

נועם@בת

New member
אז כנראה יש קשר

ראי את התשובה שכתבתי מעליך לססוני. נועם ~שהסינוסים של הבעל שלה גדושים כמעט תמיד~

נרי כ

New member
נדמה לי שזה קורה בגלל שההתעסקות

באיזור הזה עלולה לפעמים לגרות את הרפלקס. אני כמעט משוכנעת שגם לי זה קרה אחרי הזרעות (אבל האמת שכבר איבדתי מעקב - איזה טיפול עושה לי איזו תופעה). אם זה לא כואב, נדמה לי שאין סיבה לדאגה.

רוני322

New member
אופ

מעניין..חוץ מזריקת הזרע אף אחד לא התעסק לי באיזור הזה..(חוץ מבעלול). גם ציצי מתנפח..יכול להיות שסממני מחזור בדרך כבר ???

hyb

New member
גם אצלי היה אותו דבר

אחרי ההזרעות רצית כל הזמן לשרותים והחזה שלי די התנפח אבל לצערי זו היתה המכשפה אבל אצל חברה שלי אלו היו סימני ההריון. בקיצור הכל יכול להיות!

תמרלה

New member
השפעה של הזריקות אולי?

השבוע כשב"טעות" בעלי הזריק לי כמות כפולה של כוריגון כתמיכה אחרי הזרעה המליצו לי פה (נדמה לי שזאת היתה נועם..) לשתות הרבה! ואז הבנתי פעם ראשונה שלא סתם אני כל הזמן צמאה ובלילה אני שותה מלא ואז כמובן גם רצה לשרותים הרבה, וכל זה כנראה כהשפעת של הזריקות... לגבי ההריון..זה נכון שבהריון כל הזמן צריך פיפי אבל כמה שזכור לי ( הייתי פעם במשך 14 שבועות בהריון...) זה לא בשלב הזה שצריך פיפי, אבל מי יודע ובכלל כל ההורמונים משפעים לי על הזכרון ( או שזה הגיל? ) אז יתכן ואני טועה.. בכל מקרה אם אין לך כאבים וזה לא שורף ואת בטוחה שזה לא דלקת או אולי פיטריה אז סתם אולי כי קר בחוץ?
מקוה שאלו יהיו הסימנים להריון בסופו של דבר.... שיהייה בהצלחה

שיתנן

אני שותה תמיד הרבה.ומשתינה רגיל :) ועכשיו הרצון לשתן הוא מין עיקצוץ מציק ותכוף..אבל תודה על שלל התשובות..

במידה וקיבלת כוריגון לפני ההזרעה

אז יש הסבר פשוט לתופעה שאת מתארת - מתן תקוף של שתן , תופעה המוכרת לנשים בתחילת ההריון. הסיבה לצורך התקוף במתן שתן הוא עליה בהורמון ההריון ה- HCG (בטא)המופרש ע"י שילית העובר ומשמש גם כבסיס לכל בדיקות ההריון, גם בדיקות שתן ביתיות וגם בדיקות דם במעבדה. בסופו של דבר ההרומון מופרש בשתן. ומהו בעצם הכוריגון (הקרוי גם הוא hCG)? הכוריגון הוא בעצם הורמון דמוי LH המופק משתן של נשים בהריון. זו הסיבה שתמיד אומרים לנו שאי אפשר לעשות בדיקת הריון לפני שחלפו לפחות 14 יום ממתן הכוריגון כיון שהוא ימדד בבדיקה ויתן תוצאה שגויה של הריון. מחזיקה לך אצבעות לתוצאות חיוביות ולעליה משמעותי בעוד שבוע של ההורמון הנ"ל.

למעלה