כל ההתחלות קשות...

make u smile

New member
....

כשאני מתחיל שיחה עם בת שאני לא מכיר אז זה רק כשאני מצב רוח טוב אבל טוב ואז כשיש לי מצב רוח השיחה מתפתחת גם מבלי שהיא תשתף כל כך פעולה, אני יותר מצחיק יותר פתוח יותר הכל. תנסו לבוא עם מצב רוח טוב זה תמיד עובד (לפחות אצלי)

Rנבוני

New member
יכול להיות שמין מוצא את מינו...

יכול להיות שישנן בחורות הנענות לקריאת החיזור "בת כמה" אחרת כנראה גם הדפוקים היו מבינים שלא ניתן להשיג כך בחורות

rasta69

New member
הבנות גם לא יודעות... חחחחחחח

עדיף להתחיל בהיי מאמי או היי מתוקה או סתם היי ילדה וא"כ הכרות כללית וגלובלית על מנת לפתח עוד 1000 נושאים לשיחה ואם הכול יזרום כמו שצריך אז תקבלו טלפון ואם תהיו פזיזים אז תזכו אולי בסייבר (במקום בדבר האמיתי) כי כשהחיים קלים מדיי עם הבחורות ברשת אז מגלים איזה שרוטות יש לנו במדינה וטיפ קטן לכל הבנים (תיזהרו מפגישות מיותרות עם בחורות מהאינטרנט!!!!) לא מעט זה יוצא בזבוז זמן וכסף ובעיקר אכזבה אז תמיד אבל תמיד שהבחורה תשלח תמונה כי הפתעות באהבה זה לא לעניין... ביי לכולם ובהצלחה (;

Rנבוני

New member
מה שמוכיח את טענתי בהודעה הקודמת

כל אחד מקבל את מה שמגיע לו....

cottoneyejoe

New member
טוב נו...למרות שזה לא לרמה שלי.

אומרים הלו דודה מה ניינים! סתם! לא באמת.....כשזה קורה אז זה קורה - זה הסוד האמיתי. בהצלחה :)

שפיוּת

New member
ככה כן מתחילים

לפני ה"ככה" חייבת לסייג ולומר שככה זה עובד אצלי מתארת לי שמה שעושה את "הקליק" משתנה בהתאם למי שיושבת מאחורי המסך. קודם כל ניק מעניין ותואם לצפיות שלך אם אתה כותב "חרמן 33" אל תצפה ממי שמעונינת בשיחה על הא ודא לענות לך....... כנ"ל לגבי "משכיל"- מן הסתם בנות בעלות ציפיה מסוימת לשיחה שכלתנית תענינה. בקיצור, שאלו את עצמכם מה בדיוק בא לכם בשיחה ולפי התשובה בחרו לכם ניק. שאלה בסגנון- במה אפשר לעניין אותך? כיצד אוכל לגרום לך לא לסגור את החלון ולפטפט איתי? מעונין בשיחה על......אפשר איתך? שאלות עניניות, לא מזג אויר, לא ד"ש עם שיר....... תמיד כדאי להצטייד בהומור, לזכור שגם היא מחפשת שם משהו. יגעת ומצאת? תאמין

Dark Muse

New member
לפי דעתי צריך להתחיל בסקרנות

להגיד משהו הזוי כמו למשל "למה את חושבת ככה? זה ממש לא יפה" ודברים מוזרים כאלו זה במידה ואתם רוצים תשובה אם היא סקרנית לדעת "מה?" אז היא תענה בחזרה וככה ניתן לפתח שיחה אפשר גם בהומור או בחידה בלי פיתרון הגיוני

חתולה16

New member
תגובה....

אז ככה כל בת זה משהו שונה אף פעם אי אפשר ממש לדעת, יש בנות שאוהבות שניגשים אליהן ישר ובגסות יש כאלה אוהבות את זה יותר ברמזים כאלה שאתה לא ממש מגיע למה שאתה רוצה להגיד אבל הן מבינות את הרמזים שלך. אתה צריך לקלוט מה הסגנון של כל אחת שאתה מנסה להתחיל איתה בזמן האחרון שמעתי בנות שאמרו שמשגע אותן שבן אומר להן נסיכה, אולי תנסה לא הרבה מתלהבות מכפרה ומאמי וכל החרטה הזאת יאללה בייי

נשיות של גבר מאיימת על גבר? בחלומך!

ומה עם גוני דפ,קיאנו ריבס וברד פיט , הם לא קצת נשיים ? בטח שכן , בגלל זה נשים ככ אוהבות אותם! ולשם דוגמא- רק היום אמרתי למישהו שהוא נראה קצת כמו ילדה וזה חמוד! אם הוא לא היה נשי לא הייתי פונה אליו בכלל ?! אז למי שכתב שגברים מפחדים מנשיות של עצמם- בולשיט , או שאתה אוראנג אוטאנג. בחור חכם אוהב להראות קצת נשי כי זה מה שיביא לו את הבחורה. בחורות בעידננו לא אוהבות מגעילים שעירים שמחטטים באף. ותחשבו על זה ...

צודקתתתתתת, תקראו כולם-פקודה!

בחור בעל מראה קצת נשי תמיד זוכה לתגובות חיוביות, זה יכול להתבטא גם בלבוש וגם במראה החיצוני עצמו... ולמה שגבר יפחד מהצד הנשי שלו ? יש משהו רע בצד הנשי ? או שמא יש משהו רע בנשים ? צריך לדעת לעשות את המיקס בין הצד הגברי לנשי, אויייייייי תאמינו לי שזה עובד על נשים... גברים, קצת רגישות תמיד מוסיפה :) ברגע שהצד הנשי שלכם יכנס לפעולה ו"תגעו לבחורות בלב" תאמינו לי שתזכו בהן מהר מאוד :) אמרת גם שבחורים ששותקים הם ביישנים ? אני ממש לא חושב, אני מדי פעם משתמש בשתיקה על מנת "לשחק" אותה קשה להשגה (זה נכון) ותאמין לי בחור שזה עובד, הבחורות באיזה שלב נשברות וניגשות בעצמן... ובכלל גברים/נשים אל תשכחו שהדרך הכי טובה להתחיל עם בן המין השני הוא פשוט להיות ישיר, להגיד את האמת, לא להיות יותר מדי וולגרי, תעשו את זה בעדינות :) ועכשיו לשאלה, איך להתחיל עם בחורה בצ'אט <?> שהבחורה תבוא להתחיל איתי (בצחוק- למרות שלא חסרים מקרים כאלה, וגם במציאות אני מעריך נשים שבאות ומתחילות זה מראה על בטחון עצמי גבוה). בכל אופן, תנסו למצוא משהו שקשור בכינוי שלה, או בפרטים שהיא כותבת על עצמה... תזרקו הערה שנונה... ואני בטוח שתזכו לתגובה :) נ.ב- אם אתם שואלים אותי, אל תתאמצו יותר מדי ב"להתחיל" עם בחורה בצ'אט... עדיף להתחיל איתן במציאות, כך עוד יצא לכם משהו ובטח שזה עדיף על פני להתחיל עם מישהי שבכלל לא ראיתם :) טוב, שיהיה לכולם יום טוב... בזבזתי זמן יקר כדי להגיב להודעה הזאת.. והמון בהצלחה :)

הפרדה ל - 3

זה שבנות אוהבות מעט "נשיות" זה דבר אחד. זה שגברים מפחדים מהנשיות של עצמם זה דבר אחר. והטעות שבלפחד מהנשיות זה דבר שלישי. בקיצור 3 דברים שונים לגמרי, והעובדה שאישה אוהבת אולי מעט נשיות לא גורמת לגבר לפחד ממנה פחות. זה כבר תלוי בגבר...

אז פשוט...

צריך להאיר את עיניי הגברים ולהסביר להם לאט לאט (כדי שיבינו מהר) שאין להם סיבה לפחד מהצד השני שלהם!
יום טוב

למעלה