כל הגרפיקאים

romi1304

New member
יש דבר כזה בכלל?

ואשכרא קוראים לזה גרפיקאים ולא סתם ילדיםשיש להם מחשב?!

אגב רום מה נירא לך שאני לא יודעת

שקוראים לזה גראפיקאים ? מה נירא לך שרשום בבירור את המילה" גרפיקאים" בכותרת של ההודעד הראשית?

אגב רום מה נירא לך שאני לא יודעת

שקוראים לזה גראפיקאים ? מה נירא לך שרשום בבירור את המילה" גרפיקאים" בכותרת של ההודעד הראשית?

אסף 212

New member
יש לך תיק עבודות ? ../images/Emo13.gif

נורא מעניין אותי לראות את העבודות שלך. בין אם זה גרפיקה או איור.

אם זה בפוטו שופ..וקורל דרייב וכאלה

...יש לי במחשב, אבל יש לי מזה בלאגן... אני מוצאת רק את החתימות הראשונות שלי ... אני ינסה להעלות לפה...

אה ו...

יש לי פרוייקט אחד שאני עובדת עליו כבר כמעט חודש... זאת העבודה הראשונה שלי בקורל דרייב...אני יעלה את התוצאה כשאסיים את העבודה...

תקשיב...

קורל דרייב, הינו תוכנת גרפיקה מאוד מקצועית של חברת גרפיקה עולמית, הנקראת "corel DRAW". התוכנה התקדמה נהדר, ופותחה במהירות רבה מוורסיית "קורל דרייב 10" לוורסיית "קורל דרייב 12". תוכנה זו, מאוד יקרה, וכמעט בילתי פריצה. אני לא 8ניתי את הדיסצ השגתי מחבר של אבא שלי, וורסיה 10 פרוצה! וזה תוכנה מאוד מיקצועית וקשה לשימוש!

s a b i n a

New member
סתם הערה

קורל "דרייב" היא אחת התוכנות הווקטוריות הידידותיות יותר למשתמש... היא ממש בנויה לאוטו דידקט. אפשר ללמוד אותה לבד יחסית בקלות. פריהנד המהוללת למשל הרבה יותר אכזרית. וד"א - פריהנד יקרה בערך פי שתיים מקורל. אבל גם ככה כולם עוברים לאילוסטרייטור...

תקשיב...

קורל דרייב, הינו תוכנת גרפיקה מאוד מקצועית של חברת גרפיקה עולמית, הנקראת "corel DRAW". התוכנה התקדמה נהדר, ופותחה במהירות רבה מוורסיית "קורל דרייב 10" לוורסיית "קורל דרייב 12". תוכנה זו, מאוד יקרה, וכמעט בילתי פריצה. אני לא 8ניתי את הדיסצ השגתי מחבר של אבא שלי, וורסיה 10 פרוצה! וזה תוכנה מאוד מיקצועית וקשה לשימוש!

SCaToPHaG

New member
תחשבו על זה

כשהיא תשתחרר מהצבא ותחזור מהטיול - היא תחפש עבודה בתור גרפיקאית עם 12 שנות נסיון...

מיכאל ג

New member
היי, אני גרפיקאי מגיל 8

שזה הגיל בו, אם אני זוכר נכון, הבאו לי את תוכנת הציור הראשונה בה השתמשתי, על מחשב ה- Apple II שהיה לי בזמנו. ואם מחשיבים גם עבודות שנעשו ביד, הרי שאני מצייר מגיל חמש. זה נותן לי 25 שנות נסיון!

j i m m y

New member
בגיל 10 בערך עשיתי עיצובים מחדש

למותג של 'גזוז' שנחשב אז ללהיט... עוד שמרתי אותם

למעלה