כל הגרפיקאים

115d

New member
../images/Emo20.gifאיזה מתוקה..!!

גם אני התחלתי מוקדם עם הגראפיקה.. בכלל אפילו התחלתי עם תוכנת "צייר" מאז התקדמתי לפוטושופ.. (מזל שכך).. וגם אני לא ממש בוגרת אני רק בת- 16. שיהיה לך המון בהצלחה.. ואז מה אם את בת 12 אסור לזלזל בזה..מכישרון מתפתחים ומתפתחים ולא משנה מתי מתחילים..!

demontux

New member
כמה דברים...

W זה לא V V זה לא פעמיים V.. זה קורל דרו (ציור) לא דרייב היא חשבה שזה DRAVV :\ כסילות.. ומה את מדברת על תוכנה פרוצה ומתגאה בזה ? זה לא המקום בכלל.

demontux

New member
שהייתי בגיל 12 לא הייתי מדבר

על תוכנות לא חוקיות בפורום שמתכלית האתר ומהותו לא מעודד גניבה ותוכנות לא חוקיות.

danush16

New member
ויודעת אנגלית מצויין..

אני חברה טובה שלה ואני יודעת על כל הדברים שהיא עושה..והיא יודעת אנגלית מצויין, יותר טוב ממני, ואני בת 16...

littlemexican

New member
כל השרשור הזה שקר,יש כאן

מלא סתירות בין התנסחויות ו"טעויות" סתם משועמם אחד עובד פה על כולם. לדוגמא:וורסיה, למה שילדה בת 12 תשתמש במילה וורסיה? מתעסקת אם אש מגיל שש יוזר שמעלה תהיות לגבי האמינות וגם לא היה שום חחח אחד שזה מפתיע כשלעצמו. ויש פה עוד הרבה דברים קטנים שמפלילים.

ophler

New member
הילדים של היום

אלה לא הילדים של הלילה. יש כל מיני ילדים (חלקם מרובי ניקים). וגם בגיל 12 יש כאלה שיודעים להשתמש במילה וורסיה אבל לא יודעים את ההבדל בין אם לבין עם. יש ילדים שיודעים להפעיל פוטושופ אבל לא יודעים שאם הם ישתמשו בשם שהם אוהבים, בניסוח דומה וכו' וינסו להתכתב עם עצמם ועם שאר הפורום תחת ניקים שונים (וגילאים שונים) יעלו עליהם בקלות. ויש גם ילדים שלא משתמשים ב חחחחחחחחח או פפפפחחחחחחחחח. יכול להיות שיש כאן משועמם אחד (כנראה שיש יותר) שהחליט להיות טרול לסוף השבוע ולהחיות פורום כזה או אחר. (מה, נהיית גשש בלש? ועוד עם ילדות בנות 12? ארסתה הכול! חחחחחחחחחח) חג אורים שמח אופלר

ויקה היקרה,

אני מציע שהדיון יפסק כאן, לפני שהוא ידרדר למקומות מגוחכים. רוב חברי הפורום הם אנשים שגילם כפול מגילך ואפילו יותר, שעיצוב, גרפיקה ואיור בפרט הם מקצועם בחיים (לא רק הכנת חתימות בשעות הפנאי), חלקם למדו לכך לתואר ולחלקם יש נסיון מקצועי של שנים. כך שאין צורך ללמד אותם ולהתווכח על תוכנות כאלה ואחרות ,ובודאי שלא להתהדר ביכולות הפריצה והקשרים שיש לך להשיג דברים בניגוד לחוק. ממליץ לך ללמוד מהחברים כאן דבר או שניים על התחום ואם אפשר אז גם על ניהול שיחה. אין כוונה פה חלילה לזלזל בך או להתנשא. התעניינות וההתעסקות בתחום בגילך הוא מרשים. ברצוני רק להבהיר את המצב ונוהל פה בפורום. הרבה בהצלחה, ואת מוזמנת להמשיך לבקר (וגם בפורום גרפיקה ודפוס בתפוז), לירן.

danush16

New member
יופי לכם באמת! זה מה שרציתם?

מה אתם רוצים תגידו היא רק בת 12 והיא מאוד מאוד טובה יחסית לגיל שלה, אה ותקשיבו אגב! יופי לכם זה מה שרציתם, לארוס לה הכול, רק שני אנשים הגיבו נורמלי, מה אתם זה מה שעשיתם, ארסתם לה את הכול אתם קולטים, היא לא רוצה כלום! לא רוצה מחשב לא רוצה אינטרנט, לא רוצה גרפיקה,אפילו לצייר שזה הדבר שהיא הכי אוהבת לעשות היא לא רוצה, היא אפילו לא רוצה לראות עיפרון!אתם קולטים בגלל מה עשיתם?! ואגב התוכנה הלא חוכית אני היתכנתי לה , היא לא ביקשה פשות היא שעלה אותי עם אני יודעת על איזה תוכנת גרפיקה טובה לפחות לשלושים יום, ואני אפילו לא אמרתי לה שזנ פרוצ...עכשיו היא יודעת ... יופי לי אולי גם תהרגו אותה וזהו? הרסתם לה הכל! היא לא רוצה כלום ,היא מסכימה לדבר רק איתי אפילו לא אם אמא, ולא אם אבא ברור לכם, וגם אגב לא קוראים חה ויקה קוראים לה מאי היא פשות אוהבת את השם ויקה...זהו היא לא נכנסת בחיים יותר לתפוז ברור?! אולי לתפוז אבל לא לפורום הזה, במלא אפאחד לא מאמין לה פה...רק מי שקיר אותה וזה גם למנהל...אתא קולת..היא למדה 2 וחצי שנים והיא למדה לבד, לא קמוני, הלכתי לחח7גים והכל..מגיל צעיר..אז...היא עוד יותר טובה ממני, היא יותר צעירה וגם יותר טובה והעיקר היא למדה לבד! ואתם שרק תדעו ארסתם הכל! רק שניים עודדו אותה קצת...לפחות שיכנעתי אותה לפתוח את הפוטושופ...היא לא רצתה לראות מחשב..ביא פשות הסתגרה בחדש...

אם זו התגובה שלה

אז היא לא צריכה את הפורום הזה היא צריכה פסיכולוג... באמת מה שכתבו כאן לא כלכך רציני ולא כלכך נגדה. ואם זה מה שדחף אותה להפסיק לצייר אז מאד חבל, אבל כנראה שהיא לא באמת אהבה את זה.

עזוב...

היא הגזימה, לא אמרתי את זה, הזא רוצה לקלקל לי... כי.,יש לי סיבה אישית..וקוראים לה נסתיה...רבנו כי התחילה לעולל דברים, כמו שהיא עשתה בפורדם פה...היא כבר היתרגלה להיות עלי כזאת... היא זו שצריכה פסיכולוג... כאילה מה מביך כלכך בזה שאני לימדתי א2תה להישתמש בגרפיקה? ולא רק זה...יש עוד דברים רציניים ביותר, ללא קשר מחשב... והיא רוצה לרדת עלי עד הסוף... אגב לא באמת נעלבתי והכל. שכחנו...

danush16

New member
עדיף כבר

שהיו אומרים את זה יותר נחמד אוקיי? ואולי תיתנו למיסקנה איזה קישור לאיזה תוכנה מעניינת של גרפיקה, כבר נמעס לה מהתוכנות שלה ..ואני רוצה לעודד אותה קצת...שפשות תחזור לעבוד עם גרפיקה.. תגיבו פליזזז ו תנו בבקשה איזה לינק לתוכנת גרפיקה מעניינת...ביי..

בקישורי הפורום

יש מספר תוכנות חינמיות לחלוטין (ואחרות שהן גרסאות ניסיון ל-30 יום של התוכנות ה"כבדות"). חוץ מזה שיש שם לא מעט אתרים וראיונות עם יוצרים שונים שבהחלט יכולים לתת השראה להמשך. והכי חשוב- לא לקחת באופן אישי את הביקורות. אין מה להיעלב, רק להקשיב ולהמשיך הלאה.
בהצלחה!

demontux

New member
מה שהילדים של היום עושים.. :\

למה זה נראה כיאילו המשתמש DANUSH16 הגיע "בהזמנה" כדי להגיב פה ולהקפיץ את דיוניה של ילדה בת 12.. שאגב "דנוש" כותבת כמו ילדה בת 12..אבל לא משנה..לפי דעתי אותה ילדה מדבר "עם" עצמה מתוך שיעמום אני לא חושב שזה המקום גברת, יש לך למעלה צ'אט תעשי שמה את הדברים האלו. בכל מקרה, אני אולי לא מהמבוגרים פה (18) אבל אני חש כבוד לכל משתמשי הפורום שרובם הרבה יותר מנוסים ממני בכל דבר כמעט ולא רק בציור וגראפיקה, ומן הראוי אני חושב שגם אותה ילדה "בת 12" צריכה להראות כבוד ראוי ולהתיחס גם אפילו לתוכנות וליוצרים של התוכנות בכבוד ולא לדבר על תוכנות פרוצות, בזמן שרבים טובים אחרים שילמו ממיטב כספם על מנת להשתמש בתוכנה.. וסלחו לי, גיל זה לא פאקטור לנימוס - להגיד "היא רק בת 12" לא מצדיק שום התנהגות שלא נאותה.

למעלה