כל האופנוענים זבל!

כל האופנוענים זבל!

ואם מישהו יכול להבין משהו אחר מהכותרת הזו, אשמח לשמוע. מזכיר לי שלפני כמה זמן היתה כותרת בשלולית השתן של המדינה, ידיעות אחרונות, כותרת על כלב פיטבול שתקף אדם. כמקורב לתחום, קראתי את הכתבה. זה תקצירה: עבריין תקף אחר במוטות, אבנים סכינים ועוד. בין היתר, הוא שיסה את הכלב באדם השני. שורה תחתונה ע"פ ידיעות? פיטבול רוצח. האח הידד לצהוב.

h a j b i

New member
אז מה אתה רוצה מאיתנו?

הדמגוגיה עם הכלבים ידועה. בחרו כמה גזעים שעירים לעזאזל שמידת מעורבותם בתקיפות מעיד בעיקר על אכות האנשים שנוטים לגדל כאת אותם גזעים. צריך להראות להם פעם מה אפשר לעשות עם גזע שלא נמצא ברשימה השחורה שלהם כמו רועה גרמני או לברדור. אבל מאחר וסתם באת לפה להציק אני מקווה שכשאחד המנהלים יקום ההודעה שלך תיעלם כלא היתה.

שמע אחי לגבי זה

אני לא מבין למה פינצ'רים עוד לא ברשימה הזו כי אני יכול לאמן את סיקס שלי לפגוע לבנאדם באוזן בצורה רצינית ונראה אותם שמים תכלבה שלי בהסגר או איזה רשימה שחורה באופן עקרוני גם עכברים אפשר לאמן בצורה כזו אז זה שמעליך צריך גם להיזהר ותמיד אפשר לעשות רשימה אלטרנטיבית(חיסול) שכוללת עכברים

Lone Rider

New member
מה אתה רוצה להגיד בדיוק?

חדש לך שבעיתונות מחפשים נואשות כותרות ופרובוקציה? שגוזרים דינם של קבוצות שלמות על סמך התנהגות מיעוט? לא ממש קשור לפורום אופנועים, יותר מתאים לפורום 'אכלו לי שתו לי' מה גם שהכותרת והשורה התחתונה שם לא ממש מציגה את כל האופנוענים באור שלילי אלא דיווח עובדות יבשות... אם ממש כואב לך ואתה רוצה להילחם במשהו עם טעם אז ישנה מגמתיות כואבת ופוגעת הרבה יותר בנו האופנוענים בנושא בטיחות הדו"ג, בכתבות מהסוג הזה אנו מוצגים כחבורת לובשי עורות מתאבדים שיעים המחפשים דרך יצירתית להריח את הפרחים מלמטה... תקוף!

סליחה אם מישהו נפגע

ולא, לא חדש לי הצהבהבות, סתם מרגיז. פשוט לקחו ארוע פלילי וקישרו אותו לתוכן אחר. ואני בכלל על ג'וירייד.. אוי לבושה.

פ ו כ י

New member
ואתה יודע מה?

בסוף אחרי שהכותרת תפסה, אי שם בשולי הידיעות מסתבר שהרוכבים בכלל השתמשו בקטנוע
עיתונות= פופוליזם זול

למעלה