כל האמת

כל האמת

שאלתי את עצמי אתמול מה אני עושה כאן לא ממש מדברים איתי כאן יש המון קללות ועצבים בעיקר משעמם אבל יש משהו, והבוקר עליתי על זה- אני צריכה לברר עם עצמי יחסים מול גברים, מה עושה לי תגובה זו או אחרת, איפה הבטחון עצמי שלי אם מגיבים אלי ככה או ככה. למה אני רעבה. על מה אני מוותרת. האם קל לי לשחרר גם כשלא מתיחסים אלי? פעם ניכנסתי לג'יפטריפ והכנסתי מלא תמונות עירום שלי (כי עבדתי בזה) וזכיתי לכל תשומת הלב שבעולם, ולרומאן אחד סוער ומפוקפק שהסתיים בבלגאן שלם בפורום. אז כשאת בלי הפרובוקציות והעירום, מה את שווה? ואיך את מרגישה כשלא מרעיפים עלייך? טוב, אולי קצת ניסחפתי, אבל זו קרקע לא רעה לעבוד בה. בכל מקום אפשר לגדול, גם אם זה ביצה או פח זבל:) (לוטוס גדל רק באדמה ביצה).

פנומן 72

New member
כפרה עליך, נשמה

אחת הטעויות הקשות שנשים עושות ביחסים בכלל ומול גברים בפרט, כל סוג יחסים, אפילו יהיו אלה אפלטוניים גרידא, וירטואליים או אחרים - היא להודות כי אחרים מקבלים יחס טוב יותר. למשל את מספרת לחברה טובה שלך שאתמול סיפרת לחברה אחרת מה עשית עם סרוליק הקיבוצניק, החבר החדש שלך, מאחורי הרפת. את לא מספרת לה מה עשית כפי שסיפרת לחברה אחרת, אלא רק מציינת שסיפרת למישהו אחר. ואז תוהה החברה הנוכחית: כלום אני פחותה ממנה ? מדוע האיפה והאיפה ? או למשל את מספר לידיד טוב שלך שאתמול בערב שעמם לך והרמת טלפון לידיד שלך (אחר) והצעת לו ערב של זיקוקים, וכשהלז הגיע לביתך הפשטת אותו מבגדיו והבאת לו מציצה של שואב LG טורבו 2400 וואט עד שהוא חש כי המוח הופך נוזלי - ותוהה אותו ידיד לו את מספרת, מדוע ההוא זכה ולא הוא עצמו ? במילים אחרות, כשאת מספרת לנו שאחרים שזפו עיניהם בגופך הענוג ואילו לנו נשאר רק לתהות מדוע הם זכו ואנחנו לא - זה עלול ליצור באופן כמעט אוטומטי אנטגוניזם עד כדי רצון לסקול אותך באבנים משל היית נפקנית ברחובות איספהאן. ובתאכלס אני חושב שלא זכית פה ליחס גרוע יותר מאשר אנחנו נותנים איש לרעהו (אם אפשר לקרוא לזה רֵעים). בקיצור לא להתבכיין ולהעלות פה לאלתר תמונות עירום למען יראו וייראו ...

אתה כל כך חמוד

לקח לי לקרוא את כל המאמר חוצב הלהבלות שלך לפני שירד לי האסימון. פעם ראשונה שאני צוחקת כאן כל כך אז אני מצרפת אחת צנועה רק בגלל שביקשת בחן בל יתואר. מה שזה אומר עלי שעדיין לא למדתי לומר לא באסרטיביות, אםבכלל. הגבולות שלי עדיין מטושטשים, ויש לי הרבה מה ללמוד כאן.

זיקן

New member
מנהל
תינוקלה כבר עומד לך מכלום?

הידעת שפה בתפוז יש בלוג טי וי למבוגרים ניפתח ב22.00 כל ערב שם אפשר לראות עם בגדים ובלי בגדים את מיטב "הידידות" שלי בשידור ישיר במצלמה וגם אפשר לדבר איתם בצאט און ליין ולקבל כאב חרמנות רציני תאמת לא ממליץ איכות המצלמות והצילומים שואפים לאפס בכל זאת זה קיים פה בתפוז.

פנומן 72

New member
מצטער להגיד לך אבל אני מקבל ריגוש ממגע בלבד

כל החברות שהיו לי היו נגנבות מזה שאף פעם לא עומד לי מצפייה בפורנו. מה לעשות, אני מאלה שצריך מגע כדי לקבל ריגוש וכל ה"כאילו" מסביב ממש לא עושה לו את זה. אז מתמונה של ישבן חשוף או אישה בבגד-ים ? gimmi a fucking break. בגלל זה כתבתי שהיא הדליקה כמה אנשים, ולא כתבתי שהיא הדליקה אותי. אני רואה שבהבנת הנקרא אתה לא משהו ...

זיקן

New member
מנהל
אההה אתה רוצה שאני אבין לבד ../images/Emo6.gif

"כתבתי שהיא הדליקה כמה אנשים, ולא כתבתי שהיא הדליקה אותי." חבל שאתה לא נידלק מפורנו זה ויאגרה טיבעית ולידיעתך פורנו אולי מביך בחורות כשהן צופות עם גברים וכל מה שמעניין אותן זה הבליטה שמתחילה לתפוח בין הרגליים והן מאוד מיתחרפנות מיזה ומפה עד הזיון עצמו המרחק קצר מאוד בקיצור זה מקצר תהליכים וכאבי בייצים

wish2

New member
הבליטה הזו שאתה מדבר עליה

באמת מחרפנת אבל היא יותר מדליקה כשאני הסיבה לזה ולא איזו זונה מבנקוק .

wish2

New member
אז אתה צופה בפורנו רק בשביל להעשיר את הידע ?.

החבר שלי היה מפוצץ בפורנו , אין משהו חולני שלא ראיתי בתיקיות הסודיות שלו במחשב . הוא היה אומר שבנים רואים את זה בשביל הצחוקים ומעבירים את הקטעים המשעממים . נו באמת!!! יש דברים חולניים שאני עם כל החופשיות שלי ושכל אחד יעשה מה שבא לו אם הוא לא מזיק לא מצליחה להבין .

פנומן 72

New member
סקרנות

למרות שזה נשמע די הזוי ואולי אף דבילי - אצלי כל מה שקשור לעירום נשי או סקס בצפיה בלבד הוא לגירוי הסקרנות, לא לגירוי מיני. במילים אחרות אם ישאלו אותי למה אני רוצה לראות אותך בעירום התשובה הברורה היא סקרנות, כי מסקרן אותי לראות אותך בעירום. זה לא יעשה לי שום גירוי מיני מספיק חזק. גברים המגורים מפורנו הם די מסכנים לדעתי...

wish2

New member
אני יכולה לקבל את מה שאתה אומר חלקית

אני מניחה שלאדם עם ניסיון לא של ילד בן 16 וחברה קבועה עם מסגרת מינית של שנים יהיה סף גירוי גבוה יותר . סקרנות יש לכולנו , זה נורמלי , הרי במצב בטיבעי אנחנו אמורים לא להתבייש ולא להתכסות בבגדים בכלל. אבל עדיין גירוי זה משהו שהוא בלתי נמנע וזה לא קשור לכמות הסקס שאתה מקבל . יש לך מושג מי הגבר הכי חרמן שאני מכירה ?

wish2

New member
חחחח אין לך סוף אה

תחדש קצת . לעבור איתך שוב על הסיבות ? או שהספיקו לך שנתיים בפורום הקודם? יודע ממה אני מבסוטית ?? שזה מצחיק אותי .

Martin Rawls

New member
הסיבה שלא כל כך מדברים איתך לדעתי

היא ש(לא נעים להודות אבל) את הזויה. למשל בוידוי שלך על הכאבים בטוסיק. מי כותב כאלה דברים חושפניים על עצמו ? חחח יכולתי לראות את המבוכה של פנומן בתגובה שלו אלייך. כי הוא עצמו ראה שכל היתר נבוכים ולכן לא הגיבו. לא הייתי אומר כלום, אבל אם כבר קראת לנו פח זבל משעמם (מילא פח זבל, אבל משעמם ??? ממש לא...) אז אפשר גם להגיד לך את האמת. ועצה שלי, לא כדאי לך לבדוק שום דבר עם עצמך בפורום אינטרנטי. ליחסים בין בני אדם במסגרת כזאת אין כל כך אחיזה במציאות. ואין צורך להסביר למה, היות וכבר דיברנו על זה, צריך פשוט להתגבר על השעמום ולפשפש בין הקללות.

למעלה