כל הזמן אני שומעת אנשים שמדברים

more

New member
עכשיו, אפשר להזדהות אתך

עכשיו, קל לי לומר שזו גם דעתי. כי אינך מוקצן, אלא אמיתי ואינפורמטיבי. ועכשיו אולי גם עוד אחת תוכל להבין את כוונתך. תמשיך ככה!!!!!!!!!!

דז

New member
לא אני דווקא אוהבת חתולים

למרות שלוצפיר הוא דמות מענינת לקרוא . והרע נעלה על הטוב . כי הטוב מתחסד . כול גוף יחשוב על עצמו ראשון , כי כדי לחיות צרייך חומר גלם מהסביבה וזה אומר להרוס קצת , אז הרע עושה מה שהוא צרייך ואומר לעצמוו תאמת. והטוב עושה מה שהוא צרייך ומחפש פינות ללקק.
נויה יחפה עם נעלים תודה על כת השטן צחקתי מאד

eliii

New member
נויה מצחיקה גם הרע מתחסד כי

הלא כדי להרגיש טעם בחיים יש לחוש מעט אמפתיה לסביבה..שזה אומר רחמים התחשבות וחום אנושי ברמה זו או אחרת(קראתי באחד הפורומים{אולי כאן} שהיטלר מיודענו היה צמחוני מטעמי אידיאולוגיה..)אז הטוב אמנם נאלץ לנצל את סביבתו כדי להתקיים אבל הוא שואף לטוב כלומר למצב בו הוא יוכל להתקיים ולהרוס פחות או בכלל לא ואין הוא הורס לשם תאוות ההרס או לשם השנאה הטהורה ואילו הרע עושה לו את הניצול לחגיגה שאין לה סוף.....אז אני דווקא רואה את הטוב כנעלה שביניהם....כלומר "אין טוב בלי רע...אין רע ללא טוב...מה שמשנה זה כמה ..מה..ולמה)

דז

New member
אתה חושב שאתה טוב ?

הטעם בחיים שלי זה אני . אתה חושב שאתה טוב ?

eliii

New member
כי אני מאמין שלהיות טוב יגרום לי

להרגיש יותר טוב...כי אני מאמין שזה הדבר הנכון לי לעשות מבחינה מוסרית.....ואגב אני לא מאמין בלהיות חלש וטוב אני מאמין בלהיות חזק וטוב

דז

New member
שיו גם אתה קראת מדריך האור ?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

eliii

New member
דז יקרה מי זה המדריך הזה? ו...

איפה יש לו אורות.....אולי הוא ראה בעיני רוחו מה שאכתוב והעתיק המ****

דז

New member
הסיבה שאני חייה היא אני

ואני מתה על חתולים , אבל הם לא הסיבה שלי . נויה

eliii

New member
מה שהתכוונתי לומר הוא ש....

כדילהרגיש טעם בחיים יש להיות במצב נפשי שיאפשר זאת, קרי מצב של אמפתיה והתחשבות בסביבה כחלק מהיותנו חלק ממרקם רחב הרבה יותר מכל פרט לכשעצמו.אינני שולל מצב של בדידות זוהרת על אי בודד.אך מצב נפשי של אדם (ה"רע"שאת הזכרת) שבפוטנציה לא יתחשב כלל בשום ברייה(וזה לא משנה אם במציאות הוא יהיה על אי בודד,או בקרבת אחרים.) אחרת, יהיה מצב של בידוד. כלומר מן מצב נפשי שלא יניח לו "לתקשר" עם שום ברייה גם אם כבר יפגוש אחת כזו,אשר על כן הוא לא יוכל לתקשר אפילו עם הטבע לאהוב את יפי הנוף .הוא יוכל רק להתקיים ותו לא (כי הרי כל סוג של יחסים בין 2 יצורים דורש התחשבות מסוימת,שם המשחק הוא פעילות גומלין תן וקח) כלומר : קשר =התחשבות מסוימת.....שם המשחק הדרך כלל הוא:"איך לקחת יותר ולתת פחות" אך אף אחד לא חושב שיש כזה דבר רק לקחת. כלומר "אין רע בלי טוב" . ואם מעצם העובדה שהטוב יש בו גם רע הוא נחשב "לקקן" ו"צבוע"...הרי באותה מידה של חוסר הגיון נוכל לטעון שה"רע" גם הוא "צבוע"..כי הרי גם הרע נאלץ "להתחשב" באחרים..... אני מסכים איתך שה"טוב" הוא טוב בשביל הנאת עצמו....אבל זה באמת עניין לשיחה אחרת אני משוכנע שכתבתי באופן לא ברור מספיק מחמת עייפותי אחרי לילה ללא שינה מקווה שלמרות הסגנון המעורפל תביני את כוונת דברי

עוד אחת

New member
זו עובדה שרוב המכשירים הטכנולוגיים

נועדו במקור לכלי-עזר במלחמה. אז אם לא היו מלחמות לא היתה לנו סיבה לפתח מכשירים טכנולוגיים, להקים אימפריות וארמונות ולחקור איך העולם מסביבנו פועל.

למעלה