כל דחייה לטובה?

ארז דלל

New member
כל דחייה לטובה?

אולי זה מלמעלה יום שישי היה אמור להיות טסט, נדחה שוב ליום שני בשעה 1 וחצי. מה אתם אומרים על השעה הזאת ? יש הרבה תנועה? מי פה היה לו ועבר/ נכשל ? אךךך אני כבר השתגעתי מכל המצב הזה, מקווה לעבור כבר ב"ה !!!

MrJacKasS

New member
חלאסססססססס!!!!!!!

אתה צריך לדעת לנהוג בכל שעה !!!!!!!!!!! יש כאלה שעברו בשעה הזו ויש כאלה שנכשלו מה זה איכפת לך ??????? תעשה כבר תטסט המ*** הזה ושלום על ישראל!!!!

B B A

New member
מחזק כל מילה!!

קיבינימט ארז, כבר אמרו לך את זה הבוחנים ואנחנו: כל עוד אתה יודע לנהוג אז מה אכפת לך באיזו שעה הטסט? צא כבר מהקטע הזה בנאדם, אתה לא מבין שאתה רק מלחיץ את עצמך?

ארז דלל

New member
תשמעו חבר'ה :)

אני רק רוצה להתייעץ בנוגע לשעות. העבירו לי מה לשם ומשם לפנ ואני רוצה לקבל חיזוקים זה הכל.

C T S

New member
חבוב... אם השם יירצה אתה תעבור בכל

שעה לפי דעתי אפילו אם זה בשעות העומס הכי כבדות. הכול בידי שמיים. בהצלחה!!!!

magic girl2

New member
לא שעה משו.

הרבה עומס, הרבה ילדים חוזרים מב"ס או אנשים שחוזרים מהעבודה. אבל אם תנהג טוב מה זה משנה ? בהצלחה! :)

NewUser4

New member
דווקא לא.

שעה די פנויה בכביש. איזה אנשים חוזרים מהעבודה ב13:30? לרוב השעות 16:30-18:00 הן השעות שעקב חזרה מעבודה הפקקים רבים.

Metal † Heart

New member
כן, אבל יש הרבה שמסיימים את

הלימודים בשעה הזו.. ויש עוד יותר הרבה הורים שלוקחים אותם..

Noya18

New member
שעה כמו כל השעות...

באופן עקרוני- יש שעות רגועות מזו מבחינת כבישים... אבל, חברה שלי עברה אתמול בשעה 13:30. ידיד אחר שלי נכשל לפני שבוע באותה שעה בדיוק. אם אתה יודע לנהוג- תעבור. בהצלחה שיהיה!

INMI

New member
היה לי טסט ראשון בשעה הזו ..

שעה סבירה לחלוטין. בכבישים בינעירוניים יש קצת תנועה אבל בעיר דיי רגוע. בתאכלס שלדעתי אם יש עומס זה דווקא יכול להיות יותר קל. לכל דבר יש יתרונות וחסרונות, זה ברור. המסקנה, כמו שאמרו כאן לפניי - צריך לדעת לנהוג בכל מצב. ואני מדבר בתור אחד שכבר נכשל טסט ראשון :)

~מעיין~

New member
אני עשיתי השבוע ביום שני

בשעה 1 וחצי.. (אומנם בחולון) האמת שהכבישים ממש ריקים.. כי זו שעה שאנשים עוד בעבודה ואין ממש תלמידים.. אני בכל אופן נכשלתי.. אבל לא בגלל מצב התנועה.. אם רק זה השיקול אז לך על זה והמון בהצלחה :)

k1235

New member
הלוואי ואני..

הלוואי ואני יפול על שעה עמוסה ומלאה פקקים ככה הטסט יעבור לך יותר מהר בלי לעשות כלום.. :)

adidas88

New member
בהצלחה

היה לי פעמיים ב1 וחצי פעם נכשלתי פעם עברתי
שיהיה מלא מלא בהצלחה!!!!

למעלה