כל ההתחלות קשות...

הפלא ה8

New member
כל ההתחלות קשות...

היא והוא נפגשים. הכל טוב ויפה ואפילו נחמד. עם הזמן נחשפים עוד ועוד דברים עליו... מעל 40, עבר לדרום הארץ כי משפחתו שם (היא מהמרכז) אין לו רכב (כי לא צריך בישוב הקטן בו הוא גר...(הכל נגיש) הוא גר עם אמא (בקומות נפרדות) כשהוא מגיע למרכז - היא אוספת אותו מהרכבת... לה יורד ממנו בבת אחת! זה מעייף אותה. קצת יותר מדי בשבילה. ולכם?

MaYcHuK

New member
על הרכב הייתי מבליגה

על הגיל - הכול תלוי בך על המגורים.... קצת תמוה. גם אם הוא רוצה לחסוך, גם אם יש קומה שלמה עבורו , עדיין בן 40 הבחור - צריך עצמאות, פינה קטנה לעצמו ורק לעצמו וכו' כמכלול די מעייף די תלוי בך. האם היתרונות עולות על החסרונות? או האם נגלים עוד ועוד חסרונות שלא מניחים לך להתבונן לעבר היתרונות?

הפלא ה8

New member
דווקא הרכב די מעצבן

הגיל - אין בעיה עם זה. נראה טוב, גם אני לא ילדה. אוהבת בוגרים וכשזה מתבטא גם בגיל (מסוכרן טוב) זה בכלל טוב. העדר הרכב "מפיל" את כל עניין ההסעות עלי. לא רוצה. אין לך רכב - תיקח מוניות. אל תצפה לשרות הזה ממני. וכמו שנטע כתבה - הוא דורש טיפול הבחור...מספיק טיפלתי בקרובים לי. אני בהחלט מחפשת מישהו ש(גם) יטפל בי ! אבל הוא בחור מעניין.

הפלא ה8

New member
והעניין של לגור עם אמא

בגילו ? מצוקה כלכלית או קמצנות? לא רוצה לדעת בכלל...

MaYcHuK

New member
נכון לא מחייב שאם אין לו רכב את

צריכה לקחת אותו ולהחזיר אותו יש מוניות יש אוטובוסים אבל זה לא אומר שאם אין לו רכב אז הוא נשלל - הפיתרון פשוט כשהוא מגיע אליך תגידי לו אני לא יכולה לבוא לקחת אותך תבררי מראש איזה קו אוטובוס או מונית מגיעה עד אליך ומה השעות תמסרי לו את האינפורמציה ואחרי הפעם הראשונה הזו תאמיני לי הוא יתרגל לבוא אליך עצמאית . וכן את צריכה מישהו שיטפל בך לכן שאלתי האם החסרונות מתגברים על היתרונות או אולי להיפך. האם הוא רק מעניין אבל לא משקיע , עצלן, תלוי באחרים, לא עצמאי כמובן , מפונק, בקיצור רוצה את האוכל לעוס לו בפה או שיש בו מעבר ?

גם לנו ירד

עם כל הצער שבאמירה הזו, זה מוריד, מוריד, מוריד. אפשר לתרץ את זה במליון דרכים, אפשר לצבוע את האמת במליון צבעים, אבל העובדות הן העובדות. גבר שבגיל 40 גר עם אמו, לא משנה כמה מעליות יהיו בינהם, זה גבר שבגיל 40 גר עם אמו. אין זה אומר שהוא פחות בנאדם או יותר בנאדם, אין זה אומר שהוא כאדם פסול. זה רק אומר שהוא גר עם אמו, דבר שעליי לא מקובל לחלוטין בגילו (לא משנה מה הנסיבות, יש הרבה נסיבות מובנות. אין זה אומר שאני צריכה לקבל אותן. כבן זוג - לא, כחבר - כן אולי). פספוס? אולי, אבל אני אחיה איתו. (לא התייחסתי אפילו ליתר הנתונים, לדעתי זה הנתון המכריע).

הפלא ה8

New member
../images/Emo51.gif רק הבהרה קטנה

זה לא שהוא כל חייו עד עכשיו גר איתה, אבל בחצי שנה האחרונה הוא חזר לשם... לא שזה משנה הרבה בעצם. אני יודעת שאני אעשה הכל ולא אחזור לגור עם ההורים.

תראי, יש ויש

אבי נפטר לפני 10 חודשים. קיפלתי את עצמי וחזרתי לגור עם אמא. אחרי כמה זמן החלטנו לקנות דירה, השהייה התארכה בגלל החיפוש. קניתי דירה ויצאתי חזרה החוצה. זה היה לתקופה ואיש לא היה לגרום לי לשנות את דעתי או בחירתי, לא משנה מה המחיר החברתי שנדרשתי לשלם. השאלה הנשאלת היא למה הוא חזר ומה התכנון שלו לעתיד. חזר בשביל לקנות בית? חזר בשביל לחפש דירה? אם חזר, וזהו - בעיניי זה
צריכה להיות מטרה לעתיד, ללא מטרה לעתיד, אין מצב להווה (ביננו). מוכנה לקבל ירידה לצורך עליה, אבל לא מעבר.

MaYcHuK

New member
מירבי יש כאלה שנתקעים בירידה

ולא עולים השאלה אם זה הסיפור שלו

גיל כנראה שזה לא רק מספר

מה שנסבל/מקובל/הגיוני בגיל 20 + לא עובד באותה צורה בגיל 40+ מציאות חיינו אכן מולידה הרבה אנשים שנתקעים בירידה, זה עצוב וכואב. יחד עם זאת, ומבלי לפגוע באיש, לצורך בניית זוגיות, שתספק ותענה על צרכיי, אדם שתקוע בירידה בגיל 40 +, לא מתאים. כל אחד והבחירות שלו, זו שלי/דעתי.

הפלא ה8

New member
ואני עם שתיכן ../images/Emo8.gif

התחלתי לרשום קודם משהו וברח לי..ועכשיו אני כבר לא זוכרת מה רציתי לומר.. שוב - המכלול של גר עם אמא, ללא רכב והמרחק עושה את שלו כנראה... חשבתי שמרחק לא יפריע לי כל כך אבל גם זו נקודה לא כל כך שולית מסתבר... כל פגישה צריכה להיות מתוכננת לפרטי פרטים שעות וימים וכו'...איפה הספונטניות? נעלמה עם הרומנטיקה ועם האבירים כנראה...(טוב נו - קצת הגזמתי כנראה) בכל אופן - לא נראה לי שהוא גר זמנית עם אמא שלו, אבל אני אברר איתו את הסוגיות האלו בהזדמנות...

magenta73

New member
אני רק אכתוב את המשפט האהוב עלי...

לך תסביר הגיון לאל האהבה...

למעלה