כל הדרך חזרה...

כל הדרך חזרה...

מבית החולים לשמוע על הפיגוע המזעזע הזה שוב.. איזה יום עצוב... התגעגעתי אליכם מאוד, חלשה קצת אבל בבית סוף סוף.. תודה על הברכות שהקריאו לי בטלפון חברים תודה למי שכתב כאן ולכל מי שכתב במסרים, עדין שלמה אבל חלשה מאוד..

מיכל31

New member
שלום לך

שמחה שאת מרגישה טוב יותר

yafit75

New member
ברוך שובך דרדסית מקסימה!

כל כך התגעגעתי אליך,, ואני נורא שמחה שאת פה וחזרת,, והכל בסדר,,, תשמרי על עצמך,,, אם לא,, אני אבוא ואשמור עליך בעצמי!
שלך יפית!

קצת יותר בפרוט ..

מכיוון שאין לי כל כך כוח לענות הכל במסרים אז הנה כותבת פה לעיניי כולם, מעולם לא הסתרתי כלום וגם עכשיו לא אעשה זאת, קודם כל תודה רבה למברכות פה מעלה לשובי ונשיקה לכל אחת מכן
אז ככה העובר בריא ושלם ויש דופק והוא זז יופי ראינו אותו באולטרסאונד, הבעיה היא בי, סבלתי מכאבים עזים לאחרונה שביום שני פשוט חשתי כאילו אני הולכת למות בבית, מלבד זאת שאני חלשה מאוד לאחרונה ירדתי במשקל בצורה דרסטית מאוד, ואני נראית מאוד חיוורת, אבל הכאבים זה מה שהלחיץ פה אותי ואת האמא, לכן הטיסו אותי לבית חולים ואישפזו אותי ושם קבלתי אינפוזיה ומורפיום להרגעת הכאב..עד שהכאב אט אט פג לו.. ערכו הרבה בדיקות חלקן חזרו כתקינות וחלקן יקח זמן עד שנקבל תשובות עליהן, בינתים שיחררו אותי הביתה למנוחה מלאה ושמירת הריון עד כמה שאפשר הכאב לא חלף לו סופית אבל הוא חלש יותר..תשובות מלאות לא קיבלתי מהרופאים, וזה מאוד מדאיג אותי ואת בעלי וכמובן את האימא.. מקווה לטוב, ושוב תודה לכולם..חוזרת למיטה לנוח, אני עייפה כל הזמן..

נעמי 1

New member
תרגישי טוב.

ובעיקר תשמרי על עצמך. הבריאות שלך - לך ולבני משפחתך היא הכי חשובה.

סנדי32

New member
דרדסית המקסימה../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

שמחה שחזרת הביתה תרגישי טוב ותשמרי על עצמך תנוחי המון ותאכלי טוב (
לחיזוק הגוף והעובר לשתות כל בוקר מיץ גזר עם עליי סלרי) תרגישי טוב מואהההההההההההההההה

למעלה