יופי לכם באמת! זה מה שרציתם?
מה אתם רוצים תגידו היא רק בת 12 והיא מאוד מאוד טובה יחסית לגיל שלה, אה ותקשיבו אגב! יופי לכם זה מה שרציתם, לארוס לה הכול, רק שני אנשים הגיבו נורמלי, מה אתם זה מה שעשיתם, ארסתם לה את הכול אתם קולטים, היא לא רוצה כלום! לא רוצה מחשב לא רוצה אינטרנט, לא רוצה גרפיקה,אפילו לצייר שזה הדבר שהיא הכי אוהבת לעשות היא לא רוצה, היא אפילו לא רוצה לראות עיפרון!אתם קולטים בגלל מה עשיתם?! ואגב התוכנה הלא חוכית אני היתכנתי לה , היא לא ביקשה פשות היא שעלה אותי עם אני יודעת על איזה תוכנת גרפיקה טובה לפחות לשלושים יום, ואני אפילו לא אמרתי לה שזנ פרוצ...עכשיו היא יודעת ... יופי לי אולי גם תהרגו אותה וזהו? הרסתם לה הכל! היא לא רוצה כלום ,היא מסכימה לדבר רק איתי אפילו לא אם אמא, ולא אם אבא ברור לכם, וגם אגב לא קוראים חה ויקה קוראים לה מאי היא פשות אוהבת את השם ויקה...זהו היא לא נכנסת בחיים יותר לתפוז ברור?! אולי לתפוז אבל לא לפורום הזה, במלא אפאחד לא מאמין לה פה...רק מי שקיר אותה וזה גם למנהל...אתא קולת..היא למדה 2 וחצי שנים והיא למדה לבד, לא קמוני, הלכתי לחח7גים והכל..מגיל צעיר..אז...היא עוד יותר טובה ממני, היא יותר צעירה וגם יותר טובה והעיקר היא למדה לבד! ואתם שרק תדעו ארסתם הכל! רק שניים עודדו אותה קצת...לפחות שיכנעתי אותה לפתוח את הפוטושופ...היא לא רצתה לראות מחשב..ביא פשות הסתגרה בחדש...