כל הזית להיות יונה

אורז

New member
כל הזית להיות יונה

אז מה אתם אומרים על הסנסציה החדשה של זרמון, הלא הוא הסרט של הזיתים? לי אין דעה חד משמעית. מצד אחד קריאיטיב בולט, מיוחד ונחמד. מסקרן, מעורר מחשבה ודיבור וכך גם יוצר מודעות למותג (לא שאני זוכר איך קוראים לזיתים האלה). הרעיון מצד אחד פשוט. פרסומת לזיתים, מה מתחבר לזית, יונה עם עלה של. נכון? אז בואו נראה מישהו לוקח ליונה את הזית וכך נעביר את המסר של זיתים מיוחדים. הבעיה היא שהזית של היונה הוא לא זית מובחר במיוחד או טעים במיוחד, זה לא מסתמך על תובנה אמיתית ולכן גם לא משכנע. בעיה תסריטית נוספת היא הדרך שבה כאילו הרגו את היונה ולקחו לה רק את הזית. הפתרון הקיים אפעס קצת משונה, לא? ולבסוף, מביחנה שיווקית, אני לא כל כך ראה מי קהל היעד של הפרסומת הזו. זה לא סרט לכל המשפחה כמו שבית השיטה עשו. שורה תחתונה. שאפו על האומץ והקריאיטיב, אבל לו אני הלקוח, הייתי שולח אתכם לסיבוב נוסף.

מייקי69

New member
טרנד הישראלי

אני כותבת בזהירות, כיוון שראיתי את התשדיר בחטף. ראיתי יונה, והדבר הבא שראיתי היו זיתים. חשבתי לעצמי שזה התחיל כפרסומת של איזה אייקון לאומי (משהו כמו תשדיר בחירות בהצצה ראשונה), והגיע למטע הזיתים, לאדמה. קצת היה לי מוזר. קצת שיעשע - רעיונית. ואף על פי כן - למה לא? היום יש חזרה למקורות? תחושה כזאת באויר. HOT הולך על ישראליות. ועכשיו הזיתים הולכים אחריו. אתה מעלה זיתים על השולחן - אתה מעלה את הישראליות בהתגלמותה. משהו קטן כזית, מקבל משמעות לאומית, כמעט עממית. לא הייתי פוסלת מיידית. בכלל, מרענן לראות פרסומת תדמיתית, ולא שוב לשמוע: זיתים - 4.90 לשבוע בלבד! לא איכפת לי שבעידן שבו הכל מיובא מ-סין, יביאו לי את הישראליות תוצרת כחול-לבן בתוך קונסרבים של זיתים. ועדיפה לי היונה, מאשר עוד מישהי שמנפנפת בשיערה הנוצץ ימינה ושמאלה כדי לפרסם בקבוק שמפו באריזה זולה. מה רע?

חן טי

New member
לא קל להיות קריאטיבי ומבודל עם זית

הפרסומת של בית השיטה הייתה בעלת זכירות כשל מודעות לפתיחת פק"מ- אפרופו פרסומות לכל המשפחה: לא כל אחד יודע לייצר פרסומות כשל אלו של תנובה, ולא כל לקוח רוצה לשייך לעצמו את הערך המשפחתי למותג שיותר מדי הלאימו אותו בשנה האחרונה (עלית- קפה, תנובה- קוטג',קוקה קולה עם כפר הנופש). הפרסומת של זרמון יוצרת סקרנות, זכירות, חיוך קל, עלות זולה (הרבה קריאייטיב נופל על עלות), ובידול מסויים, שרוט משהו (זרמוני...), מבית השיטה, ויטה ושאר המשומרים. בתכלס אין שוני נתפס בין המוצרים, נשאר רק המיתוג כדי לגרום ללקוח לשנות את ההחלטה למשוך מהמדף מוצר מוכר. ובאמת! תחשוב שאתה צריך להיות קריאטיבי וזול עם קופסת שימורים...!!!

yos322

New member
יש משהו בדבריך

הפרסומת מאד בולטת ומאד זכירה, והשאלה היא באמת מה זוכרים??? את המותג? או את משרד הפרסום? במקרה הזה - נראה לי שאת משרד הפרסום יותר ... יחד עם זאת הפרסומת הצליחה לדעתי ליצור גם בולטות גבוהה למותג פרי ניר

חן טי

New member
זה כל מה שנתבקש

לזכור את פרי ניר כשחקן חדש ובועט בשוק. עמיתיי, זכרו שרק אנשי שיווק ופרסום באמת בודקים מיהו משרד הפרסום ומהו מנסה להוכיח, אך נסו להסתכל בעיניים צרכניות ותראו שלמרות המגבלות (עלות נמוכה, והחדרת מותג חדש לשוק משעמם ורדום) המטרה דיי הושגה.

AbraCadabrA

New member
אותי זה זרק

לכיוון המתנחלים שעוקרים את עצי הזית.{יונה מתה=שלום} דבר שני אל תשכחו שמדובר באוכל,וארי שראיתי יונה מרוטה ממש לא מתחשק לחטוף זית. אני הייתי עושה משהו עם האריזה שנראית לי מיוחדת

טוב, זה היה צפוי

מה יותר צפוי מהכותרת שהופיעה היום בעיתון, לפיה נציב קבילות הציבור ברשות השניה בודק תלונות של צופים כנגד הפרסומת הזו. הפעם לזכותם של זרמון יאמר שהם לא הלכו על הפרובוקציה המינית, אלא על פרובוקציה מסוג חדש ומפתיע ואני אומר, מה רק בפרובוקציות?

צימט

New member
עד מתי ?

יש לי הרגשה שזרמון עוסקים יותר ויותר בלפרסם את עצמם דרך בגצ"ים שמגישים על הפרסומות שהם יוצרים. הפעם גבול הטעם הטוב עלה עוד רבע מדרגה מה השלב הבא זרמון ? פיצוץ אוטובוס של אגד רק בשביל הפרסומת ? חבל ומאוד מאוד מיותר. והאמן לי ידיד "אורז" אפשר להיות קריאייטיבים גם שמפרסמים בקבוק סודה

moops101

New member
???

אפשר לדמות כל דבר לכל דבר, למה לא לתת להם את הקרדיט על פרסומת חביבה לזית. להגיד יונה מתה עוקרים מטעי זייתים , מתנחלים, אולי זה קצת בראש של חלק מאיתנו. בקיצור לדעתי פרסומת משעשעת עם קריאטיב מוצלח

בתור אחת ששונאת מלראות

פרסומות באמצע החיים... אני יכולה לומר שזו הפרסומת. הכי מענינית ומיוחדת שראיתי ונשארת בזיכרון שלי הנה ... "פרי ניר" רואים? שאני אזכור!?

למעלה