כל הבוקר טוב ביחד

../images/Emo23.gifבוקר טוב קבוצה קטנה ומקסימה../images/Emo23.gif

מה אני יגיד לכם כל כך הופתעתי אתמול שהופעת ככה באמצע ההופעה שלי בלי התראה מוקדמת סתם פתאום נכנסתם לאולם אז עכשיו גם שמעתם אותי שרה אני רוצה להגיד שיהודה ושירן ששרתם יחד איתנו בסוף המנצח שלי אמר היו איזה שניים ששרו בקהל נפלאים אולי מישהו מכיר אותם ויכול לצרף אותם אלינו ניקולי ויהודה אני מזה מודה לכם על ארגון ההפתעה איך שיצרתם קשר והבאת את כמעט כולם אלי להופעה אז אני יודע לכל אחד באופן אישי למיקי היקר שהביא איתו גם לשם יין ובהפסקה נתן לי לגימה כדי שאני לא יתמוטט כשראיתי אותכם למאו שהגיע עם החבר החתיך שלה שאיזה מזל שלא מחכים שהיא תאסוף עוד אנשים כי אז לא הייתם מגיעים למרין ואריאל שלמרות שהם לא כל כך אהבו את השירה היו שם איתנו והיו אחלה לקוויני שמזה התרגשתי לראות אותך כל כך הרבה זמן מתכתבים וסוף סוף מתראים לסידי היקר מכל שאני מתה עליך ובחור חכם שלי איך הייתי מתה לדעת מה הגלגלים שם בראש חשבו (כלומר מה חשבת בתוך תוכך כי ראיתי איך הגלגלים עובדים) ושירני היקרה אני יודעת מה שהמנצח שלי לא יודע שזו את ויהודה ששרתם כל כך נפלא שם בקהל הכי חבל לי שלא הגיעו גם ריקי וג´ס ניר ומיקוש ובת הים. אבל אני יודעת שבהתראה כל כך קצרה שבה הודיעו לכם לא יכולתם להגיע חסרתם לי מאוד. לא נורא בפעם הבאה. דרך אגב בעלי אמר שאתם נפלאים פשוט קבוצה נהדרת והוא מאוד שמח לפגוש אותכם ולראות סוף סוף על מי ועם מי אני מדברת שיהיה לכולנו אחלה שבוע עם הפתעות נעימות אוהבת אתכם טוב אתם כבר ראיתם שאני דברנית גדולה וגם תאמינו לי גם מעשים אז הנה
קפה חם בדרך אליכם

angel151

New member
|ק../images/Emo24.gifבוקר טוף לכל מי שעוד לא קם

מקווה שיהיה יום ללא הפתעות שיהפכו לנו את הבוקר שגם ככה קשה לקום נו אתם יודעים אחרי שבת...ובכלל גם מוצאי שבת זה יום עבודה עבורי אין מה לעשות מישהוא כאן בבית צריך לפרנס.. בוקר נהדר כבר שתיתם
?

GALI02

New member
בוקר טוב ושבוע מצויין לככככולם!../images/Emo140.gif

גילי

black ross

New member
בוקר טוב אישה מדהימה שלי ../images/Emo24.gif

כן הנה אני כבר בעבודה
מקסימה שלי ההופעה שלך הייתה פיגוזית
.... חייבת לעוף לשתות קפה ...... אוהבת אותך מקסימה שלי ...... יום טוב

angel151

New member
כתבתי לך מסר אישי קבלת?

היו בעיות היום בספק האינטרנט והשקעתי איזה שעה על מכתב יפה בשבילך במיוחד ורק בשבילך אז?

black ross

New member
לא נורא מתוקה

גם העבודה נגמרת בסופו של דבר ..... קחי את הכל בסבבה

sidi

New member
בוקר טוב

חשבתי וחשבתי ואין לי מה לומר חוץ משיהיה לכולם אחלה יום

סידי לפחות הצלחתי להוציא ממך

עוד שורה מעבר לכל יום נו טוב גם זה משהוווווווווווו טוב אבל אחרי ההסבר שדבר ראשון בבוקר אתה מדליק את המחשב ורושם לנו שיהיה לנו יום נפלא ועוד עם קריצה אז מה יש להגיד ועוד אמרת את זה בטון שללללללללללל מה אתם רוצים תגידו תודה שאת זה אני מספיק אזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז אנחנו אומרים תודה

רגע שאני יבין את מצפה שסידי

יכנס לרשום עוד שורההההההההההההה הגזמת לגמרי עכשיו באמת

black ross

New member
כן אה .....

נסחפתי קצת
נו ניסיתי ..... חשבתי שהוא לפחות ירשום טוב או משהו כזה

@@

New member
סידוששש ../images/Emo24.gif

התגעגעתי
ת´אמת, לא ידעתי שהלכת להופעה של נופר, יכולת לרמוז

angel151

New member
../images/Emo118.gif סידי אצלי הציפורים כבר השמיע

קול.. אז.. מה איתך..?? גם לך שיהיה יום נחמד ונעים ממני אישית.

למעלה