אני בתור בלאט
New member
כל הזין בשלישות...../images/Emo5.gif
פרק שלישי בסדרה "כל הזין בצבא!" בגלל הפוסטמה בבקו"ם שלא יודעת להדפיס חוגר כמו שצריך , נסעתי היום, ביום חופש שנתנו לנו, כדי להחליף ת'חוגר המחורבן. אז במקום לישון כמו בן אדם נסעתי לי לשלישות בר"ג. בקיצור, עד שהגעתי לשלישות כמעט התפגרתי מהחום אבל, מה לא עושים בשביל צה"ל... רק אני מגיע לשלישות המחורבנת...בום!!! טראח!!! הפסקת חשמל
טווווב, אז התיישבתי על הרצפה כמו איזה הומלס כשמסביב יושבים עוד חיילים שכבר איבדו ת'רצון לחיות מרוב הזמן שהם מחכים שם. איך שאני כבר נרגע עם הדיסקמן שלי, פתאום בא אלי איזה חייל דרוזי משוגע ומתחיל לשאול אותי שאלות מוזרות. דרוזי משוגע: "איפה אתה משרת?" אריה: "אהה..נח"ל" דרוזי משוגע : "מה אתה שומע?" אריה : "סתם, מוזיקה" דרוזי משוגע: "מה זה?, חדשות?" אריה : "לא, זה מוזיקה (טמבל)
" אחרי שהתייבשתי שם יותר משעה פתאום הדרוזי המשוגע אומר :"חבר'ה, החשמל חזר!!!" כולם נעמדים בתור בשביל לקבל חוגר חדש ואז הדרוזי המשוגע כמובן שוב ניגש לאריה ושואל : "אני משרת בעזה, תיתן לי ת'תור שלך?" ואני כמו בתור בלאט טוב כמובן הסכמתי לתת לו ת'תור שלי... וזהו..אז חזרתי הביתה שמח וטוב לב עם חוגר חדש וכמובן משהו שוב היה צריך להשתבש ולא היה לי מפתח אז התייבשתי עוד 40 דקות ליד הדלת של הבית עד שאמא באה... זין או לא זין?!?!
פרק שלישי בסדרה "כל הזין בצבא!" בגלל הפוסטמה בבקו"ם שלא יודעת להדפיס חוגר כמו שצריך , נסעתי היום, ביום חופש שנתנו לנו, כדי להחליף ת'חוגר המחורבן. אז במקום לישון כמו בן אדם נסעתי לי לשלישות בר"ג. בקיצור, עד שהגעתי לשלישות כמעט התפגרתי מהחום אבל, מה לא עושים בשביל צה"ל... רק אני מגיע לשלישות המחורבנת...בום!!! טראח!!! הפסקת חשמל