צודקתתתתתת, תקראו כולם-פקודה!
בחור בעל מראה קצת נשי תמיד זוכה לתגובות חיוביות, זה יכול להתבטא גם בלבוש וגם במראה החיצוני עצמו... ולמה שגבר יפחד מהצד הנשי שלו ? יש משהו רע בצד הנשי ? או שמא יש משהו רע בנשים ? צריך לדעת לעשות את המיקס בין הצד הגברי לנשי, אויייייייי תאמינו לי שזה עובד על נשים... גברים, קצת רגישות תמיד מוסיפה

ברגע שהצד הנשי שלכם יכנס לפעולה ו"תגעו לבחורות בלב" תאמינו לי שתזכו בהן מהר מאוד

אמרת גם שבחורים ששותקים הם ביישנים ? אני ממש לא חושב, אני מדי פעם משתמש בשתיקה על מנת "לשחק" אותה קשה להשגה (זה נכון) ותאמין לי בחור שזה עובד, הבחורות באיזה שלב נשברות וניגשות בעצמן... ובכלל גברים/נשים אל תשכחו שהדרך הכי טובה להתחיל עם בן המין השני הוא פשוט להיות ישיר, להגיד את האמת, לא להיות יותר מדי וולגרי, תעשו את זה בעדינות

ועכשיו לשאלה, איך להתחיל עם בחורה בצ'אט <?> שהבחורה תבוא להתחיל איתי (בצחוק- למרות שלא חסרים מקרים כאלה, וגם במציאות אני מעריך נשים שבאות ומתחילות זה מראה על בטחון עצמי גבוה). בכל אופן, תנסו למצוא משהו שקשור בכינוי שלה, או בפרטים שהיא כותבת על עצמה... תזרקו הערה שנונה... ואני בטוח שתזכו לתגובה

נ.ב- אם אתם שואלים אותי, אל תתאמצו יותר מדי ב"להתחיל" עם בחורה בצ'אט... עדיף להתחיל איתן במציאות, כך עוד יצא לכם משהו ובטח שזה עדיף על פני להתחיל עם מישהי שבכלל לא ראיתם

טוב, שיהיה לכולם יום טוב... בזבזתי זמן יקר כדי להגיב להודעה הזאת.. והמון בהצלחה