כל האמת

צודק, ובכל זאת

הבהרה- לא אמרתי שכאן פח זבל, אמרתי ששיעמם לי, ושגם מפח זבל אפשר ללמוד. אני אכן הזויה. תמיד הייתי.וגם מאוד חושפנית. ואני רגילה שאנשים מובכים ממני.יכולתם גם להרים את הכפפה ולחקור, או לא. אני בודקת על עצמי מכל סיטואציה, וכאן יש הרבה קרקע בשבילי, לא היחסים אתכם בפועל הם הנקודה, אלא מה שאני עוברת עם עצמי כאן.

Martin Rawls

New member
אני דוקא מאוד אוהב אנשים הזויים

רק יש משהו שאני לא מבין : איך אפשר להיחשף ככה ? אני רק רואה את הדברים שאת כותבת על עצמך, נהיה לי לא נעים בשבילך. אני חושב שזה חלק מהעיניין של חוסר גבולות שאת מתארת, וחוסר אסרטיביות. אני נמצא במצב הפוך משלך, היות ולי יש עודף אסרטיביות, ואני צריך ללמוד את ההיפך, איך לוותר. נראה לי שכשאדם מסוים לא מספיק אסרטיבי, אז הוא ישר נותן את כל כולו, בלי לבדוק בכלל מי עומד מולו. בגלל זה אף פעם אני לא מבין אנשים פה שכאילו יורדים אחד על השני שהם לא נחשפים מספיק. כמו שירדו למשל על פנומן, ואז הוא הצדיק את עצמו בזה שהוא שם תמונה ושהוא אחד החשופים. למה אני צריך להיחשף ??? מה אני חייב משהו למישהו ? אם כבר צריך כמה שפחות, אתה אף פעם לא יודע איזה שימוש יעשו במידע שאתה מפרסם, בין אם זה פרטים אישיים או תמונות. מה אני לא הייתי רוצה כמו סוקרטס לפרסם תמונות של הזין המופלא שלי שלא רואה את שלו ממטר. (אני אומר לך, אם היית רואה את שרביט המלכות שלי, היית מזילה ריר במקום....
אחת האקסיות שלי כל כך התלהבה ממנו, שהיא עשתה לו בוק עם הפלאפון שלה....חח)

כן, כן, כן

יפה שאתה כותב "נהיה לי לא נעים בשבילך" וחוסר גבולות הוא לא משהו שמתגברים עליו ביום. ואני ישר נותנת את כולי, לפחות הייתי נותנת את כולי, בלי לבדוק הרבה, עד שהגיע אלי אחד שלימד אותי את כל מה שצריך. והגעתי אפילו לגבולות שלי. ונכון, שאני לא יודעת איזה שימוש יעשו בדברים שלי כאן, ועל זה אני לוקחת אחריות, מה יקרה אם... זה סיכון, אבל ישלו גם רווח כמובן. ואולי אני קצת אתחרט ששוב התפתיתי להראות לכם תמות עירום, אבל זה חלק מני עכשיו. זה מה שיש. עם זהאני צריכה להתמודד. אז אני מזמינה אותך מהצד השני לשחרר קצת, להיחשף טיפונת, קצת להרפות. יש בזה הרבה יופי ושקט.

Martin Rawls

New member
תשמעי, אני כולי נפעם

בכל ימיי בתפוז, עם כל מאות ורבבות המניאקים שנחשפתי אליהם ושטינפו עלי את הביוב המצחין שלהם, ושאני נאלצתי לטנף בחזרה את האמאמא שלהם פי 1000 ולסתום להם את הפה, לא האמנתי שיגיע היום שבו אני אוכל להרגיש בנוח מול מישהו כמו שאני מרגיש מולך... מדהים... יש לך מעמד יחיד ומיוחד אצלי, תזכרי את זה... והנסיון מראה שזה מעמד שלקבל אותו זה בחזקת הבלתי אפשרי... וזה נחמד שזה קורה ככה בסוף הקריירה הטרולית שלי כאן בתפוז...(היות וזו השנה האחרונה שלי לתואר, אז אני פורש בקרוב...) לפני כמה גלגולים שלי פה כמעט מוטטתי פורום רוחניקי מסריח וצבוע עד גועל בהנהלתה של איזו בת אלף זונות מסריחות - היא באמת ספגה ממני טרור שם... היה איזה שלב בהתחלה שאשכרה קניתי את החרא שלה שם ואת ההעמדת פנים הרוחנית המעפנה שלה....ואז כשחשפתי אותה, והעמדתי אותה בערוותה מול כולם, היא כמובן חסמה אותי.... וכמה שלא ניסיתי להסביר למזדיינת בתחת הזאת, היא לא הבינה... יש לה הרבה מה ללמוד ממך לפני שהיא בכלל חושבת לרגע על לקרא לעצמה "רוחנית", שלא לדבר על "מורה רוחנית"

Rיקושט

New member
הסיבה היחידה שהיא קיבלה

אצלך את המעמד הזה היא העובדה שהיא היחידה שלא מתרגשת ממך וממשיכה ללטף לך את הראש ולהגיד לך דברים יפים ומתוקים, כמו אמא המדברת אל הבן הסורר שלה שאותו תאהב ללא תנאי. בקיצור, אתה יללד קטן ומופרע שרוצה יחס מאמאלה.

גם וגם

גם לך מגיע יחס טוב ,ריקו היקר קל לאהוב ללא תנאי באינטרנט, זה רק מילים. קל לי יותר לאהוב מי שמדבר מהבטן, יותר קשה לי לגלוות יחס אוהד לציניקנים נטו. למרות שיש הרבה קללות, יש בהן חום, זה שונה מאינטיליגנציה קרה שמזכירה קור של רוצח מחושב מראש. מצד שני, גם לזה יש לי חמלה, כשזה באינטרנט. או אחרי שעובר זמן מה. יש בי המון הערכה וכבוד ותודה לבן הזוג האחרון שלי,למשל.

Rיקושט

New member
האמת שאני מעדיף

יחס אמיתי וכנה, אם אני טועה אני רוצה שיתקנו אותי, אם אני עושה משהו לא במקום אני רוצה שיעמידו אותי במקום. אהבה ללא תנאי אני כבר מקבל מההורים שלי, לא צריך עוד.

אהבה ללא תנאי

עושה רק טוב. היא בעצם האמת והכנות בהתגלמותן, ללא מניפולציות ואניטרסים. היא רוצה מה שטוב לך. מה יש לי לתקן אותך מי אני שאתקן מישהוא מלבד את עצמי לפני שאתקן את עצמי או אוהב את עצמי לגמרי, אין לי מהלבקר או לשפוט אחים. נכון שאני עושה את זה בראש, כי מתפלק לי, אבל אין שום סיבה לכתוב את זה. להעמיד אותך במקום זה לאהוב אותך ללא תנאי. אז תהיה הכי במקום שלך.

פנומן 72

New member
אגב תמונות עירום

אין שום בעיה עם "חשיפה" משום צורה - אלא עם "זיהוי". זאת אומרת זה לא ממש משנה איזה תמונה את מעלה או איזה סיפור אישי את מספרת - כל זמן שאף אחד לא עושה את ההקשר בין הסיפור או התמונה לבן אדם המצולם או המספר. במילים אחרות, בעבר השתתפתי בהרבה פורומים שבו בחורות העלו תמונות עירום שלהן אך במקום פרצוף שמו סמיילי. הן רצו לדעת מה דעת הגולשים על הגוף שלהן. לגיטימי. יש פה חשיפה אבל אין זיהוי ולכן לא היתה להן כל בעיה אפילו הקטנה ביותר להעלות תמונה. יש בעיה אם נניח את מעלה תמונות ויום אחד את נפגשת עם מישהו מהפורום ואז יש קישור בין התמונה לבן אדם ואז יכולות להתחיל צרות.

אתה יודע

שאין לי בעיה להעלות כאן תמונת עירום מזוהה שלי. אבל אני צריכה ללמוד לומר לא, בשבילי. זה היה יכול להיגרר גם ל-תמצצי לי בשידור חי, ואני לא אלמד להגיד לא. בסוף זה מדרדר למקומות רעים ושפלים. אז כמו שאמרתי, זכיתי במורה מעולה. ומכיוון שעבדתי כדוגמנית עירום, אני יכולה לספר לך שלא היתה לי שום בעיה כשפגשתי מחוץ לעבודה מישוהא שאמר, בחיוך- לא זיהיתי אותך עם הבגדים...

wish2

New member
תראה

הסטנדרטים של שחר מאוד גבוהים . תיזהר במילותיך . ובהקשר למה שאמרת . חשיפה אישית שלי על סיפור בגידה כואב במיוחד לימדה אותי את אותו הלקח שאתה מדבר אליו . היום שנתיים אחרי עדיין מי שהכיר אותי מאז מכניס את זה בלי קשר .

wish2

New member
יש נשים שבמצבים מסויימים קללות איכותיות

מ ד ל י ק ו ת אותן

זיקן

New member
מנהל
איך זיקן יכול להיות בנך?

אני זיקן הפורום אני כבר נושק ל56 אולי היתבלבת בסרט "בחזרה לעתיד"

א. זמן הוא מימד גמיש

ב. אמהות היא מימד על טבעי שחורג מגבולות הזמן הלינארי ג. בהנחה ששנינו מבינים את המונח "זמן אנכי" או , במינוח פלצני בימנו, הווה קדוש... יש רגעים, בעיקר כשאתם הולכים מכות אחד עם השני, שאני באמת מרגישה כמו אמא כאן. ואולי כי ההויה שלי עכשיו באה משם.

זיקן

New member
מנהל
אהבתי את ההסבר שלך../images/Emo24.gif

קצר ולעיניין. ובתור דוברו של גולדי רצוי שתביני משהו עליו, גולדי סובל מבעיה שניקראת הפרעת זהות דיסוציאטיבית (פיצול אישיות) לא אחת הוא מישתמש בתשובות לתגובות במישפטים שקשה להבינם אך מאחורי המישפטים הללו מיסתתרת נפש שהיא מעבר לגאוניות תמיד טענתי שהאיש הכי חכם בפורום הזה הוא גולדי אנחנו פשוט קטנים לידו ואין לנו מספיק בינה להבין אותו לכן מוטאציות כמו מרטין לועגים לו ומיתייחסים אליו בביטול, שלא תביני אותי לא נכון מעולם לא פגשתי את גולדי ואנחנו לא חברים במציאות אני פשוט מבין אותו ומיזדהה איתו בכל, במיקרה ואת רוצה להבין אותו יותר טוב ואת קורותיו עלייך לרדת לניבכי הפורום אבל לפני קחי כמה כדורים נגד סחרחורת.. לתשומת ליבך אמא.

חן חן

אם תתאמץ ותרד לשיחה שלי ושל גולדי (כמה שרשורים למטה, והוא סימן שם כמה אייקונים צבעוניים בולטים) אולי תתרשם שדוקא הבנתי אותו ואמצתי אותו בחום לחיקי. כדורים אני לוקחת בכל מקרה, כדי להתמודד עם עצמי
אולי אתה זה גם גולדי ולכן יש לכם פיצול אישיות? אני כמה אנשים תמיד, זה בכלל לא מפריע לי. ומרבית האנשים שאני הם הם אמא והיום במיוחד מציקים לי נורא...נו, מתי תגדלי כבר אני אומרת לקטנה שלי...בהמון אהבה. אז מתוך הרגל אני מתיחסת ככה גם אליכם, אולי

למעלה