כל הגברימ בוגדימ?

ליטל 061

New member
כל הגברימ בוגדימ?

רציתי לדעת אמ קיימ גבר שלא בוגד,גבר שמסוגל להסתכל רק על החברה שלו ולא על אחרות גמ כשהמ יוצאימ יחד? האמ יש גבר שנאמנ רק לאישתו גמ אחרי 20+ שנות נישואימ.

elena20

New member
כאלה שלא בוגדים ברור שיש, אבל אין

דבר כזה שלא מסתכלים, לא מאמינה בזה... זה נגד הטבע האנושי, ולי אין שום בעיה עם זה, אם יעבור לידי מישהו חתיך, כן אני אסתכל עליו ואגיד "וואוו" ( לא ליד חבר שלי כמובן). לא מפריע לי בכלל שחבר שלי יסתכל על מישהי אחרת ויחשוב שהיא יפה, לדעתי להסתכל זה לא מזיק בכלל, כל עוד זה נשאר בגדר של להסתכל, בלי פלירטוטים ונגיעות.

היה לי סלולרי בלי אותיות סופיות

זה היה לפני למעלה משנה ואני לא זוכר את הדגם המדוייק אבל אני זוכר בבירור שלא היו אותיות סופיות כמו ף ו-ם בטלפון.

abcd80

New member
מה רע בלהסתכל על אחרים?

זה לא נחשב בעיניי בגידה. אם החבר מסתכל על בחורה כי היא יפה ומושכת את העין, אז זה טבעי. מה הבעיה עם זה? אותו דבר גם בחורה יכולה להסתכל על גברים אחרים שנראים לה מושכים גם כשיש לה חבר. אם עושים משהו עם זה אז זה כבר יכול לגלוש לבגידה.

נ ט ע 9 1

New member
תלוי מה את מגדירה בגידה..

אם זה לחשוב על מישהי אחרת אז כולם בוגדים, כי אנחנו יצוריים אנושיים ולא רובוטים, אבל השאלה היא מה הכוונה בלחשוב, אם סתם לפנטז סבבה(ו:שיקום הגבר שיגיד שהוא מפנטז רק על החברה שלו, בולשיט) אבל מעבר לזה זה בגידה בעניי.. הרבה בוגדים אבל לדעתי -לא הרוב...- (יווו איזה דה ז'ה וו מטורף.. היה כבר שירשור על זה לא מזמן, לא?..) כאילו,זה לא נובע מתמימות.. גם איתי התחילו נשואים, אבל זה לא גרם לי לאבד את האמון בכלל האנשים, ולדעתי יש כאלה שלא בוגדים

למעלה