כל האמת (5) דע את האגודה

darlun

New member
כל האמת (5) דע את האגודה

טייס ראשי אינו רשאי לשלול דרגה.לפי ספר עזר מיבצעי פרק 3.4 סעיף 7 "רשאי לקרקע חברי אגודה אשר יחרגו מתקנות האגודה,או יוריד אותם זמנית דרגה (בתאום עם וועד האגודה )לפיכך פעולתו של שטייף לשלול למשה נקש דרגה 4 לצמיתות היא עבירה על התקנון.אבל,תקנון זה לא צד חזק של שטייף (זה שטען שחוקי האויר הם המלצה בלבד זוכרים?)וכך ללא מורא וללא סיבה וללא שימוע פעל כרצונו כשהוא מגובה לכל פעולותיו ע"י "דן".מיד פנה נקש לג´ימי קדושים חבר וועד כדי לדעת כיצד נפל הדבר,והתברר שהוועד לא יודע כלום על הפעולה הכל נעשה בין שטייף ל"דן".לפיכך פנה ג´ימי ל"דן" לקבלת הבהרות כיצד עקפו את הוועד והתשובה שהשיב ג´ימי לנקש "ביקשו ממני לא להיתערב תפנה לעלי ברקאי- הממונה על תלונות החברים.ברקאי לאחר זמן משיב לנקש"מהמקרה שלך אני למד שתפקידי ריק מתוכן לא עונים לפניותי יש כאן ללא ספק פעולה תמוהה שדורשת שינוי בסיסי בתהליך קבלת ההחלטות"והמליץ לנקש לפנות לקלוב התעופה.פנה נקש למבקר האגודה אפי אבישאול שאמר לאחר בדיקה "העמדתי אותם על טעותם שלא זימנו אותך לפני שהחליטו"ולא פעל בעיניין.ניפגש נקש עים אריק סיני מקלוב התעופה שפנה במיכתב ל"דן"ולשטייף ולא קיבל מהם תגובה.(שימו לב:טייס ראשי לא מגיב לפניית הממונה על תלונות החברים ולא למנכ"ל קלוב התעופה.אריק סיני היציע בורר את בן ציון רבי נקש היסכים מייד.פנייתו של בנצי רבי לוועד וליוסי שטייף נותרה ללא מענה. ההמשך מסעיר....

shaison

New member
דע את השקר 5

וועדת טייס ראשי החליטה בסה"כ לשלול לנקש דרגה 4 מה שאומר שעד שלא יעמוד בדרישות ע"מ לקבל חזרה את הדרגה הוא יהייה דרגה 3.(ככתוב בתקנון) בתאום עם וועד האגודה וועדת טייס ראשי הייתה הגוף המקצועי ,אני מדגיש עבור נקש ה מ ק צ ו עי . וכל חבר יכול היה לפנות אל הוועד במידה וניראה לו שהחלטותנו הם לא מקצועיות או מחוץ לסמכותנו. במידה וכל החלטה מקצועית של הוועדה שאינה שינוי תקנון היתה אמורה לעבור אישור של האגודה אני לא חושב שהיית מוצא ולו מתנדב אחד שיסכים לשבת בוועדה. חוץ מנקש היו עוד חברים שהורדו בדרגה מאותה סיבה אבל הם לא תקפו אף אחד פיזית ולא לכלכו על אנשים שאינם בחיים ולא יכולים להשיב. שי לנואל ששמח לתקן את העובדות שנקש שמח לסלף

למעלה