שעזר=שיעזור
I Im The Sun New member 5/6/04 #63 אהההה../images/Emo32.gif../images/Emo42.gif אנשים אני רוצה שתראו ותגיבו אררר איזה כיף לי, תראו כמה אנשים תוך פחות מ-3 ימים!! אני בגיר (תהפכו לאנגלית!!)
אהההה../images/Emo32.gif../images/Emo42.gif אנשים אני רוצה שתראו ותגיבו אררר איזה כיף לי, תראו כמה אנשים תוך פחות מ-3 ימים!! אני בגיר (תהפכו לאנגלית!!)
M Ma E New member 6/6/04 #64 אברין גוברת על מדונה? לאן הגענו../images/Emo35.gif וסליחהההההההההה אבל איפה פייייייננננננננננקקקקקקקקקקקקק
אברין גוברת על מדונה? לאן הגענו../images/Emo35.gif וסליחהההההההההה אבל איפה פייייייננננננננננקקקקקקקקקקקקק
I Im The Sun New member 6/6/04 #65 פינק תהיה בסקרים הבאים../images/Emo42.gif ארררר כתבתי הודעה לכאן אתמול וזה פשוט נחמק!! תועבה! תפוזטיפש!
פינק תהיה בסקרים הבאים../images/Emo42.gif ארררר כתבתי הודעה לכאן אתמול וזה פשוט נחמק!! תועבה! תפוזטיפש!
M Ma E New member 6/6/04 #66 אחלה../images/Emo13.gif אני יבוא להצביע../images/Emo8.gif../images/Emo99.gif
I Im The Sun New member 7/6/04 #69 זה מהקומונה שלי ../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif שדרך אגב כבר מעל 150 איש הצביעו שם לסקר אבריל מובילה מאוד יפה ואחריה מדונה.
זה מהקומונה שלי ../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif שדרך אגב כבר מעל 150 איש הצביעו שם לסקר אבריל מובילה מאוד יפה ואחריה מדונה.