כל הזין, הודיעו לי

sm animal

New member
כל הזין, הודיעו לי

שלא אוכל לקחת חלק באליפות ישראל לאופנועי כביש שתערך ב 23 לאוקטובר ביוון. הסיבה לכך היא שאיגוד המירוצים היווני, שאחראי על המירוץ, לא מאשר השתתפות אופנוע ערום יחד עם אופנועי ספורט. לפני כשנה הם פתחו קטגוריה של אופנועים ערומים ורק בקטגוריה זו ניתן להשתתף. הם הציעו הצעה שמוציאה את העוקץ מהרעיון כולו, והיא שיגיעו 5 אופנועים ערומים ויתחרו בינהם. אני רוצה להודות לכל התורמים השונים, אם לא תהיה התנגדות מצד התורמים, חשבתי להעביר את כספי התרומות לקופה הקטנה של עמותת הסופרמוטו. במידה ולמישהו יש התנגדות ומבקש את כספו בחזרה אז נא לפנות אליי במסרים אישיים בלבד!!! אני לא מתכוון לפתוח דיון בנושא בפורום. שוב תודה לכולם, ובהצלחה למי שישתתף באליפות ישראל. דני אנגלברג.

111SM

New member
שוב שחיתות עד מתי סופרמוטו

סתם דני יופי יופי על הרעיון

Le Duke

New member
תנחומי

עד לכאן מריחים את הפחד שלהם מפני השפלה אפשרית. העיקר שיש את הצ'ק של הורדרד (;

sm animal

New member
רעיון מעולה

אצלי על הגג או אולי בשפיצרינג, בקרוב אודיע על יום ושעה.

45degrees

New member
דוקי: יש לנו עיניים בחזית כדי

להתמקד על הטרף... טרף = בשר טרף != ג'חנון.. מבין את זה יה תרנגולת? מה ג'חנון... איך ג'חנון יכול להחליף ספרריבס נוטף?

הרושמת

New member
יש כמה דברים שאפשר לומר

1. יש כיבת בשר ויש כיבה לכל השאר 2. לא טיפסתי כל כך גבוה בסולם האוכל כדי להיות צימחונית ו-3. אני לא אוכלת את האוכל של האוכל שלי. כן כן... meatatarians all the way

medwow

New member
ואם יש ג'חנון קפוא מוכן של אימא...

רק לחמם ולאכול, עדיין צריך לחכות עד לשבת בבוקר?
באסה. טוב, אני הלכתי לפרק ג'חנון. ביי.

Little Max

New member
הצ'ק אמנם עלשמך ולמוטב בלבד

עד כמה שהאנגלברג יכול להיות מוטב, אבל אם ממש תרצה אני יכול לרשום צ'ק חדש על אותו סכום (ותאריך)... Little Max, נדיב כתמיד

למעלה