כל הזוכים כבר פורסמו?

שיר יותר עלי מזה אין

וקשה לחשוב על שיר מכל השירים בעולם
היחיד שגם חשבתי עליו שהוא בעברית זה "תקופה של שינויים" והוא של קרן

בגלל המילים של הפזמון... כ"כ מתאים לי בזמן האחרון... (עם כל העניין של הלימודים שאין לי מושג מה אני רוצה ללמוד ואני סוג של לוקחת את הזמן למרות שאני לא יודעת כמה זה יעזור...)

גם אני

קשה לבחור שיר אחד.. כי יש הרבה שירים שאני מזדהה איתם.

אז אבחר לי שיר אחד והוא "חלומות של אחרים" של רייכל.

"עדיף לרוץ לאש, לדרוש לא לבקש,
ממה את מפחדת?
אין מה לחשוב כשהוא אומר, אין זמן יפה יותר,
הביאי את היום... "

"גם אני נסערת ונרגעת רק שהוא נותן לי בלילות

חיבוק ..."

המילים מתארות בדיוק את הרגשתי כלפי החצי השני שלי, זה שמשלים אותי כבר יותר מ5 שנים. יש ימים שאני עדיין לא מבינה איך הוא סובל אותי,איך הוא עדיין איתי,איך הוא עדיין לא ברח
כי אני לא מושלמת ואפילו רחוק מזה. אני כל כך אוהבת אותו כי ביחד הבאנו את האוצר המשותף שלנו.

"ואתה, אתה הרי יודע כבר את כל חסרונותיי
ואת הקסם המוזר שמתרקם בינינו
כמו שלג בשרב אתה נושר אל זרועותיי
והחיבוק הזה כל כך שומר עלינו"

777הילה

New member
גם אני

כתבת שכדאי לא שיר של קרן, באמת שניסיתי לחשוב על שיר אחר. אבל בסוף חזרתי לאותו שיר.
מבול. המחשבה הראשונה שעולה בי כאומרים את המילה הזדהות, זה השיר הזה.
ברגעים שקצת קשה לי בהם, ברגעים שאני נמצאת בהם למטה, באופן אוטומטי אני שמה אוזניות ונשאבת אל תוך השיר הזה.
קשה לי לשים אצבע על נקודה מסוימת בשיר הזה שגורמת לי לתחושה הזו, אבל עצם הידיעה שיש עוד מישהי שהרגישה את אותן התחושות שאת מרגישה עכשיו, מישהי שכתבה את
כל מה שהיא מרגישה בצורה הכי כנה והכי אמיתית שאפשר, מישהי שבאה לתת נחמה בשיתוף, ועושה את זה כל פעם מחדש. הכנות הזו והיכולת להעביר את הרגשות שלה בצורה הכי חזקה שיש, כמו שהיא עושה בכל שיר מחדש, אני חושבת שזה מה שגורם לי לשמוע את השיר הזה, ופשוט לחייך. אז מבול. ללא ספק.

http://www.youtube.com/watch?v=fXeGiSHfuI0

גם אני בוחר :)

http://www.youtube.com/watch?v=9u4AiymKKrM
(שני הביצועים גם של אליהו וגם של מירי)
"בתוך כל השקרים אני לא שם" , "מאמינה בטוב" - מסביבי הרבה אנשים משקרים לעצמם ולאנשים שהכי קרובים אליהם, ובעוד שאני רוצה להיות במקום אחר,, המקום שיתאים בדיוק בשבילי.

למעלה